388

Анонимен

преди 6 месеца

Докога ще обгрижваме техните хрантутници? Толкова са неблагодарни тези украинци, просто не е истина! Отвратително! Че и ни плюят в Ютюб - погледнете Ольга Папсуева - пенсионерка украинка с над 1 милион абонати - представя се за бедна "бежанка" , използва ни най-безсрамно и плюе по България. Живее на Слънчев бряг. Най-новото й видео е : " Замерзаю от ХОЛОДА в Квартире. Начала обклеивать стены тряпками!" ....Докога ще ги търпим ....ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ!

387

Анонимен

преди 6 месеца

дано русия да ви нападне този тип ще каже направихме грешка и пак ще се спаси от народният гнев

386

Анонимен

преди 6 месеца

Този е т е п е г ьо з, а също тъй и предател, но е генерал и не е чак такъв глъм, че да не осъзнава, че изрича абсурди. Повече от ясно е, че украйна няма шансове, дори и да се случи невъзможното. Каквото и да тръби пропагандата, всички факти го потвърждават и стават все по-красноречиви. Ерченето има само един смисъл: да вкара и България във войната срещу Русия (втора Украйна) от всичко това се надяват да спечелят отвъд океана. Все пак, някой умира за техните интереси.

385

Анонимен

преди 6 месеца

Ти си заплаха за България, шльоко!

384

Анонимен

преди 6 месеца

На тоя *** само Украйна е обект на мислите в главата му, вече стана досаден и изключително неприятен със своета рабополебие към тази измислена държава, която в крайна степен си е руска територия.

383

Анонимен

преди 6 месеца

"Тагарев: Заплахата за България остава, интересът ни е Украйна да победи"--------------Заплахата за България си ти и дружките ти сглобкаджии, а интересът ни е да не се месим въобще във войната.

382

българин

преди 6 месеца

българите сме с Украйна в борбата срещу руските фашисти и терористи.

381

Анонимен

преди 6 месеца

До мдаа Над 40 000 са пострадали от фашисткия терор в България преди 1944! Затова марионетките на посолството правят всичко възможно да изтрият това от паметта на народа, като повтарят като повредена латерна за "престъпленията на комунизма". Целия зор е преформатиране на съзнанието на младите, които нарочно са неуки вече с образователната реформа, а след това да ги ползват като лесно управляема маса за своите цели.

380

Коментар

преди 6 месеца

Втори Горбачов няма да се роди, а ако се роди няма да порасне поне в следващите 100-200 г. Такава обица е станал на ухото на Русия че Юда изглежда като светец пред него. Ритуално ще го разфасоват на червения площад.

379

Анонимен

преди 6 месеца

Този *** или не е наред с главата или пари до последно ще поддържаме шефа му. Нали е съветник на надрусанко.

378

Ха ха

преди 6 месеца

Така става когато си най-последна дуупка на кавала и инструкциите от Господаря при тебе пристигат последни.... Приказваш гглупости. Дори Байдън въпреки деменцията си вече е убеден че Украйна е загубила и няма никакъв шанс срещу Русия ... Европейските политици и те получиха своите указания и вече говорят за капитулацията на Украйна и се чудят кой ще я възстановява ... ама наш Тагараненко не спира да бълнува за някакви победи .

377

Анонимен

преди 6 месеца

Интересът ТИ, е украина да победи, не на България.

376

Анонимен

преди 6 месеца

Абе, Тагаренко, ти си по-заинтересуван от интересите на украина, отколкото от българските такива. Предател мръсен!

375

Анонимен

преди 6 месеца

Тагаренко, не ни внушавай нонсенси. Даже Байдън схвана, че Украйна е кауза пердута и никога не може да победи.

374

Наблюдател

преди 6 месеца

Трябва да стане преврат в Москва , да дойде нов Горбачов ... и тогава Русия ще се изтегли от своите бивши територии . Исторически рядко може да се види такъв голям и велик народ да си избира *** и глупави политици . Като се започне от Хрушчов и се стигне до съвремието . Може да се повторят събитията от 1990 г. и песен с нова мелодия "Вятърът на промяната " да зазвучи в Москва . Чрез война не може да бъде победена втората по големина ядрена държава в света .Мирни преговори

373

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя пак бълнува Путин ,ти ако беше истински военен ,трябва да знаеш че украйна никога няма да победи)

372

Коментар

преди 6 месеца

Твоят интерес няма нищо общо с интереса на повечето българи. Така че "Блаженни са вярващите" и " А дано, ама НАдали". Верно че ако не ти се сбъднат желанията доста тесничко ще ти стане в северното полукълбо. Ако пък тръгнеш на юг, препоръчвам ти ЮАР!

371

Анонимен

преди 6 месеца

Тагарев пак лошо резна русофилите. Все едно с флекс направо ги резна!

370

Анонимен

преди 6 месеца

Тагарев, тагарев гледам те на снимка с пионерска връзка , молба за членство в Комсомола, и още една за военно училище....Имаш проблем с идентичността ...двуличие му викат

369

Анонимен

преди 6 месеца

а поглед от страни - значи всичи работници са роби на този който е против български народ мисли как да се предстви на хамериканците за да го потупут по рамото ! НО И ПЪК КАКТО И ВСИЧКИ ХАМЕРИКАНОФИЛИ ИМАТ ДЪЛГИ ШИИИ И ТРУДНО ИМ СТИГА ДО МОЗЪКА