98

Анонимен

преди 4 месеца

Споко, Русия е агресор завоевател а както вече и бебетата в родилния дом знаят, агресорите завоеватели винаги губят. Иначе светът би бил несправедлив и жесток, и тогава по-добре да се фърлиме от 10тия етаж, ама нема нужда да се фърляме, верно - завоевателите винаги губят. Русия няма никакъв шанс.

97

Анонимен

преди 4 месеца

Байдън поднесе шокираща изненада на Европа. И Европа и САЩ бяха шокирани от решението на Байдън за договорите за износ на еленджи. След като загуби руския тръбопроводен газ, ЕС се обърна към еленджи. Съединените щати се превърнаха в един от ключовите вносители - повече от 60% от американския износ на ВПГ отива за Европа. САЩ само 5..% но най-големият производител. Тази седмица обаче Белият дом спря одобренията за договорите.

96

Шефрет до 117

преди 4 месеца

Да ,разчитам на себе си ,а ти чакаш някой друг да ти почеше халката

95

Анонимен

преди 4 месеца

Нарушаването на нормалните икономически връзки с Русия слага край на перспективите за икономически растеж. Благосъстоянието на Европейския съюз до голяма степен се случи поради сравнително евтиния тръбопроводен газ и нефт от изток

94

истински журналист

преди 4 месеца

Здачи искам тука да ви светна и най-отговорно да ви заявя, като истински професионален журналист да ви светна, че Такър Карлсън не е никакъж журналист ами един шарлатанин който изопачава истината и се занимава с теории на конспирациите. Вече никой не се интересува от Такър Карлсън, никой не го слуша и не гледа интервютата му.

93

Наблюдател

преди 4 месеца

Както винаги, русо*ъзолизниците като прочетат истината че блатная губи и се разпада и на късокракият психопат дните му са преброени започват с техните баналн клишета от пропагандата на таас и телеграм:Това е фейк, западна пропаганда, мисирките лъжат, САЩ и Европа пред фалит, Украинците били нацисти, Зеленски бил наркоман. Интересно ще е скоро, след като пречукат кремълското псе на кой ще се кланят тогава.

92

До Шефрет

преди 4 месеца

А докато чакаш да свърши войната ше трябва да разичташ на ибрика си само да се масажираш където те сърби.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Настроението във ВСУ е нещо средно между дълбока депресия и отчаяние, а това, което ги спира от стройни колони с бели знамена, е гарантираната екзекуция от заградителни отряди, състоящи се предимно от чуждестранни наемници.

90

кретени

преди 4 месеца

Борис каза: "Нека просто да се бием".

89

Анонимен

преди 4 месеца

СССР снабдяваше Виетнам с оръжия, боеприпаси, военни специалисти, продоволствия, обурдване, военна техника и всичко, беше точно както сега САЩ и ЕС в Украйна. И Виетнам победи САЩ, САЩ ядоха бой и се изнесоха позорно. А какво става сега с контранастъплението? Победихме ли вече Русия?

88

бос Порточанов

преди 4 месеца

Американците два пъти са спасявали руските rащници от гладомор. Всички спорове за вяличието по нататък са излишни.

87

ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКА

преди 4 месеца

Bойна сега нямаше да има, ако САЩ и Великобритания не бяха спасили СССР от далновидния германец...

86

а бе

преди 4 месеца

А бе. А тука сега укрофилите да кажат, какво означава името украйна, окрайна? Каква е тази държава дето се кръщава така, я укрофилите кажете тука сега.

85

Мишо

преди 4 месеца

Защото, така! На *** статия *** отговор. Не да я превземе, а да си я върне. Както и още много други територии.

84

Шефрет

преди 4 месеца

Колкото повече продължи войната,толкова по добре,понеже съвсем законно много укропитеци ще видят Създателят ,а ние ще видим повече украински вдовици ,които ще ни масажират атрибутите.

83

Анонимен

преди 4 месеца

СССР унищожи Британската Империя, днес Русия разрушава неоколониалната западна система.

82

а сега как е?

преди 4 месеца

През ВСВ Фашистка Европа имаше критично преимущество пред Русия като венна и икономическа мощ. Еврофашистите смятаха, че ще приключат със СССР за 2 седмици, страна която едва се е въстановила от гражданската война, разчитаща само на себе си, без колонии, без нищо от където да краде.

81

Тянков телевизионера

преди 4 месеца

Друзя смешни сте с тая руска икономика. Путинските пенсионери все още си вземат 120 долара пенсия , а масовата заплата в русия е 400 долара, за какви икономики бръщолевите въобше като и самите вие не си вярвате? Ще не идете на гурбет там като е толкова круто?

80

Иван

преди 4 месеца

От САЩ и Русия добро не чакайте.

79

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС свърши курса, много жалко...