81

Анонимен

преди 7 месеца

Тука по естествени прични си отидоха Галев , Алексей , Къро , Нотариуса , и няма толкова много статий , експертизи , анализи , коментари ...............

80

Анонимен

преди 7 месеца

Украинската армия се изтегля от Авдеевка след масирана руска атака;

79

Слава Украини

преди 7 месеца

Слава Навални!

78

Асен

преди 7 месеца

Хахах то не е нужно да се прави каквато и да е експертиза, то беше ясно, че жив няма да излезе от затвора, поне му приключиха мъките, той от години е вече половин човек. Тази кокошка да се пени колкото си иска.

77

Georgiev

преди 7 месеца

Защото целият свят ви знае колко сте долни и блатни.

76

БелГрод на Бело

преди 7 месеца

75 Еее само 25 малко са трябваше Поте 25000 русняци да умр ът!

75

Анонимен

преди 7 месеца

Извън темата , минавам да попитам .Няма ли да има статия колко много са се повишили цените на имотите ? Вече няколко дни чакам !

74

РУСКИ ГАДОВЕ!

преди 7 месеца

НО КОМЕНТ!!!!!!

73

Руснак националист

преди 7 месеца

Навални си отива като герой за населението на руската федерация опитал се да свали червения режим и да освободи населението от терора му!

72

Анонимен

преди 7 месеца

На 15 февруари следобед Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) обстрелваха цивилни цели в Белгород.Руските системи за ПВО успяха да прехванат и унищожат 14 снаряда. В резултат на атаката на украинските въоръжени сили по предварителни данни са загинали шестимадуши, включително еднодете, 17 са ранени, 15 са хоспитализирани. Руското външно министерство категорично осъжда нападението на украинските въоръжени сили срещу Белгород. Извършителите на това престъпление ще понесат сурови наказания, се казва в изявление на руското дипломатическо ведомство.Поредният терористичен акт в Белгород от страна на У

71

Анонимен

преди 7 месеца

Путин си направи реклама за изборите. Какъв е интереса точно преди изборите за такъв ход - никакъв. Но ефекта е получен - безмозъчната паааплач се развихри. За справка коментарите по-долу. Ей, хора кога ще почнете да мислите.

70

Анонимен

преди 7 месеца

Новини: на 29 и 30 декември в резултат на масиран украински обстрел вБелгород загинаха 25 души и бяха ранени над 100. Над 40 сгради бяха повредени, включително административни и социални обекти, както и търговски центрове. В отговор на масирания обстрел на Белгород, руските военни атакуваха военни цели в Украйна иунищожиха онези, които са планирали и извършили атаката срещу руския град.

69

До Анонимен 65

преди 7 месеца

В Дир.бг поне се усетиха и направиха да се коментира само с профил.. Сорсоида се беше о*акал направо, за по-малко от 1 минута си слагаше по 30 плюса...

68

ТОВА ЩЕ Е БЪДЕЩЕТО..

преди 7 месеца

....АКО ПОЗВОЛИМ НА РУСКИТЕ УБИЙЦИ ДА ШЕТАТ ИЗ ЕВРОПА И СВЕТА!!!!

67

Мда

преди 7 месеца

Рептилчето Путин така се страхуваше от затворен човек,че го уби!

66

Крюела

преди 7 месеца

Дръкка небивалици, отново. УБИХТЕ ГО ,това е експертизата !!! Кремльовските шебеци са жалки срахливци !!! Да почива в мир , истински човек !!!

65

Анонимен

преди 7 месеца

Ква експертиза вемаймуно! Нали го пратохте там да умре. В затвор от най-строг режим само за серийни убийци! Кого е убил Навални че го изпратихте там?

64

Анонимен

преди 7 месеца

днес е кошмарно в сайтовете като всеки празн...главите русофили пак защитават антихриста.

63

Ангелов

преди 7 месеца

Какво да очакваш от Кгб изчадия. Тровихаго с новичок но той излезе корав изпратиха го в Сибир и там вече никой не може да му помогне кабебеиското джудже ще завърши като Чеушеско жалко че само веднъж могат да го обесят.

62

АнонимеН

преди 7 месеца

ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ОПОЗОРЕНА НА 100% И ТОВА ЗНАЧИ ОПОЗОРЯВАНЕ НА ЦЯЛОТО И НАСЕЛЕНИЕ НА 100% В МИГА В КОЙТО СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ГЛУПОВАТ ПУТИН Е ПРЕИЗБРАН !