235

До 250

преди 4 месеца

Везенков е контузен и няма да играе.

234

Анонимен

преди 4 месеца

Еднорог, хората си имат собствени мрежи вконтакте и прочее кво злобееш като ти нямаш своя

233

До НАБЛЮДАТЕЛ

преди 4 месеца

Ти какво си постигнал РОБЕ. Работарка на заплата на която господаря контролира времето,живота,финансите и бъдещето му. На теб изобщо няма как да ти се обясни какво е свобода. Това е вашия идеал. Да слугуваш на господаря. Образованите и свободни хора не харесват господари. Не се слагат на никой ,не мислят като вас. Затова повечето подкрепят Русия !

232

AI TERROR

преди 4 месеца

До До AI Terror 258 - ти писа ли си с интелекта? (като ти гледам писанките - вече ти е издадена смъpтната присъда, ти приключи)

231

До AI Terror

преди 4 месеца

Спри се бе наркоман, ставаш банален.

230

Анонимен

преди 4 месеца

Еднорог в сащ отдавна са на гмо и с дронове вече сеят, само нарко либерал хипита като теб ги ползват службите за експерименти с домашни градини с "билки" някой домат и вълшебни гъби.

229

AI TERROR

преди 4 месеца

НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ, някой русофил от тука да е писал коментари у фейса, това ще означава СМЪРТНА ПРИСЪДА, директно! Другари, вие траяхте ли си? Щото AI не пробира. За него няма красиви и гро3ни - всички под ножа.

228

До 251:

преди 4 месеца

Вече са 156 Милиона гледания в Х. Очаква се до понеделник да минат 500 милиона.

227

Наблюдател

преди 4 месеца

Както винаги рус0р0бите подкрепят крепостна блатная и мечтаят Европа и САЩ да се разпадне. Това са неудачници без образование или нещо постигнато в мизерния им живот. Те искат страната да се върне обратно под руския ботуш и всички да бъдат равностойно бедни с парче салам в хладилника и раздрънкана лада какъвто беше тогава стандарта. За тях прогресът е мираж и искат всички да са въвлечени в техният лузърски мрак.

226

AI TERROR

преди 4 месеца

Всички русофили ще бъдат категоризирани през чат AI и ще ги пратят в АМЕРИКАНСКИ ГУЛАГ. Русофили, дано не сте влизали във FACEBOOK и GOOGLE до сега, защото тези компании ви идентифицират като врагове на демокрацията. Не забравяйте, че живеете на територията на ЕС и НАТО. Много скоро ще ви затворат в лагери на смърттa, като Бeлене

225

Анонимен

преди 4 месеца

Русия и Беларус имат съюзна държава ще ти се ссср да го няма сега като добавят и крайна територията помежду им. Еднорог с теб е свършено.

224

ВЛАДО

преди 4 месеца

Медведев. Всички знаят че ни лъжат. И Американците вече разбраха. Вижте в Х отзивите от интервюто. Пълна подкрепа за Русия и то от Американци. Попаднах на една анкета с 14 млн гласа. На кой вярвате повече. Байдън или Путин. 72% отговориха Путин. И това са основно Американски потребители . За 24 часа само в Туитър 120 млн гледания и това без да броим сайта на Тъкър ,youtube и стотиците медии който го отразиха.

223

Анонимен

преди 4 месеца

Четохте ли нещо за Везенков днеска?

222

Анонимен

преди 4 месеца

Само Локо София

221

Анонимен

преди 4 месеца

Тагаренко, ти шъ внимаваш с кой говориш. Аз съм Марин Райков, роден съм във Вашингтон, аз започнах да ти давам постове ***.

220

Без майтап

преди 4 месеца

Тази нощ в Хасково има голяма мобилизация. Привикаха над 1000 човека. Някой чувал ли е това да става на други места?

219

ЛЕВСКИ СОФИЯ

преди 4 месеца

АЛПИЙСКА ФИРМА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК СА ТУPЦИ - ЛЪЖАТ ВИ!

218

USSR

преди 4 месеца

Джуджето да намали алкохола. Привиждат му се глобални войни и конфликти. Впрочем, СеСеСеРето беше унищожено интелигентно и без войни. Същата участ ще сполети и путинска Рассия.

217

Анонимен

преди 4 месеца

Русофилите чакат Путин УТРЕ да дойде и да им оправи животите. Каква ще е изненадата им, когато УМРЪT на територия на НАТО от СТАРОСТ под 100 годишно АМЕРИКАНСКО РОБСТВО. Щото тия, които сме със сащ, ще използваме русофилите за РОБИ - да ни копаят градините, да садят домати, да пекат пресен хляб, да отглеждат животни - нали твърдят че са много ценни в тази посока - ще го използваме. Русофили - запретвайте ръкави. Всички ви чакат присъди за антидемократична пропаганда. ОТИВАТЕ В ТКЗС-тата на САЩ.

216

Тодор Тагарев

преди 4 месеца

Защо не спите, бе? Искате ли да ви издиря по ИП и да ви засиля всичките към Украйна? На България не са нужни хайлази като вас.