75

Гнусни Рус0роби

преди 5 месеца

Изру ди! Погледнете се Сакво пишете в коментарите че щом бягал си го заслужавал!Няма закони за рушкотатарската *** и няма прана!Тук не ни е Москва бок лу ци!

74

Анонимен

преди 5 месеца

До Фитьо Представи си, че е бил афектиран от скандал с някво досадно ***. Знаем какви неприятни екскременти растат повечето. Бил е в криза човека, трябва ли да го убият?

73

Анонимен

преди 5 месеца

Колко хора можеха да пострадат и дори загубят живота си, заради това, че някакъв борец е решил да бяга от полицията? Забравихте ли борците? Амо ако има терористични намерения? Полицаите да не са врачки, че да знаят какво е намислил този човек?

72

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Известен не означава, че го дават по Пайнер. Означава, че лицето не е с неустановена самоличност!

71

Анонимен

преди 5 месеца

До Варненец Вие сте руски град, там ви пази Путин, не ви трябват патрулки.

70

..

преди 5 месеца

един ненор-малник по малко, браво на ченгетата!!

69

До Майора

преди 5 месеца

Всички са като русата с опашката - садисти. Не ми говори глупости. И да се подчиниш и да не се подчиниш - за тях е удоволствие чрез бой да покажат превъзходството си, нищо че са кухи ***!

68

гост

преди 5 месеца

До ГЕРЕН...казваш може би болен, ми то децата дали могат това да го разберат? Нали трябва да се провери! Психично болните ги виждаме какви масови убийства правят в Европа, пък и навсякъде по света!

67

Фитьо

преди 5 месеца

На мен като ми дадат знак спирам,а не препускам.Не е юноша бледен,че да се е уплашил,а и след като е борец едва ли би се уплашил.Всяко действие има и неочаквани последици Няма как да контролираш всичко А дали са превишили правата си и дали това би довело до смъртта на здрав човек си експертизи и разпити.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Куките са посрани, убиха грешния човек. Сега ще има сех за всички.

65

хаха

преди 5 месеца

тоя в щатите щеше да е изял оловото още на бензиностанцията като се опита да прегази ченгето... ако е бил невинен що бяга? 100% е изхвърлил ножа някаде по трасето по което е карал....

64

Варненец

преди 5 месеца

9 патрулки едновременно патрулирали в селото Стара Загора? Та ние у Варна трябва да им завиждаме значи на заралийските куки.

63

Болен

преди 5 месеца

И изплашен човек бяга от преследвачите си.

62

Майора

преди 5 месеца

Докато не разберете анонимници , че веднага и незабавно трябва да се изпълняват разпорежданията на полицията , нищо лошо няма да се случи! Съгласно закона те са длъжни да проверят , независимо далиси известен или не!В нормалните държави за неспазване на това може да последват изстрели !

61

АнонимеН

преди 5 месеца

СЪДЕБНИЯ ЛЕКАР ПРАВИЛ АУТОПСИЯТА ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ Е УМРЯЛ ОТ ТОВА , ЧЕ НЕ НОСИ НА БОЙ, А НЕ ЩОТО Е ЯЛ ЯКО БОЙ :D

60

Ако е бил русофил

преди 5 месеца

Подкрепям действията на МВР

59

...

преди 5 месеца

Да разпитат комшиите му, 100% се е правил на мъж и пред тях я с друг нож, я с пистолет.... браво на ченгетата. Такава *** няма място сред нормалните хора в 21 век!

58

мдааа...

преди 5 месеца

Предизвикал множество ПТП-та,не изпълнява полицейско разпореждане,заплашвал малолетни,направил опит да прегази полицай...НЕВИНЕН кат МОМИНА СЪЛЗА!!! Такива адвокати на дявола като Емануил Йорданов .Людмил Рангелов и доц. Милен Иванов, бивш заместник-ректор на Академията на МВР направо да си късат дипломите!!!!!!

57

Анонимен

преди 5 месеца

Кое е детето, що не пишете???

56

ГЕРЕН

преди 5 месеца

СИГНАЛ ОТ ДЕТЕ НЕПЪЛНОЛЕТЕН НЕ НАРАНЕНО. А ТИНЕЙЖЪРИТЕ СА ПО ОПАСНИ ОТ ЕДИН ВЪЗДРАСТЕН ЧОВЕК. ЧОВЕКА МОЖЕ БИ ПСИХИЧНО БОЛЕН. И ДАВАЙ НА ЮРУШ ПО СИГНАЛА. СТРЕСИРАН ИЗПЛАШЕН ОТ КУКИТЕ ЧОВЕКА ТРЪГВА ДА БЯГА И ТЕ ВМЕСТО ДА ГО СЛЕДЯТ МОЖЕШЕ ДА ГО ОСТАВЯТ НА СПОКОЙСТВИЕ И ТОЙ ЩЕ СЕ СМИРИ КОГА НЯМА ОПАШКА. ПОСЛЕДНО. КОЛКО СИГНАЛИ ЗА КОРУМПИРАНИ ПИЯНИ ДРОГИРАНИ ПОЛИТИЦИ. НИЩО. КОЛКО СИГНАЛИ ЗА КРАЖБИ ПРИСВОЯВАНЕ НА ПАРИ ОТ ПОЛИТИЦИ КМЕТОВЕ ФИРМИ. НИЩО. А ЗА БЕДНИЯ БОЛЕН. ЧОВЕЧЕЦ ОПАШКА ОТ ПРЕСЛЕДВАЧИ.