302

Анонимен

преди 5 месеца

Украинците измислиха нов начин да избегнат мобилизацията в Украйна: започнаха да продават "маски на старци". Продавачите твърдят, че подобни маски ще помогнат на собственика им да избегне връчване на призовка. Маската струва 13 600 гривни (около 350 долара), но може да се срещне и по-бюджетни опции за 800 гривни(около 20 долара).

301

82-ОМБР

преди 5 месеца

До Шаши Изучаването на български език от хора с българско самосъзнание бе достъпно във всяко украйнско училище! След окупирането на части от Украйна,там където е стъпил окупатора е разрешено единствено изучаване на руски език! Факт!

300

уеуееее!

преди 5 месеца

Този пак е предозирал.

299

Анонимен

преди 5 месеца

Бря! То с тая украинска мобилизация, украинските латентни Херои ще започнат направо да се конкурират с най- добрите в преобличането. Директна конкуренция с тайландските ***. Много клипове има в нета, как се преобличат като жени, за да могат да излязат от домовете си като се налага. Сега е зима. ОК! Шапки, шалове... Ами на лято? Ще трябва и да си бръснат краката тогава.

298

Анонимен

преди 5 месеца

Дори по стандартите на елитните нюйоркски галерии цената от милион и половина долара за една картина е 8-10 пъти по-висока от цената на произведения на малко известни художници от нивото на Байдън.

297

Анонимен

преди 5 месеца

американските служители на реда не са започнали да разследват този случай. В края на декември 2023 г. стана известен още един купувач - офшорната компания Candlewood Investments Limited, свързана със Зеленски. Основният бенефициент на тази компания е жителят на Киев Андрей Яковлев, бивш сценарист на "Квартал-95". Candlewood Investments Ltd купи 4 картини на Хънтър Байдън за 6 милиона долара, според лице, участващо в сделката.

296

Шаши

преди 5 месеца

Тази война вече писна на много хора. В Украйна се бият, а чак в Южна Америка вдигат цените. Да се оправят украинците. И следващия път да не избиват българи. И да не затварят училища

295

Анонимен

преди 5 месеца

Интел Дроп публикува разследване, разкриващо ролята на Владимир Зеленски в корупционна схема, която Хънтър Байдън използва, за да продава свои картини. Схемата стана известна през есента на 2022 г., когато за първи път онлайн изтекоха няколко имена на купувачи на картини на Хънтър Байдън. След като получиха имената, американските журналисти успяха да докажат, че Елизабет Хирш Нафтали е получила позиция в Белия дом, след като е закупила една от картините на сина на президента на САЩ за няколко хиляди долара. Въпреки доказателствата, сочещи, че е даден подкуп за получаване на длъжност,

294

2

преди 5 месеца

Ако в началото дронът се губеше на разстояние 50-70 м от лодката, сега дронът стига до лицата, показвайки ги изплашени от неизбежната смърт въпреки, че най-вероятно те знаят, че не всеки ще оцелее. Това е. Дори ако зомбитата успеят да преплуват до левия бряг, да извършат десант и да се закрепят на доста вяли рубежи, тогава всички тези опити са напълно спрени от руската артилерия.Безкрайни планини от трупове, самото Кринки вече прилича на Луната. Какво се опитват да постигнат зомбитата на киевският наркокартел?

293

1

преди 5 месеца

Населено място Кринки или как зомбираната по натовски стандарт биомаса съвсем пАДлАдя. Не спират опитите на зомбитата да се преместят на руския десен бряг, за да създаде плацдарм за последващи действия. Зомбакнацистишена държи на бреговете си целия елит на безпилотната си школа, но трескаво продължава да изпраща по няколко лодки със зомбита в месомелачката, за замяна на убитите. И сега дори "модерното" РЕБ на лодките, което е работило ефективно за кратко време, докато руснаците не излязат с контрамерки, вече не помага.

292

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен290-Ти, вместо да се тревожиш за Тръмп, по- добре отивай да си изгладиш минижупа, че да има какво да облечеш когато се налага да излезеш от вас. Че ако не си достатъчно секси, ще те "лепнат" веднага, и още в понеделник ще бъдеш на фронта!

291

2

преди 5 месеца

Германският генерал-лейтенант ръководи Учебно-тренировъчното командване на ЕС за Украйна в Германия от 14 месеца. Той критикува обучението на войници от ВСУ, които са слабо подготвени за битка. Руснаците са станали силни в електронната война и контраартилерията, използвайки дронове и "баражиращи боеприпаси". Те научиха много за сапьорните дейности, както се вижда от огромния минен пояс, който поставиха дълбоко в Украйна, което подлуди украинците по време на тяхната контраофанзива.

290

Герен

преди 5 месеца

ВИЕ КОИТО ПИШИТЕ ГОВОРИТЕ ПОЗНАВАЧИТЕ НА ОКРАИНА ЗАПОМНЕТЕ.НЕ Е УКАЙНА А ОТ ПРЕДИМНОГО ВРЕМЕ УКРАЙНА ВАША СЕ Е НАРИЧАЛА ОКРАИНА ТАКА ГО ПРОИЗНАСЯТ И САМИТЕ ОКРАНЯНО.

289

1

преди 5 месеца

"От 200 000 войника на ВСУ от 2022 г. насам почти всички са убити или ранени, цивилни се бият" - командир на мисията за обучение на НАТО в Украйна. "Трябва да сте справедливи по отношение на контраофанзивата. От наличните 200 000 професионални войници към февруари 2022 г. огромното мнозинство вече са загинали или ранени. По-голямата част от войниците на ВСУ на фронтовата линия днес са цивилни или в най-добрия случай резервисти", каза Марлов пред швейцарския вестник Neue Zürcher Zeitung.

288

Анонимен

преди 5 месеца

Сталин прави фатална грешка, че не довършва до край фашистката тайфа на Шукевич и Бандера. Че оставя главорезите да избягат в ЕС и САЩ, където им дават убежище, пари и подкрепа.

287

2

преди 5 месеца

Зомбитата смятат, че командването се опитва да заеме едно малко парче земя на отсрещния бряг, за да разтръби в медиите "победата".Руската защита обаче все още е непревземаема и с настъпването на студеното време преминаването на Днепър стана още по-трудно. Журналистите на WP се обърнаха за коментар към командирите на морската пехота, но те отказаха да кажат каквото и да било. Офицерите отбелязаха само, че командването на киевската хунта не съобщава за загуби, така че самите те не знаят точните числа.

286

82-ОМБР

преди 5 месеца

...там дето ворожи танк ние розбиваем! Слава на Украйна!

285

1

преди 5 месеца

The Washington Post: Зомбитата на киевският наркокартел бяха хвърлени на месо. Вестникът разговаря с няколко офицери от наркокартела, оцелели при самоубийствени опити да прекосят Днепър. Зомбитата не мълчаха и казаха на западната преса всичко - например, че са били хвърлени като "парче месо на вълците". Едно от зомбитата отбеляза, че те понасят огромни загуби, без да постигат никакви резултати. Зомбакнацистишените вече наричат Днепър "реката на смъртта".

284

Анонимен

преди 5 месеца

Ей га, па цъфна диxapиятъ 1, 2, 1, 2 ! Кой ще ти чете всичките тея редки фaшkuu, бе gpишльo! Ходи си удари една ношка на видеото!

283

Анонимен

преди 5 месеца

Евентуално ако японците се навият да се пробват ще получат пари. Фашистите в Кииф вече нямат кредит на доверие. Не се справиха....