98

ofe4

преди 5 месеца

До смешкото долу:Какъв удобен градски транспорт, ела да видиш в Пловдив -метро няма,а единствения начин да отидеш на работа е с рейс, който го чакаш по час на спирката и накрая те подминава!

97

Анонимен

преди 5 месеца

Бунтът в САЩ се разгаря: В Тексас тече подготовка за война, прозвучава призив за...Тръмп предложи останалите щати, които желаят, да изпратят своя гвардия в Тексас, за да попречат на навлизането на мигранти, само за декември в сащ са влезли 300000 южно американски Индиянци, и мулати. Белите американци трябва да се противопоставят на Сорос и задкулистно управляващите Сащ.

96

Анонимен

преди 5 месеца

А прогресивен данък кога?А големи данъци върху жилищата освен основното кога?А корпоративен данък гонещ 50 процента,кога?А данъци върху земята,кога?Или най лесното е,да подстрижем до кожа сиромаха с десет+ годишната калакотра!!!

95

Домоу оправи тель

преди 5 месеца

Да забранят найлоновите перверзативи. Само от естествени материали . Замърсяват околобликовото пространство и не се разграждат. Стават тема за обсъждане на бабите .

94

до 109

преди 5 месеца

Ами не е била на 200 хиляди, а на поне 750 хиляди километра! Как нито един от новите ни служебни автомобили не се разтропа, въпреки, че се карат душманската и са на поне 150-200 хиляди километра!

93

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да се увеличат данъците в България за да може да се издържараздутата държавна администрация - 800 000 са на държавна хранилка

92

Шиндо

преди 5 месеца

Така трябва да бъде! Не може всяко семейство да има по 3-4 коли, които не е ясно как да минали преглед! Не може бракувани автомобили от Западна Европа и САЩ тук да се движат по пътищата и да създават опасност за всички участници в движението! Ако някой иска, нека притежава и 10 коли, стига да има пари за поддръжка и нови гуми! А не някакви стари БМВ-та и Мерцедеси с по 4 литрови двигатели за по 2000-3000 лева, които да замърсяват и да се движат с 15 годишни гуми!

91

Адвокат

преди 5 месеца

Това е дискриминация! Ще съдим България в съда на европейския съюз!

90

Анонимен

преди 5 месеца

Преди няколко години си купих кола внос от Швейцария, на 8г. и около 200000 км. Возеше като нова. Само след5000 км. по нашите пътища цялата се разхлопа. Та питам аз, ако искат от нас да купуваме нови коли, не е ли редно да искаве и ние нови, хубави пътища навсякъде. Или това не е важно.

89

Анонимен

преди 5 месеца

Купувам си кола, регистрирам я в Македония и си карам без данъци - това е изхода

88

Че аз

преди 5 месеца

Винаги съм иЗкал да ми вдигнат данъка на колата. Ем така де. Тоо, да ви кажа, виждал съм кавга между хора, спорещи кой да плати повече данъци. Аз, вика единият, съм буал, работил съм, спичелИл съм, що па да ни дам и за държавата. Тъй, ама и аз ни падам по-долу, и аз ща дам, ама посоки, та да тъй яд. И тъй . Вярвайте ми.

87

Анонимен

преди 5 месеца

ХА ХА видяхте ли какво пише македонеца - купуваш и караш - няма никакви данъци, а тук данък до данък.По добре да сме македонци

86

Eмили

преди 5 месеца

3a тpoтинeтkи важи, ли? Дa знaм gaли ga ce onлaчa нa Xeлзинckия...

85

Анонимен

преди 5 месеца

България затъва и затъва в пропаста която политиците правят високи цени високи данъци унищожават българския народ

84

Ха честито!

преди 5 месеца

Днес на колите, утре на жилищата!

83

Истински Седесар

преди 5 месеца

Не е наложително всеки да кара кола. Ако някой не може да си позволи нова или близка до нова кола, електрическа или не, то градският транспорт е удобен и практичен начин той да се придвижва в града. Ако полага усилия и се развива творчески, то един ден ще може да си позволи и нова кола, а не да прави компромис със стар автомобил за сметка на здравето на околните.

82

До 97

преди 5 месеца

Именно! Да се въведе вечерен час за жени над 40!

81

Футурист

преди 5 месеца

Ще ходим брадати и космати щастливи мутанти в ядрената зима . И човек за човека ще е свеж бифтек . А горе в небето и на Марс ще съществуват в блажен покои само избраните.

80

Анонимен

преди 5 месеца

Гениално, точно по ППДБЛГТБ-джийски: ще поискаме пари, на хората, които нямат. Така те ще се стреснат и ще си купят електрички. А данъците на дрехите 2-ра употреба кога ще ги вдигнем? Хахаха.

79

Анонимен

преди 5 месеца

A зa cтapи koшници, kora? Пълнo c милфoвe, eraccи!