90

НЯМА НИЩО ТАЙНО

преди 5 месеца

....ЕВРОПА И САЩ ЩЕ СЕ ВТВЪРДЯВАТ----ЗА ДА УСТОЯТ НА РУСКИЯ "НАЦИОНАЛ--СОЦИАЛИЗЪМ'" ИНАЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ ПОД РУСКИЯ НАТИСК И ВОЙНИ!!!!!

89

Анонимен

преди 5 месеца

Немците ще се усетят,ама ще е късно.

88

Асан

преди 5 месеца

лоши хора ние искаме хулаво да си берем в Германия защото това са особенистите на нашата етнос а те ще ни гонят

87

Истината

преди 5 месеца

В Германия има много свобозни работни места. За едно работно място се борят 1,5 човека, а предните години са били 4!

86

СТИГА ЖАЛБИ!

преди 5 месеца

В ЕВРОПА ДА ОСТАНАТ САМО ТЕЗИ----КОИТО СА ГОТОВИ НА ЖЕРТВИ ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА....КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН ДА СИ ХОДИ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ!!!!

85

Мнение

преди 5 месеца

Германия има нужда от работници за непривлекателна за германците работа, например строителството, болногледачи, във фабрики, затова ги пуснаха в страната си. Но те не очакваха, че бежанците ще ги мързи и ще се възползват от тяхната социална система, както го правят и много германци. Просто трябва да изгонят тези, които не искат да работят и да се интегрират.

84

СМЕХ....

преди 5 месеца

КОЙТО ИСКА ЕВРОПЕЙСКО ГРАЖДАНСТВО---- ПЪРВО ДА ХОДИ В УКРАЙНА ДА СЕ БИЕ ЗА ЕС, ТОГАВА С ПРАВО ДА ГО ПОЛУЧАВА, АКО НЕ ДА СИ ХОДИ....САМО ТАКА ЩЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ!

83

Анонимен

преди 5 месеца

Изборите през 2024г в Европа и САЩ са много важни. Много важни затова накъде ще тръгне света. Затова почват с ПРОПАГАНДАТА И ОЧЕРНЯНЕТО ИМ РАНО - РАНО. Да се настроят хората срещу тях.

82

Пропагандата започва

преди 5 месеца

На следващите европейски избори се очаква партиите които са против бежанците и войната в Украйна да бъдат на чвлните места,и дори да не победят то те ще имат силно влияние. Целта сега е чрез медиите *** тези партии да бъдат изкарани по черни и от дявола.Друг проблем е и изборите в САЩ, ако спечели Тръмп ще спрат парите и за Украйна и за либерастите.

81

Анонимен

преди 5 месеца

Хайде на работа пичове, довечера пак ще си пишем тук. Сега трябва да изработим не само нашата издръжка, но и тази на тукашните ииндийци и на многобройната им челяд. Пък като се пръкне и у нас някоя крайнодясна и действена партия, който е недоволен, да иде да се жалва на паметника на Тодор Живков в Правец. От мен засега толкова. До довечера!

80

Анонимен

преди 5 месеца

Вие ги поканихте в Европа,сега си ги отглеждайте!С нищо не сме ви задължени.

79

Съвременник

преди 5 месеца

Май е време потомците на чичко Хитлер да управляват разрушената си от нечестивци родина .

78

Анти Тяло

преди 5 месеца

САЩ няма да спрат да генерират бежански поток. Къде от Азия къде от Африка... А Европа логично ще реагира с крайно десни партии!!!

77

Анонимен

преди 5 месеца

ЛИБЕРАСТИТЕ В ШОК ЛИ СА? Това е нещо съвсем нормално. Те го създадоха.

76

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо ново в Западна европа тече тайна програма за разселване на мигрантите на изток. България и Румъния. Предимно Афганистанци и Сирийци ще бъдат изселени от западна Европа в Източна Европа. Навремето и Хитлер нали изселваше евреите на изток в Полша и Чехословакия, после постои там концентрациони лагери.

75

Анонимен

преди 5 месеца

Подкрепям напълно експулсирането на чужденците от Германия, вкл разни българи. Не може всеки да си прави, какъвто то си иска, да се заселва, където си иска

74

Анонимен

преди 5 месеца

Откога пишем тук, че тази неразумна либерастия спрямо хора, които НЕ ЖЕЛАЯТ да работят ще доведе в крайна сметка до крайнодесни движения и до установяване на диктатура?

73

НЯМА НИШО СОЦИАЛНО

преди 5 месеца

.....КАГАТО ЕДНИ СЕ СКЪСВАТ ОТ РАБОТА----А, ДРУГИ ЖИВЕЯТ САМО НА "СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ"!!!!ТОВА Е ТО "ИЗВРАТЕН СОЦИАЛИЗЪМ"!!!!!!

72

Анонимен

преди 5 месеца

Това което едно време пишехме ,че се допуска огромна грешка с допускането на тия хора се оказа вярно те са животни не се интегрират напротив обратното искат да направят държава в държавата ама по-добре късно отколкото никога.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Сега от страх от такива партии, които имат все повече фенове по света и то с основание, заради либерастите, ще ни ги представяте като голямото зло? ЗЛОТО Е В ДАВОС