151

У бре

преди 5 месеца

Шменти-капели е това! Единствените пленници, извозени със самолет, бяха бойците от "Азов", разменени в Истанбул! Досега всички размени са ставали с автобуси, в буферни зони! При тази криза с руската авиация, е нечуван лукс да возят пленници по въздуха!

150

някой

преди 5 месеца

До ТияДори да сте много гладен и изпаднал,е патологично изопаченото Ви твърдение.Колкото допуснаха украинците разследване на падналата в Полша /2022/тяхна ракета,убила двама души,или падналата на пазара в Константиновка /09.2023г/и убила техни си граждани отклонена украинска ракета,е по-правилно да се твърди,защото това установиха наши партньори от НАТО,ЕС и САЩ.Украйна не се е извинила и до днес.На Вас ,добър апетит с надника,ако Ви платят.

149

A сега де

преди 5 месеца

Или трябва да си признаят, че сами са си го свалили от некадърност или да признаят, че "жалките" "укри" са успели да им го свалят посред русия без великата армия да ги спре.

148

Анонимен

преди 5 месеца

Военнопленници се държат и разменят в гранични зони на фронта, откъде ги кара тоя самолет, в Москва ли са били? Самолет за 50-100 километра ли се ползва? Плоска лъжа!

147

Анонимен

преди 5 месеца

русофилът вярва на всичко казано от Русия. Ако кажат, че там е била жена му, а тя е на балкона, ще повярва....

146

Всичко го знаем това

преди 5 месеца

Въпросът е като е толкова скъп какво прави във въздуха без защита? Военните ви какво образование имат или и средно нямат? Ако не са партньорите и парите (най-важното) да сте сдали позициите досега! Понеже съм малко образован и помня от историята какви пълководци е имало в руско-турската или във ВСВ вече ставате жалки! Когато водиш война, а това го знаят от римско време трябват не само пари, които имате, а и малко изкуство (сун цзу)!

145

Русия=Психиатрия

преди 5 месеца

Това е постановка на руснаците съшита с бели конци, или нещо лъжат за обстоятелствата. Нещо подобно на екзекуцията на военнопленниците от Азов в Оленки преди една година. Тогава алкашитеИнсценираха украинска атака с HIMARS а всъщност бойците бяха убити с термобарично оръжие. Съмнявам се да е имало украинци на полета защото някои от обявените за загинали хора са били разменени седмици преди инцидента.

144

Боби

преди 5 месеца

До Анониб бмен 145 1. 67 бройки защото толкова има от другата страна за размяна 2. Кабината на ИЛ-76 е бронирана и да вдигнат бунт няма да притеснят екипажа, а и за какво да вдигат бунт връщат ги при семействата им. 3. Организиране на конвой на 500-600км с 3 рейса ще отнеме часове за разлика от един час със самолет (който след това натоварен примерно с ранени може да излети за Москва или Питер където са големите болници)

143

Намерили са ги

преди 5 месеца

Първите тела на загиналите при катастрофата на Ил-76 в Белгородска област са открити в радиус от 1,5-2 км от мястото на катастрофата, съобщават медиите. Украйна ще си получи военнопленниците, но в ковчези. Те си ги ликвидираха.

142

Анонимен

преди 5 месеца

Какво теле търсите под вола? Тези полети за размяна на военнопленници стават по определен маршрут, време и точка на приземяване. Самите украинци признават: 1. Полетът е бил уговорен и са чакали собствените си хора на него. 2. Свалили са го те.

141

Спасили са Яблоново

преди 5 месеца

Пилотите на сваления Ил-76 са извели самолета в полето, спасявайки жителите на село Яблоново, Белгородска област. Прекланям се пред тях. Ще се молим за тях. В близост има училище, децата учат, каза местният свещеник Георги Боровиков пред RT. Преди катастрофата в Белгородска област екипажът на военнотранспортния самолет Ил-76 на ВКС на Русия успя да съобщи, че той е имал външно въздействие, тоест е бил свален, каза депутат от Държавната дума и бивш командващ руските въздушно-космически сили.

140

до Боби

преди 5 месеца

Явно четенето с разбиране не ти е сила. Хората ти казват, че маршрутът на самолета минава през Иран. Съответно е бил с включен транспондер. 'Някой' им е дал информация на украинците кого да думнат и те са го свалили. Руснаците са в шок, че вече им думкат бараките и над уж сигурното им въздушно пространство, което си е оксиморон от доста време.

139

Фашисти

преди 5 месеца

Няколко пъти вече е имало обмен на пленници по този път с самолети и Украйна е знаела това много добре какво има в самолета и кога и къде ще мине.Но въпреки това го е свалила с две ракети??!!

138

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 146, военно-транспортната версия на Ил-76 може да превозва до 400 войника или до 65 тона товари, това е и има 3 екипаж, не 6

137

Вулгар от Волга

преди 5 месеца

Да пратим Боян Чуков, да направи експертиза на останките на Илюшина - ИЛ-76..МОЖЕ И ДА НАМЕРИ ОРЪЖИЯ барем , на мястот на катастрофата..Може и украинци да има, кой знае .

136

Анонимен

преди 5 месеца

Значи, руския самолет вози украински военнопленници, само и само да ги върне на плачещите им семейства, но укрофашистите воюващи срещу собствения си народ, който неистово иска да бъде част от Русия, го свалят? Кой имбицил е създал тоя пропаганден шедьовър? Някоя тьотя ще пусне сълза!

135

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби, тракери ползват всички самолети в т.ч. и руските военнотранспортни, друг е въпроса ако е изключен, в случая при положение че превозват военнопленици не трябва да е изключен, нещо повече маршрута му трябва да е предварително обявен, а превозното средство, самолет, автобус или каквото и да е маркирано, като в тях се збранява трнаспортирането на военна техника, тука има много гнили неща, 1-во 2 самолета за 145 пленика и само 3-а кновиращи за 65 военнопленика, много не се вписва всичко

134

Там

преди 5 месеца

Самолета е свален с ЗРК който се намира в село Липци харковска област Украйна.

133

Тия

преди 5 месеца

...ще допуснат международна експертиза,колкото допуснаха след като взривиха язовира Каховка! Никой не вярва на руснаците, освен Копейките! Какво да се прави, и те хляб ядат!

132

Анонимен

преди 5 месеца

В коментарите масово се пишат лъжи "Ил-76 може да превозва до 400 войника със снаряжение". Максимума е 140 войника с леко снаражение или 125 десантчика с пълно въоръжение. лесно е да се провери.