113

Анонимен

преди 6 месеца

Китай внимателно наблюдаваха войната на Русия и вече са напълно наясно, че могат да ги пречукат буквално за седмици. Дори като второстепенна задача.

112

Китай ще прилапа

преди 6 месеца

Сибир скоро

111

Анонимен

преди 6 месеца

Добре ли е, либераси!

110

Георги

преди 6 месеца

Китай, като васал на САЩ, ще погълне Русия за отрицателно време. След това ще тръгне срещу целия свят.

109

Анонимен

преди 6 месеца

След този водопад от глупотевини на "Форин полиси", следва кратко заключение: Не е ясно дали тези опасения се споделят от висшите китайски или руски лидери. Пишат колкото да не заспят.

108

Повтарям

преди 6 месеца

*** факт, Украйна не може да победи, защото тя вече не съществува. Само като име на частична територия.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Русия е пълна смрад, посещавал съм град Омск, който е почти колкото София, а има интериор на Провадия! Всичко е вонящо, западнало, долнопробно и азиатско! На фона на невероятното самочувствие на имперска нация със средна заплата около 1000 лева! Фанатизирани дрипльовци! Децата им се обиждат с епитети ,,фашист" и ,,америкос"....пълни психопоти от детската градина???

106

MaйMyнaтa

преди 6 месеца

Русия и Китай могат да иэместят и эемята, малко към Марс.....ама не е сигурно

105

Анонимен

преди 6 месеца

Филипа Киркорова, на приятелят ти Песков и на него му се клaти стола: https://dzen.ru/video/watch/658d319b09fab06b1eabc70b?experiment=931376

104

Историческа справка

преди 6 месеца

Народният съд е извънреден съд, действал в Царство България в периода от декември 1944 до април 1945 година като фактически орган на левия революционен терор. Преди Народният съд, са действали три Държавни съда - след криза в прогнилата Царска България, след Междусъюзническата война, след Първата световна война. Нормално е да дойде и поредният Народен съд. Нищо страшно.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Бе, квото и да говорим, и куче да вържеш няма да иска да живее в Русия и Китай! Пък да си имат задгранични поклонници с помътени съзнания , колкото искат! То затова е пропагандата, да направи лъжата нещо поне привидно достоверно! Ясно е че истина не може!

102

Анонимен

преди 6 месеца

Ми.., не им трябва Мексико. Ще си направят военните бази и био лабораториите във Венецуела, Куба и Никарагуа.

101

Филипа Киркорова

преди 6 месеца

Абе с тая вечеринка с чорапа на оная работа голема издънка стана. Всички рекламни договори и договори за участие в новогодишни програми утекоха в унитаза. Май ще наложи да заработвам на околовръстното на масква.

100

Анонимен

преди 6 месеца

Като Русия и Китай са по-добри от САЩ що не трябва да ги бият. Ако САЩ са по-силни може САЩ да бие другите но САЩ не може да бъдат бити.

99

Моля най-сърдечно!

преди 6 месеца

Пишете по- бавно, защото преводачите на КНДР не самогват да ви превеждат. Да, спътници на КНДР, КНР, Русия ви записват, но това не ви оправдава. Мислете за бъдещето на близките си ,за жалост вие сте минало.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Тези ,,американски" журналисти защо не са в затвора, като Навални?

97

Защо не?

преди 6 месеца

Никой няма ексклузивното право на хегемон вовеки веков

96

Ох

преди 6 месеца

Съобщиха че земя събира 500 Хил хохала за фронта! А дано че съм харесал бая укрофашистки да ги утешавам като им отварям главите

95

Ми..

преди 6 месеца

Дано да включат и Мексико и да си направят военни бази и био лаборатории там! Също ядрено оръжие! Нали Мексико е суверенна държава :)

94

Анонимен

преди 6 месеца

Русия за тоя ПСА най - много да си го върне като унищожи мадарския конник.Друго какво да мъсти.Никой даже не е пипал руските агенти.Те са навсякъде в медии и политика.Не сравнявайте Украйна с Бг.Твърде различни сме.Пък и нали сега Русия не е комунистическа, даже мразят болшевиките, нали белите там са на власт.Уж де.