65

Анонимен

преди 6 месеца

Митя Медведев да не е в център за рехабилитация или изтрезвител. Отдавна не се е обаждало това момче. Захарчето също е забавна, но нищо особено.

64

Извинявам се имах

преди 6 месеца

Предвид 1878г

63

Анонимен

преди 6 месеца

Вероятно това страдание е единственият начин да не изпаднете в опасния сън на мразовита нощ, когато можете да замръзнете до смърт в съня си. Това страдание, според мен, има лечебен, животоспасяващ характер. Това не позволява на хората в България да потънат в летаргия", заяви Захарова./////////////////Tази да не намеква за ядрена зима

62

Анонимен

преди 6 месеца

Залез на Тракия!

61

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 60Българите винаги почитат старите и възрастни хора.

60

Анонимен

преди 6 месеца

Да давате пример с Бисмарк, който е основал Германия като нация през 19 век, не ви прави чест русофилчета :)))

59

До ония с

преди 6 месеца

Центовете седнете и прочетете малко история.Относно ,,руската окупация,,от 1978г насам сме си имали право на:държавен глава,и собствена политика често пъти в разрез с руската.Но сега прочетете какво сме имали преди 1978г..Та идеята ми е по добре руско отколкото турско,или си мислите че някой от запада ще се засили да ни варди от Османската империя ,справка Кипър.

58

Българин

преди 6 месеца

Националните предатели ще виснат. Напред с братска Русия!

57

Сержант

преди 6 месеца

Този номер с фашизма, Русия го прилагаше в България и преди 1944г. Трябва да сме най-големите овце, да им се вържем отново. Тогава най-големите разбойници (след 1944 партизани) са убивали, крали от народа, съботирали са дейностите в България, под ръководството на коментерна. Сега е същото. Погледнете Костя, Курнелка и артистите на дългия.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Войните на Русия обикновено завършват с купонна система.

55

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 57Бисмарк е немец, ама я да питаш янките как завършва всичко, да не е до пълен фалит на Раша :)))

54

Анонимен

преди 6 месеца

До ъ, не можахте, защото сте малко. И това е добрата новина :) Свиквайте! И по-малко ще ставате!

53

Анонимен

преди 6 месеца

бавно но сигурно пълзи отново фашизма

52

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилните дъртаци си живеят със затворени очи от време оно. На български му казваме отрицание, но не е твърде популярен израз. На Запад му казват denial и се употребява много често в случаите когато някой отрича действителността и фактите докато си живее в някакъв свой измислен свят. Русофилите са във филма отдавна и си пелтечат как нищо не се строяло, нормално е да не са забелязали, че България се е развила макар не толкова много колкото ни се иска.

51

55,

преди 6 месеца

Нивото ви не е дори като в детската градина. Пиша ти го като историк, кандидатствал с история и това учил години наред. Личи, че политическият посолствен тRолаж дори не са ви обслужили с помощни материали, като поне малко реалистични опорки. Даже за малките деца ВСВ не е "десантът в Нормандия", ако и да го излъчват ката ден по дерижираните ТВ, нито може да се покрие фактът за ВСВ и на какво е посветен ПСА. Както и че такива паметници има в цяла Европа, вкл. в Берлин и Виена и никой не ги кърти.

50

Анонимен

преди 6 месеца

И да ви харесва и да не ви харесва, Русия говори със и за българският народ. САЩ говорят със и за политиците ни. А, политиците ни са престъпници и това няма човек на земята, бил той русофил или русофоб, който да не го знае.

49

ъ

преди 6 месеца

Всяко нещо си има последиците. Българите не можахме да излезем и да защитим един паметник от шепа платени кресльовци и двама пандизчии с флексове. Освен всичко кресльовците са действали и незаконно. Ще си носим последиците, като сме сиви искърски. Може и кафяви родопски, кой каквото предпочита.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам прави ли са, но през последните 30 години категорично разчленяват България

47

Анонимен

преди 6 месеца

Проблема не е какво е казала говорителката на външното на Русия. Проблема е в това какво ние направихме и как го направихме. Пробутват ни неумни политици, които погазват закони, за да удовлетворят чужди амбиции. И при това противопоставят едни на други българите пробутвайки им вяра в чужди каузи. Държава няма, който кръжок окупира власта той определя играта. По тези правила ще се обърне палачинката скоро. И на всяко обръщане ще има ново разединение. И агресията няма да закъснее и последващ терор

46

Анонимен

преди 6 месеца

Аз да питам от какво са ни освободили, от царство България ли ? :) Всеки който се интересува от история, ще почне да ви се хили русофили и комунисти :)))