70

Анонимен

преди 5 месеца

До IQ 3.14 - като разликата между "нацизма" и "рушизма"? Също като "разликата" между нацистите и болшевиките дето си разделиха Полша през 1939г.

69

те даже не знаят, че

преди 5 месеца

Всички постъпления от календарите се изпращат като помощ за пострадалите от войната украинци.

68

ти да видиш

преди 5 месеца

Не разбирам. За неприятелска страна цената не трябва ли да е в рубли?!

67

Герги

преди 5 месеца

Радев си е купил 5 . Ще ги подари на Нова Година на Корнелия, Манолова, Григорова, Костадинов и Сидеров.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Тези хора не са никакви русофили. Заради такива като тях тази дума се превърна в обидна, а има толкова много руското - не росийското, което може да харесваме. Българските рОсофили да оперират болните си мозъци, както и този, който започна така наречената специална военна операция. От такава операция се нуждаят незабавно.

65

н.а.полк.Лили Иванов

преди 5 месеца

Това е еднолистов календар, и струва много по-малко от 10 лв. Сега, ако разчитат на сантиментална стойност, можеха да го пуснат и за двайсетачка. В по-скъпите книжарници има разкошни многолистови календари с каква ли не тематика за 12-15 лева, по-добре се насочете към тях.

64

Българин

преди 5 месеца

Обективно погледнато, най-добрите икономически и демографски времена за България са били по времето на СССР. Сега сме колония, управлявана от Брюксел, която ако и се спре изкуственото дишане, просто ще изчезне.

63

не се ли изходихте в

преди 5 месеца

Тия са слаба ракия , евроатлантиците откога откога въртят грантове от НПО-тата на САЩ , ама не са на ясно кога и защо тия плащат и как после си искат платеното , не е зле да погледнат картинки от Украйна и да не ми разправят Путин е виновен .

62

Анонимен

преди 5 месеца

До #53 - пиша ти като нормален човек който се отвращава - дебело подчертавам - отвращава се от вампирската ви радост от престъпленията на един Олигарх Тиранин който освен, че наложи тотален режим и цензура над собствения си народ, извършва и геноцид над друг - съседен народ. Жалки сте, ако това е едничката ви радост в навечерието на Нова година. Е така ще я посрещнете - вкопчени в бълваната от Москва отрова - за да се почествате "индивиди". Отврат!

61

Българин

преди 5 месеца

До ТроянСравняваш круши с ябълки. Статуята на Буда е монумент на една от най-толерантните и миролюбиви религии. Пса е напомняне на окупираните, че са под ботуш

60

Анонимен

преди 5 месеца

В Шенген няма да ни приемат ако ще и всички паметници да съборите. В Шенген ще ни приемат само когато изтриете от сърцето и ума на българина обичта и признателността му към братята руси за свободата да не носим чaлMu и пречупени кръстове!

59

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонимен65 той и джордан питърсън е ценител на социалистическия реализъм като форма в изкуството. по принцип е лесно да живееш на запад, да си въшлив с пари и да си leftist дето му викат.

58

Анонимен

преди 5 месеца

В Шенген няма да ни приемат ако ще и всички паметници да съборите. В Шенген ще ни приемат само когато изтриете от сърцето и ума на българина обичта и признателността му към братята руси за свободата да не носим *** и пречупени кръстове!

57

Анонимен

преди 5 месеца

Поради налично бездействие на службите и аман от нови партии БСП ще влязат ударно в евро прокуратурата с масови дела срещу нарушителите на Бъргарските закони, помни си какво си прочел!

56

Ленин

преди 5 месеца

Майтапкаме се с русофилите и ***-та, ама ако пак влязат руски войски в България, ще ни издирят по коментарите и ще сме първите пратени в лагери в Сибир или направо ще ни приключват с Наганите.

55

Анонимен

преди 5 месеца

искам календар с Радев и руското знаме! Ламиниран, за да мога да онанирам в/у него!

54

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонимен62 чекай да падне пиянката от тепето, тогава ше видиш цирк буш

53

Анонимен

преди 5 месеца

Голяма работа, аз навремето продадох на един шваба ордена на баща ми за герой на труда за 20 дойче марки, оня се кефеше на соцсимволите, явно беше от западните немци, не ни знаеше простащините!

52

Анонимен

преди 5 месеца

Що не ги пуснахте по 10 рубли.

51

IQ 3.14

преди 5 месеца

въпрос, ква е разликата между " с нами бог" и "gott mit uns". eЙ така, на фона на ширещия се фашизъм