64

Анонимен

преди 5 месеца

Майката и дъщерята са били свръхамбициозни кариеристки, "оправни", за такива казват че не спират пред нищо, явно са наистина са загубили представа за реалността и са мислели че всичко им е позволено. Сгазили са лука в крайна сметка, но жалко за погубения живот на човек, който просто е искал да бъде с детето си и не се е отказал въпреки че е разбрал с какви хора си има работа

63

Анонимен

преди 5 месеца

Мотивът за престъплението е твърде бхаратски ми се вижда.

62

До 63

преди 5 месеца

Въобще не е хладнокръвно, а е под въздействие на бая емоция, злоба и гняв. Хладнокръвните убийци нямат усещания. А, че е психопат е ясно. Всеки един убиец е психопат.

61

1982

преди 5 месеца

Как било тъмно като в рог, към един след полунощ. Как в последния момент старшината стрелял в тила на стюардесата, застанала на ръба на ямата. Как се издънил като последен аматьор и не могъл да я убие с един куршум. 16 минути след разстрела докторът все още напипвал пулс. Започват спор дали е законно да я довършат с втори изстрел. На 17-ата минута лекарят обявил, че жената е мъртва. А палачът получил 20 лева премия.

60

asd

преди 5 месеца

Чакай сега, нали всички от ПП щяха да пишат декларации за почтеност?

59

Анонимен

преди 5 месеца

Типична представителка на Продължаваме Промяната!

58

Че

преди 5 месеца

Има убийство - има. Че майката е главен извършител вероятно. Но, защо всички така убедено твърдят, чи Габриела дърпала вратата, на човека да не излезе. Надали тия блокови камери имат такава резолюция. Хич да не ви казвам от опит, че са с никаква. Не ескам да съм лошпророк, но когато излезе експертизата, по всяка вероятност ще твърди, че се виждат неясни силуети, което не се вижда добре какво правят. Та, Габриела, може и да не е съучастник. ***,ката ще я изкарят с афект. Повече от 10 няма да й дад

57

Анонимен

преди 5 месеца

ГЕРБАДЖИЙСКА КАЛИНКА ОТ ОБЩИНА БУРГАС, ВНЕДРЕВА В ПП ЗА ДА ПРАВИ МРЪСНО.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Тая и майка и са се оплели в афери като ромски клан на пазара за булки.

55

Анонимен

преди 5 месеца

По този случай може да се напише бестселър и да стане супер криминален филм. Очевидно е, че това същество е абсолютен психопат и не чувства грам вина. Съществото е убило мъжа си хладнокръвно. А всъщност тя имала двама мъже, а сигурно са и много повече. Откъде да знае кой е бащата, след като сигурно са я таковали 10 мъже.

54

Екзекуции

преди 5 месеца

Нали знаете за екзекутираната стюардеса - една от последните екзекуции в България. Случай от комунизма, когато една стюардеса организира убийството на свекървата си с един таксиджия, след което я хващат и я осъждат на екзекуция. Екзекутора не я уцелва добре и тя умира след половин час, защото присъдата вече била изпълнена, макар и неуспешно. Екзекутора е останал травмиран доживот. Случая е разкрит от топ следователя Ботьо Ботев. Екзекуции на престъпници в България е имало до 90-те години.

53

Костя

преди 5 месеца

Появи се трети мераклия за бащинство. Злите езици из Бургас мълвят, че кандидатката от ППДБ била доста шавлива

52

Бойко Тиквата

преди 5 месеца

Ето, разбрахте ли, защо требе да ва управлавам? Тва е Хаоса, от който най-много са плашите: майката не мой да отличи мъжете, един от друг, а за децата не се знае, въобще дали са от тези двамата, но единият казва, че са негови;)))) На всичкото отгоре, отново, майката не знае, де са намират децата й!;))) Крими сюжетят здраво се заплита;))) Като капак на сичкуту, тъщата е дипломат, а дъщерята и тя с политическа кариера! Предтавяте ли си? Тий не моат себе си, а опраат, а дръжавата ли?;)))

51

Анонимен

преди 5 месеца

Тая няма съвест и не чувства и грам вина и разкаяние за това, което е направила. Тази е изключително опасен човек и трябва да приключи жизнения си път в затвора, между четири стени. Очевидно е, че става дума за психопат сериен убиец.

50

Анонимен

преди 5 месеца

ОБЕСЕТЕ Я ДА НЕ СЕ МЪЧИ!

49

Анонимен

преди 5 месеца

Ето до какво води властолюбието на случайниците от ПП. Нищо чудно че Баджо сподели кака Лена с Кирето.

48

Анонимен

преди 5 месеца

При бай Тошо тая и майка и щяха да ги осъдят по бързата процедура на екзекуция чрез разстрел. Или щяха да ги вкарат в Белене да станат храна на пра...тата.

47

Анонимен

преди 5 месеца

До СТРАНДЖАТАЕдин път и на теб да ти сложа плюс.

46

СТРАНДЖАТА

преди 5 месеца

В затвора не пускат деца! След 20 години като излеше ако те искат да те приберат.

45

anon

преди 5 месеца

Тази още не осъзнава какво я чака. И не осъзнава какво е извършила. В затвора ли ще ги гледа?