128

Анонимен

преди 7 месеца

Започне ли надпревара във въоръжаването, ЕС губи по всички линии. Защото 1. няма суровини, трябва да внася, а някои компомемти се добиват само в Китай или в Русия; 2. досега си позволяваше лукса да няма практическа армия, което е голям харч, а няма как да си боеспособен само с оръжие на склад; 3. Европейците са , меко казано, разгевезени, няма начин да съберат хора. Вчера в Германия раглеждали вариант а рмията им да служели хора БЕЗ немско граждансво.. 4. Липсата на опит е липса на технологии.

127

NEW Z Fашизъм

преди 7 месеца

Да свъpшва тази война, че кремълския пcиxoпат обърка целия свят. Така или иначе рyшляците са на път към небитието при крайцера Москва и Пригожин.

126

Костя

преди 7 месеца

Вместо EU санкциите да смачкат руската икономика, Путин демилитаризира Украйна барабар с половината НАТО

125

Анонимен

преди 7 месеца

В Берлин няма нищо което представлява интерес за Русия. Изобщо в цяла западна Европа няма нищо което представлява ценност за Русия, от което Русия да има нужда, западна Европа е бедна като мишка. Нито един руски войник няма да влезе в Европа. Ако се стигне до конфликт с Русия, Европа просто ще се превърне в пепел, и никакви складове със снаряди, и танкове, и никаква военна техника няма да я спасят.

124

popa ot razgrad

преди 7 месеца

ами да, прав е човека... при 4 дневна работна седмица, толкова...

123

Анонимен

преди 7 месеца

Владимире, давай др Берлин. Пътя го знаете.

122

G

преди 7 месеца

Няма се пУашите копилита. Казанлък работи с пълна сила.

121

asd

преди 7 месеца

шок, БоНба..... не може да бъде...... ватнициците, демилитаризираха и Гейропата за две години :) А Чичи Донч и той почуква игриво по задният двор на еверопейските cocksuckers.... Нещо много садо-мазо го подкараха дебилните европейски чиновници.....

120

Анонимен

преди 7 месеца

Фашисткия внук унищожи Германия.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Един снаряд за Украйна струва колкото грижите за 2 - *** пациента с инсулт за една година в България. Украинците като тръгваха да ръчкат Русия да бяха помислили за това колко пари и оръжие ще им е нужно. Не да крадат сега от залъка на родителите ни дето са бачкали по 40 - 50 години и *** в мизерия сега...

118

Юлиян до115

преди 7 месеца

"Пръснатите" милиарди отпътуваха отвъд океана.САЩ и НАТО ако действително можеха и ако им "стискаше",нямаше да чакат теб да им "отвориш очите".Изобщо, сериозно ти куца логиката и въобще мисленето.

117

Анонимен

преди 7 месеца

Един европейски снаряд за Украйна струва 4000 евро. Това са няколко онкологични операции за болни Българи. Болни заради чернобилската селскостопанска продукция, която украинците ни пробутвеат.

116

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Русия подпука Европа американските войски няма да могат да пресекат океана. А пък ако случайно успеят няма да има къде да акостират. А ако пък случайно акостират ще се пързалят по остъклените брегове.Ако пък пробват със самолети, ще изчакват да се струпат по 50 - 100 машини на едно място и ще остъкляват. Мача ще е интересен. И трагичен.

115

Анонимен

преди 7 месеца

Един снаряд нанася екологични щети колкото 5000 крави, за да запазим екологични баланси ,ще трябва да заколим 10 милиона крави.

114

до Хаха

преди 7 месеца

"Но да не забравяме че това е проруски ***..." Ами не забравяй, кой ти пречи? Никой не те кара да го четеш.

113

Хаха

преди 7 месеца

Много разбирачи тук... но никога не са държали пушка :))) Но иначе статията е доста манипулативна. Но да не забравяме че това е проруски ***...

112

Анонимен

преди 7 месеца

Ами те какво се притесняват,нали МИ-6 още преди две години ни убеждаваха,че руснаците са свършили всички ракети,танкове,самолети и кораби.

111

Анонимен

преди 7 месеца

рушнаците и чайните много хитро прецакаха запада. Накараха ги да си дадат запасите и сега ако решат могат до Париж без проблем да стигнат с подходяща артилерия и удари в тила. Всичкото военен експерт се подлъга, че ще е бърз конфликт и сега се чешат по макарите какво да правят. Съсипаха цял континент, пръснаха стотици милиарди, вместо хитро да направят прецизен изпреварващ удар по главното командване на 0рките.

110

Истината

преди 7 месеца

Значи мръсния въздух от колите убива хиляди но 1 млн жертви във войната е ок и ще правим снаряди за още жертви.

109

ES

преди 7 месеца

Еверопейските лидери са пълни смешници.