165

Анонимен

преди 4 месеца

Актьорът да започне от сега да го играе ва невменяем. Иначе измъкване няма нито от западните му партньори, нито от Русия, нито от собствения му народ. Твърде много жертви в тази абсолютно безсмислена война, която можеше да бъде предотвратена или поне много отдавна спряна!

164

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Украина е полуевропейска и съвсем съветска азиатска. К..о..ч .и..н..а,която няма нищо общо със Запада Украинците са хазари,тоест козари и именно затова мязат на кози. Просто Западът е превзет от козари и НАТО ,ЕС и ООН са обори за прииждащи латино с кози.

163

Интересно...

преди 4 месеца

....а нима през първата и втората година от войната съдбата на Украйна не зависеше от Запада?

162

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ са отговорни за започването на войната с Майдана и един американски снайперист дето изби 130 цивилни, сега е време и САЩ да са виновни да се спре войната, и Бандерци най накрая да подпишат, че няма да влизат в НАТО

161

Русия е богата

преди 4 месеца

Русия има всичко, и енергии, и суровини, и всякакви метали и минерали, и плодородни земи, и води, и гори, и необятни територии. А ЕС са бедни като мишки, нямат нищо, пренаселени, изгониха ги от Африка, изгониха ги от всякъде, изцяло зависими от Русия, дори не могат да се изхранят сами.

160

фон дер Говнен

преди 4 месеца

Яжте насекоми и червеи, животновъдството и земеделието отделят карбан имишанс и променят климата. То не, че Европа има площи и земи за животновъдство и земеделие, но до сега имаше rлупаци да и продават всичко евтино, но вече ще ядете насекоми.

159

Анонимен

преди 4 месеца

Този зелен наркоман скоро ще даде фира. миналата година западните медиите го славеха като човек на годината. Тази година пускат само компромати и критики срещу него. Или му се подиграват! Вчера не му дадоха за говори пред сенаторите в САЩ. явно са го отписали като вреден и му търсят заместник.. Така завършват всички американски марионетки. Спомнете си Нориега, да не говорим за южновиетнамските или афганистанските диктатори. Ако не успеят да избягат с два куфара пари - просто дават фира на място!

158

Анонимен

преди 4 месеца

Някой тук знае ли какво означава името Украйна - у край на, у края на какво? Каква е тази държава която си избира такова име "у края" на нещо?

157

Анонимен

преди 4 месеца

Относно Арестович, ще поумнеят украинците, но защо трябваше да е по трудния начин?

156

Анонимен

преди 4 месеца

Помня как Петър Стоянов ни лъжеше, че с НАТО ще станем много по-силна армия, отколкото във Варшавския договор. Като погледнем днес, използва се и последната техника от Варшавския договор, а тази стара техника щеше да е подменена много отдавна, ако съществуваше договора. В НАТО, освен че нищо не получихме даром, но главния тартор САЩ ни продаде по-скъпо стария модел Ф16 (с нови радари, да видиш противника малко по-рано, че ще те унищожи) на цената за Ф35

155

Анонимен

преди 4 месеца

Путин не познава много добре историята на Русия, не му е и това работата, но той не говореше за история случайно на интервюто с Такър, а за да покаже и докаже, че Украйна , винаги е била руска територия с руско население от векове наред, а град Киев е бил столица на Русия!

154

Анонимен

преди 4 месеца

Блумбърг: Времето на Германия като индустриална суперсила е към края си.

153

Анонимен

преди 4 месеца

Никакви пари и никакви оръжия могат да помогнат, ако Русия започне да удря по укротерористите както Израел в Газа. В момента тази измислена държавичка, която вече остава без население, съществува единствено благодарение на милостта и благородството на Русия и на Владимир Путин.

152

до 102

преди 4 месеца

Войните с Русия винаги завършват в столиците на страните, които са ги започнали.

151

Анонимен

преди 4 месеца

Една вятърна турбина се изплаща за 18 години, но се разпада след 10. Към въпроса за "зелената" икономика.

150

Анонимен

преди 4 месеца

Руската икономика расте над средното за света, инфлацията продължава да намалява, бюджетът на страната е обнадеждаващ, а приходите извън петрола и газа растат.

149

Анонимен

преди 4 месеца

Бандеровците да се махат. Българските пенсионери гладуват, с те гуляят нон стоп по скъпите хотели на морето. Плащаме им ние.

148

Анонимен

преди 4 месеца

Относно Арестович, ще поумнеят украинците, но защо трябваше да е по трудния начин?

147

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна - мястото където хегемонията на Запада издъхва за последен път!

146

Одеса

преди 4 месеца

Украинците тук са се разделили на два лагера - едните искат мир и спиране на войната, другите война и фашизма им да продължи.И тъй като евроатлантиците с мотото "до последния украинец" не искат войната да спре, те обвиняват нЕкви виртуални "руски спецслужби" без да ги назовават конкретно.И си мислАт, че ние пасем трева и се хващаме на партенките им..