36

Успял музикант

преди 5 месеца

Правете мартенички!

35

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 5 месеца

При Тодор Живков , УЧЕХА ДЕЦАТА , ДА НЕ РАБОТЯТ НА СЕЛО ...ЩОТО ТРУДА БИЛ ТЕЖЪК.../ЩОТО РЕАЛНО СЕ РАБОТИ 5-МЕСЕЦА В ГОДИНАТА/.....А , У ГРАДО САМО СЕ "ВОДИЛИ НА РАБОТА"...!!!???

34

Анонимен

преди 5 месеца

Прочиташ коментарите тук и виждаш 99% са като описаните. Липсата на образование води до това. Липсата на акъл води до мрънкане по форуми. После се сърдят като се разпознаят в коментарите :) И разбира се мразят всеки, който има повече от тях. Еми има :) И това е добрата новина! 15% явно са умните хората в България.

33

Сифилиско

преди 5 месеца

То освен в бетоново кубче в софето, друго като инвестиция много много няма какво да се направи. Евентуално земеделска земя, ама и там има разправии.

32

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 29. Май не правиш разлика между брой пътешественици и количеството пари изхарчени от тежи пътешественици. Да не си ги проверявал лично кой колко е похарчил ?

31

Анонимен

преди 5 месеца

ква финансова грамотност кви 5 лева като не ти стига заплатата да си платиш ток вода парно и храна щото мафията в държавата и всички кожодери те ограбват с цените на всичко какво да спестяваш какво да инвестираш??

30

Анонимен

преди 5 месеца

До Безплодно напъване! Добре бе с тая "функционална неграмотност" ва изкълваха всички пилета. Който ползва тоя израз е платен тролинген. Моментално се разбира.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам колко бедни има,ама супермаркетите се пукат по шевовете,а лятото на границата с Гърция се извиват огромни опашки.

28

Безплодно напъване!

преди 5 месеца

. . .и е за финансовата грамотност и инвестиционните навици в България. . . . В България не смогват с правописа, те за финасова грамотност пишат! А от тези, които успеят да го прочетат 80%-а са функционално неграмотни! Иначе правилно формулирано заплата и пенсия! Ставаш пенсионер и започваш нова работа!

27

Анонимен

преди 5 месеца

Същите тези 84% не искат и да чуят,за Шенген,и приемане,на еврото, а 800000те пенсионера ,които са под прага на бедност,изобщо не искат и да чуят за еврото.

26

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става в Германия?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Останалите 16% са доктори, кметове, съдии и нотариуси,.които разчитат Основно И на пари под масата. И данъчните да не забравя. Тамън 16%.

24

СМЕХ...

преди 5 месеца

Ами , нали цели над 50-г. учихте народа да разчита на Партията и Държавата , за парите и храната ЗА ДА СА ЗАВИСИМИ И ПОСЛУШНИ----ЗАЩОТО АКО ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ И ИЗХРАНВАТ САМИ , КАТО НИЩО ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ И ОТ БКП И СОЦ-БЪЛГАРИЯ...ха,ха,хааа...ОКАЗА СЕ ОБАЧЕ , ЧЕ БКП/ДС И ТОВА НЕ МОЖЕ И ТАКА СТИГНАХМЕ ДО ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА !..СЕГА ДА ГИ НАУЧИШ ХОРАТА , ПАК ДА РАБОТЯТ И ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ САМИ ЩЕ Е ДОСТА ТРУДНО --ЩЕ ТРЯБВА ГЛАДА ДА ГИ ПРИНУДИ ОТНОВО НА ТРУД И ПОЛЕЗНА РАБОТА!!!!

23

Анонимен

преди 5 месеца

16 % на далавери!

22

при Тодор Живков

преди 5 месеца

При Тодор Живково време при социализма когато бяхме с Русия нямаше пазар на труда и работодатели и никой не даваше работа на българите. Никой не можеше да си представи как може друг да му "дава" работа, работа не се даваше. Всеки имаше правото да придобие професията която му харесва и която му е по-душа и да работи по специалността си и да се развива и да създава дом, семейство и деца и да планира бъдещето си. Тогава държавата не разчиташе пари от външни фондове, както днес. България беше сред 30те най-развити икономики в света.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Какво правя аз последните 15 години. ВСЕКИ месец инвестирам поне в 10 грама злато. Цената му е скочила в пъти- проверете си колко. А това е най-елементарното. Колко да струва 1 инвестиционно малко кюлче?! Има и по 1 грам. АМа не- давай там за рИкия и цигари. Това е само 1 от 10 неща, в които инвестирам, разбира се. Останалите- 10 жилища. Ипотека 700лв., наем- 1400. От тези 10 продадох 3 при скока на цените. Чао, ипотека. Отделно- фрийланс на 2 места, редом до работата... Иска се желание, акъл.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Аз разчитам и на бингото!

19

анонимен

преди 5 месеца

Англичаните прогресивно минават на кешови разплащания, защото виждат, че по-малко се харчи, а ние си искаме дигиталния концлагер, защото сме големи "умници".

18

Анонимен

преди 5 месеца

Руската икономика стана първата в Европа - Путин. "Това е невероятен резултат. Сякаш ни удушават и мачкат от всички страни, но сме първи в Европа по икономически обем като цяло. Изпреварихме Германия и заехме пето място в света".

17

Анонимен

преди 5 месеца

Я държавата да провери тия,дето се правят на безработни и вземат помощи,какви пари печелят,ако ги извикате за един ремонт?Сивата икономика у нас е повече от 50%,затова подобни изследвания са нереални.