213

Паню Баирски

преди 5 месеца

Същото се отнася и за жалкия руски агент Волгин и патицата Момчилова!

212

УБО

преди 5 месеца

Браво на доносника. Доказва се пред посолството, че е верен на сахиб!

211

Паню Баирски

преди 5 месеца

Незабавно да се изритат от България всички руски въшкарници начело с миризливата мисирка Митрофанова! Вън!

210

До 210 "Ех какъ

преди 5 месеца

Ти от МИ-6 ли си или от ФБР, че си толкова запознат с търговията на нефт, а може би от "най-развитата" българска разузнавателна служба "Максуда" ръководена от Копейкин ?

209

Анонимен

преди 5 месеца

Щом сме в ЕС трябва да спазваме правилата на този съюз.

208

Анонимен

преди 5 месеца

Национален Предател !

207

Въпрос

преди 5 месеца

Липсва ли му на някого капището наречено паметник на съветската армия.

206

Анонимен

преди 5 месеца

уууу бре тоя не спре да грухти

205

Анонимен

преди 5 месеца

България е пълна с руснаци, руски слуги, ченгета от зловещите ДС и техните деца, които яхнаха властта. България продължава да дава паспорти на руснаци... Но най-отвратителни са бившите комунисти, макар че няма бивш комунист, членове на БКП,ДС, които сега се правят на големи демократи, патриоти и евроатлантици. Никога няма да се върнем в България.

204

А.Колев, пасе кози

преди 5 месеца

Сглобкаджиите са прикрити руски агенти на влияние, така наббиват канчето на руснаците, че всеки нормален човек почва да им симпатизира, съдя по себе си, не ги харесвах особено, но вследствие на куцата пропаганда стил Оруел, напоследък съм на тяхна страна.

203

Анонимен

преди 5 месеца

дО 212... УСТАВИТЕ СА... дА НЕ НАПАДАШ СЪСЕДНА СТРАНА И ДА НЕ ОТВЛИЧШ МАЛКИ ДЕЦА КАТО ЗАЛОЖНИЦИ... нЕЩО НЕ ЯСНО ЛИ ИМА БЕ РУСОФИЛСКИ БОК...

202

Същата свиня като

преди 5 месеца

Стария е новия пророк на исляма! Стадото си иска чобанин!

201

нн

преди 5 месеца

До 136 - не ни подценявайте толкова хората от кърджалийско и други региони със смесено население. Повечето от нас работят и се предвижват свободно в ЕС, тук всичко е наред като цяло, който има намерение към Турция вече се е изнесъл натам. Ако е истински подобен референдум няма да има никаква подкрепа.

200

Сега драйв Геймс

преди 5 месеца

Шишоник е новия герой в играта на компанията Америка Сега Геймс - "Магнитс куест". Целта е Шишоник да излезе от омагьосания Кръг на Магнито, като преодолее много изпитания по пътя. На щастливите купувачи се предлага динамичен куест на прасенцето Шишоник и сложни игрови елементи с турски игрови сюжети. Ще успее ли Шишоник ?!? Ще разберете ако си купите играта от официалния дилър на Козяк. Сега предупреждава да не се купуват турски ментета появили се на пазара !

199

Анонимен

преди 5 месеца

дО 210.... Пеевски може да не е Евоатлантик, обаче правилата които са наложени са евроатлантически.Не бъркай Пеевски с правилата възложени настраната ни от ЕС

198

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 209. Питай Волгин що питаш нас ? Сигурно му харесва там.

197

Точен

преди 5 месеца

Делян работи за Русия. След всяка негова изява русофилите у нас се увеличават.

196

Анонимен

преди 5 месеца

Когато изгониш руснак през вратата той влиза през прозореца Руска поговорка Явно е дошъл момента да си заковем и прозорците

195

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 208. Какви устави те гонят бе господин комсомолски секретар ? Личи си личи си

194

Ех какъв

преди 5 месеца

Евроатлантик бил Пеевски, нали уж беше в оня измисления закон Магнитски, а сега пръв слуга на посолството. Що не докладва че руски танкери редовно доставят руски нефт на САЩ. На 6 Дек танкера Avenca е пристигнал в Норфолк от Новоросийск с руски нефт. А индийските нефтопреработващи компании Reliance и Nayara преработват само руски нефт който САЩ купуват и изнасят в целия свят. Санкции ама друг път, не и за американците. Така че ето ти новина Шиши, оплачи се на господарите си, скарай им се.