46

лъжливото Канадче

преди 7 месеца

Навеждам се само на Спас Русев....

45

Анонимен

преди 7 месеца

Както Алхимик Денков заяви, външния министър на България е необходим, за да се чува гласа на ПП-ДБ в чужбина.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Комунизмът си отива , фашизмът се завръща !Кой би го оспорвал ?

43

ПОСОЛСТВОТО доПетков

преди 7 месеца

Такааа лииии... ? Я се наведииии...!!!!

42

Анонимен

преди 7 месеца

Не са карайте бийте сааа Тиквата и Просто Киро :)))

41

Анонимен

преди 7 месеца

Е, щом ***-елян е казал, значи така и ще стане.

40

е, хайде сега

преди 7 месеца

Премиерът ви добил научна титла за ***, а вие не се навеждате да го вдигнете от пода на мъжката баня в посолството? Фактите говорят друго.

39

Анонимен

преди 7 месеца

"Ако някой ни поставя условие, ние не се навеждаме." Ние така по принцип си ходим. Допълни още Кирил Петков

38

Клъц

преди 7 месеца

Това твърдение не е много вярно. Когато Киро постави на Лена условие да се наведе на парапета, тя си се наведе и даже забременя. А когато Делян "Шиши" Пеевски постави условие на ПП да се хванат за палците на краката на килимчето в кабинета му те отново се наведоха (буквално). Асен Василев още не е забременял, но опитите продължават.

37

столичан

преди 7 месеца

Пак се наведете бе, наведете се, повече се наведете. Не че сте се изправяли, то като се наведохте, наведени си и останахте. Ама ако човек не се наведе, няма как да руча от коритцето на земята, нали?

36

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

КИРОООО НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ТИ РАЗДАВАШ ВЛАСТ И ПОСТОВЕ В БЪЛГАРИЯ ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОРИСОВ УПРАВЛЯВАТЕ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ АЛЧНИЦИ КИРООООО ИЗЛЕЗ И ЖИВЕЙ НАВЪН РАДЕВ ПРАВИЛНО ВИ НАРЕЧЕ ШАРЛАТАНИ С 30 ДЕПУТАТА КОЙ ВИ КРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВОТО КИРОО

35

дедо ви

преди 7 месеца

че сте се навели навели сте се , ама искате и другите да се наведат , а ГЕРБ това няма да го направят ! при нови избори ше има голямо разместване на позициите .

34

всички в поза партер

преди 7 месеца

Ще се наведете всичките вкупом. Защото иначе се отива на избори и губите властта. Няма вече луди, които да гласуват за вас.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Ей пишлемета, Галя ще ви дърпа ушите и на двамата!!

32

Инженер

преди 7 месеца

На ПП-ДБ хич и не им трябва да ходят на избори. След като излъгаха народа, че ще се борят с ГЕРБ и ДПС, а след това най-приятелски се прегърнаха, народът няма да се върже втори път. В последно време Пеевски е направо в стихията си. Никога досега не е било така. Мафията вече дори не се крие, че управлява държавата.

31

с.т.

преди 7 месеца

Не симпатизирам на ГЕРБ, но в случая са прави! А защо пък непременно външният министър трябва да е от ПП-ДБ? При толкова много други министри, а те, кажи-речи, неуспешни, остава и външният министър да е техен, та "да цъфнеме и вържеме" накрая?

30

Анонимен

преди 7 месеца

Кирца, пуснете Бонев на Боко, той ще го оцени!

29

Мсхорс

преди 7 месеца

Какво друго може да се очаква от хора , неспазващи законите и спиразуменията? На тях все някой им пречи , но винаги са прави и не виждат грешките си! Защо им е поста външен министър щом те искат ПП/ДБ да имат външно присъствие , а не България? По големи егоисти от тях има ли? Специалистите в областта ви го казаха че Денков не става за външен министър , а за образователен според споразумението!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Договорката с ГЕРБ бе те да подкрепят правителството на ПП-ДБ, без да имат министри в него. Май от ГЕРБ забравиха каво точно са подписали. Кирил Петков е абсолютно прав.

27

ьааььа

преди 7 месеца

Напълно го разбирам. Само Бойко се навежда. САЩ като му кажат: Надупи се и той разтваря бузи и вика. Готов съм да го поема.