71

Анонимен

преди 7 месеца

Няма да предлагат вече водка а дрога, пък и нашите фермери ще са доволни няма да ги конкурира украинското жито, защото украинците ще разберат,че има по голяма далавера в дрогата отколкото в житото.

70

Дженифър Лопес

преди 7 месеца

Кое им е закаленото на тези индианци? Различен климат и различна обстановка. Те са водили бой с наркокартелите като са стреляли с автомати, никога не са участвали в пълномащабна война с всички видове оръжия - ракети, авиация, артилерия. Какво разбират от военна тактика? Как успешно комуникират с колегите си? Може ли да разчита на тях един украинец ако са в един взвод? Вие сте пълни дилетанти и по-добре на пишете за война.

69

Анонимен

преди 7 месеца

А от Сомалия няма ли да има доброволци за наркомана?

68

Голяма нужда

преди 7 месеца

Украйна се нуждае от войници и - хоп, идват наемници от другия край на света. Украйна се нуждае от пари и - хоп, след дълги спорове Конгресът на САЩ отпуска милиарди. И хоп - Зеленски плаща на наемниците някви центове, а другото прибира в бездънния си джоб. Украйна се нуждае от оръжия и хоп - Столтенберг нарежда на цяла Европа да съобрази икономиката си с тези нужди и да произвежда оръжия за защитата на Украйна. Кой воюва с Русия? Украйна ли, или целият свят по заповед свише? Докога бе, иддиоти?

67

Ясно

преди 7 месеца

България, която е част от ЕС по стандарт е нещо, като Колумбия. Така пише в статията.

66

Анонимен

преди 7 месеца

Те тези като нашия доброволец левскарския наркоман дето го очистиха на втория месец братушките.

65

Анонимен

преди 7 месеца

За Украйна закалени Колумбийски професионалисти, а пък за Русия некви си прости непалци. А че най-елитния британски щурмови отряд е сформиран от непалски наемници дали е известно на редакцията? И наетите в Русия дали не са "работници" с изтекъл договор от този отряд, при положение , че в Непал няма много работа (да не кажа хич) за наемни войници?

64

Анонимен

преди 7 месеца

Ще има колумбийско печено овъргаляно в кокаин за аромат.

63

Ха-ха

преди 7 месеца

От Колумбия, че откъде другаде. И синосят тонове бяло химическо оръжие...

62

Тагарев

преди 7 месеца

Скоро щяла да се чува и "мелодична българска реч" в украинските болници. Мобилизация на русофоби предстояла. Доброволците вече били хиляди... Всички те напирали първи да облекат шинела , да нарамят татювата манлихера и да ходят да стрелят по Путин. По-срамежлевите щели да ги издирят по IP адрес където са писали че подкрепят Украйна и да им изпратят призовки... Гответе се.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Една от най бедните страни на Латинска америка която се управлява от Наркобарони . Тия всички са мишки който освен автомат не са виждали нищо друго . Представям си как ще се сражават срещу Солнцепек Ланцет , К-52 Алигатор , Армата , Т90 Прорив , срещу руски снайпери който на 2000 метра ги целят в 10ките . Новото пушечно месо! Ами Америка и ЕС като са големи бойци що не пращат вече свойте наемници е ???? Защото никой от наемниците на ЕС И САЩ не се завърна жив

60

Анонимен

преди 7 месеца

до 60 Василев, Ако Краваристан и западна Европа не даваха оръжие на наркомана за 24 часа Украйна е КАПУУУТ! Понял, кравар!

59

ИСТОРИЯ

преди 7 месеца

БГ Медиите дават малко Информация .Това с Бойци от Колумбия в стар канал за Дрога през САЩ за ЕС .

58

Василев

преди 7 месеца

Ако Иран,Китай,Северна Корея и Беларус не дават оръжие на Путин, за пет седмици украинците ще изтикат агресорите!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

57

Анонимен

преди 7 месеца

Наркоманът даже червени килими ще им постила на тия колумбийци, като знае че му носят първокачествен кокаин. Ох на батя наркоманяяяя! Слава кокаинье!

56

Някой чете ли ?

преди 7 месеца

"Стотици" колумбийци ..... а в средата на статията на един ред - как ЗА 8 МЕСЕЦА ОБУЧИЛИ 20 КОЛУМБИЕЦА..... Брех и пропаганда.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Удържат ли Авдеевка? Бабите в автобуса, говореха че колумбийските ветерани засмукаха въздух! Споменаха за "Пътят на живота", дето руснаците затворили.

54

поне смех предизвикв

преди 7 месеца

Че от Колумбия де , от къде другаде , сбъркали сте Путин с наркобарон и войната с партизанска . Поне на Зеленото нема да му липсва белото , а ще воже цел да се овъргаля в него . Дали пък Мадуро не е момента да обмисли разширяване на територията на Венецуела .

53

Анонимен

преди 7 месеца

до Василев, кравар при напускане на територия няма победен бе, смееешник. Ако си победен ще плащаш репарации, кравар!

52

Анонимен

преди 7 месеца

до 52 Ми то всичко е комично. Игра на дронове и на превземане на селца за 3-4 месеца. И наистина е прав Путин, това е специална военна операция. Ако беше война за една седмица от Украйна нямаше да остане нищо.