240

Dj

преди 5 месеца

Някаква евро атлантическа *** се е развихрила тук. Аре бегайте да се биете като убитака Светлъо ли къв беше от агитката на лефски. Само че това няма да е кол оф дюти!

239

Анонимен

преди 5 месеца

Форумните войни и панелните евроатлантици кво стана бе победихте ли го вече Путин хахахаха

238

Истината е...

преди 5 месеца

В мавзолея, Ленин лежи но не е мъртъв, а омагьосан! Ако девствена комунидтка го целуне - той ще се събуди и ще възроди СССР. /руско поверие

237

Анонимен

преди 5 месеца

Че тя Русия вече победи бе, тая в коя година живее

236

Тест за Алена

преди 5 месеца

Путин жив ли е?

235

Анонимен

преди 5 месеца

Формулирайте-победа?

234

Анонимен

преди 5 месеца

Всички бгврачки, бяха на щат към шесто(филиал на КГБ)

233

Анонимен

преди 5 месеца

Права е Алена, намерете анализа на Час Фриймън младши, бивш US дипломат, същото казва за победата на Русия и проваления опит да се сключи мир, като посочва и виновникът за това.

232

Пак опорки!

преди 5 месеца

До Анонимен 235....А сега кой влиза в Русия, че нещо не разбрах? И не е ли Русия тази, която руши световния мир и съсипва най-варварски една независима и свободна страна! Не е ли Русия в ролята на Наполеон и Хитлер дне в Украйна и няма ли всичко да се обърне срещу нея? Въпроси, въпроси на които надали и Алена има отговор!

231

Анонимен

преди 5 месеца

До Майка Русия.... А кой е Баща ти? Хеее Хеее Хеее Хееее - Мустакатия Йосиф Сталин!

230

Ха ха ха,

преди 5 месеца

...на *** Русия...! Била търпяла! А бе марш от Украйна , Бе! Руският башибозук, тръгнал да граби,убива и мародерства, няма място в независима Украйна! А на Путин мястото му е на скамейката в Хага! Макар ,че такива не отиват там , по естествен път!

229

Анонимен

преди 5 месеца

Парадокса е че ако не беше запада днес нямаше да има русия след ВСВ.

228

Анонимен

преди 5 месеца

До 234 Ние поне имаме call of duti там дано имате вече тоалетната хартия :))) Племе изостанало. Пък САЩ енот другата ви страна. Нали искате да вземате планетата ... какво чакате:))) бляя бляяя бляяяяяяя

227

Алена видя Сармата

преди 5 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

226

Майка Русия

преди 5 месеца

Срещу Майка Русия се бият цялото НАТО плюс ФАЩ. 40 държави хвърлят ракета след ракета, тянк след танк! Но Майка Русия удържа, търпи. И мина година минаха две и парите се свършиха. Печатат още! Обаче няма производство, в Южна Корея дори снарядите се свършиха! А Майка Русия чака спокойно, достолепно! И малко по малко надига мечешката ***. Още малко и тази *** ще се стовари! А в НАТО ще се чуе писък! Нацистки писък!

225

Анонимен

преди 5 месеца

Наполеон влиза в Русия с армия от 700,000 души която надминава милион заедно с поддържащия персонал. Реално той впряга силите на цяла Европа срещу Русия. В армията му има много Поляци други народи. Излизат само 30,000 души. Хитлер, започва операция Барбароса с 3 милиона и 900 хиляди души армия срещу СССР. Русия губи близо 30 милиона души в следствие на ВСВ но все пак успява да отблъсне нацистите. Така че колкото трябва ще загубят, но Русия ще пребъде.

224

Анонимен

преди 5 месеца

До 226 Ами Прая е твоя протел. Азиатската пасмина нищо не ти е дала. Ако имате проблем запада е зад Украйна пробвайте? Чакаме 2г вече ***

223

Анонимен

преди 5 месеца

Вие май не си давате сметка, че целта на Русия е точно да се достигне до такава позиционна война. От една страна проточвайки нещата изтощават Украйна, а армията на Укрите се нанизва на отбранителните линии на Руснаците и така с минимално собствени жертви постигат максимално жертви на противника. От друга страна цените на горивата се вдигнаха и им идват свежи приходи. Защо да приключват нещата бързо! Танкове губят, но си произвеждат нови а това още повече стимулира икономиката. 3% ръст за 2023.

222

до 224 до 220

преди 5 месеца

русия била 5та по БВП в света?!... АААахахаххахахааааа

221

Анонимен

преди 5 месеца

Реално червенопитеците лалат за запада. Но реално немогат да предложат нищо по-добро. Пълни клоуни хвалят държава , която е окупирала Грузия и Армения и двете държави са трагедия. Явно това предлагат руснаците на източния блок ? Ами ние това сме го виждали преди 30г :))) Не е мръднало много. Абсолютно нищо неможе да предложите повече от запада. Вие сте попаднали военни или селяндурии, без умствен капацитет.