26

Анонимен

преди 7 месеца

Там неколко милиона умрели нямат значение! Да са живи и здрави! Нам нужна одна победа! Мы за ценой не постоим!

25

Шопляк АйТи

преди 7 месеца

Видяхте ли как се възстановява Мариупол? Като погледнеш кл0аката Сф с тия разбити панелки, прилича на Бахмут. Сф ще се възстанови никога

24

Анонимен

преди 7 месеца

СЛАВА НА РОССИЯ!ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!

23

Слава на Русия

преди 7 месеца

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

22

Анонимен

преди 7 месеца

По-добре драскайте за Кендъл Мендъл и прическата и боб с леща. От вас няма да научим какво става по света и у нас обективно и информативно.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Дони,ти си на ход,Джо вече неможе,трябват му помощни колела ,не е на себе си,моля те освободи го по бързо от поста.Нека се отдаде на заслужена почивка,в Украйна има хубави курорти,Зелето ще удари едно рамо ,хора сме все пак.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Тцъ, пак нищо не ви се получи. Статия за нищо.

19

Слава на Русия

преди 7 месеца

Краварските системи патриот могат да свалят само пътнически самолети с военнопленници...Затова ще продължават да ядат Кинжали, Искандери, Х-101, Х-555 и Герани. Мачкайте братушки, мачкайте нацягите или т.нар. демократи!!!!!!

18

Краварски к0пт0р

преди 7 месеца

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

17

Ще си платите скъпо

преди 7 месеца

Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 150 хил човека и управляват създадената от себеподобните им кл0аkа. Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?

16

82-ОМБР

преди 7 месеца

Фашаги другарю ги наричате вие! Ние ги наричаме наши приятели! Сиреч нямаме нищо против да наричате и нас фашисти,това не ни прави такива,и не би ни отказало от подкрепата и приятелството на украйнците! Слава на Украйна!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Ми то руският живот не е живот! То жизнь! Руснацити нищо не губят!

14

А в България

преди 7 месеца

От 9 000 000 вече българите са под 6 000 000. Но върхушката плаче за украинските фашаги. Груба грешка, дами и господа. КГБ ви записва и снима от космоса.

13

Анонимен

преди 7 месеца

След края на войната заминавам в Украйна да са ожена. Ще има голям избор! В краен случай ако не се получи заминавам в Русия! Ама туй само в краен случай, че рускините са по пpocтички!

12

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Реалните загуби са около 10 хиляди бойци на месец и от двете страни. И двете страни използват едни и същи оръжия и боеприпаси. Няма как при еднакво въоръжение едната страна да има по малко жертви от другата. Дори ние които побеждаваме сърбите в сръбско българската война даваме и ние и сърбите долу горе еднакъв брой жертви. Над 300 бойци загиват на ден и от двете страни. С нашето любезно съдействие. Имаме принос.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Зелето да каже,трепе си укрите заради САЩ иЕС. ЗАЛИТАЩИЯ ДА БЪДЕ ДОВОЛЕН И ШОЛЦ.

10

Милион лъжи

преди 7 месеца

Какво стана с единия милион снаряди от ЕС? До 2050 г. ще ги доставят ли? С такива съюзници на Украйна не й трябват врагове.

9

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

В Одеса млад украинец е проявил иновативност в опита си да избегне улична мобилизация, каквато е практиката в Украйна от доста време насам. Младият украинец се е покачил на върха на едно дърво и така украинските военни не са могли да го хванат.

8

Анонимен

преди 7 месеца

В дивата степ човешкия живот нема стойност, изобщо за какво е пишете тази статия :)))

7

Христо Христов

преди 7 месеца

Искам да се намалява числеността на редовната немска войска! ... и на гласувалите за ЕС у нас.