63

Анонимен

преди 6 месеца

Европа вече никога няма да е същата каквато досега я познавахме, всичко свърши.

62

ТУК НЕ Е МАЦКФЕ

преди 6 месеца

ДОЛУ ПАМЕТНИКА НА СЪВЕ Ц КИЯ ОКУПАТОР!

61

Кръгли идиоти

преди 6 месеца

Източна Европа можеше да е неутрална зона и мост между Русия и запада, икономически най-изгодно. Вместо това те решиха да станат Запад. 35г. вече станахте ли запад бе дебилници, кой-ще ви приеме вас в Запада. За тях източно европейците и славяните са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, в кръвта. 60те години в Брюксел е имало човешки зоопаркове с африканци да ги показват на белгийските деца като животни. Вместо част от запада източноевропейците ги превърнаха в колонии като Конго(уж незавивисима демократична република както източна Европа) и ги опоскаха.

60

Анонимен

преди 6 месеца

По цял плюе по НАТО, в Парламента му се мъдри открита антинатовска партия, но иначе бил окупиран от НАТО. :))) Алооу, навремето баш окупаторите са вкарвал неудобните в лагери и затвори. Сега дрънкаш тъпппотии и никой не ти търси сметка. *** в Русия и критикувай Путин, виж какво ще ти се случи.

59

Анонимен

преди 6 месеца

След 30 години западно партньорство, НАТО и ЕС - под кривата круша.

58

Анонимен

преди 6 месеца

До 61: Това го кажи на връх Шипка. Ама гледай да си с фес на главата, че много вятър духа.

57

ТУК НЕ Е МОСКФА

преди 6 месеца

ОКУПАТОРИТЕ ВЪН!

56

Анонимен

преди 6 месеца

След разпада на ЕС Русия ще работи с Унгария, Словакия, Австрия и Сърбия, централен блок, нещо като нова Австро - Унгария. Тези страни имат централно географско положение в Европа, и ще разполагат с преференции за достъп до руските ресурси. Тези страни ще бъдат най-богатите в Европа и мостът на Русия към западна Европа. А България отива в нищото.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Страните в ЕС (а вече има такива) които се обявят срещу политиката на Брюксел спрямо Русия, трябва да си дават ясна сметка за големите предимства които ще имат в бъдеще в отношенията си с Русия.

54

Анонимен

преди 6 месеца

След гадостите които България натвори последните години, вече никога няма да получи нищо от Русия на приоритетна основа.

53

Анонимен

преди 6 месеца

До 37Виждайки как гласуват хората на коментарите по-долу, искам да кажа, че ме е СРАМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН! Срам ме е до дъното на душата ми))))Кой те излъгал, че си българин? Русоробите не са българи.

52

До 54

преди 6 месеца

Питай унгарците, чехите, словаците и поляците...

51

Анонимен

преди 6 месеца

Абе кво става с Шенгеня? Тая стена дето остана да я измажем я мажем вече 10 години.

50

Еврогейска България

преди 6 месеца

уверено върви по пътя на Фашистка България съюзничката на Хитлер, когато 1945 г западните партньори я рапарчетосаха и бяха решили да и оставят само Софийска област, но Русия отново я спаси. А този път вече никой няма да я спасява.

49

DerFuhrer

преди 6 месеца

49 Не са имали какво да адът след 44та защото червената чума и българските милиционери зивши затворници са грабили напода безразборно и са уцивали без съд и присъда дори хора нямащи нищо общо с политиката.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Западът заложи на Украйна много, най-важното - бъдещето си. Накратко - Западът няма бъдеще, няма ресурс да има бъдеще. Няма човешки ресурс, няма материален ресурс (енергия, суровини), няма морален ресурс, няма интелектуален ресурс. Няма да е сгромолясване, както беше Хитлеровият райх, няма да е вълнуващо и феерично. Ще бъде досадно и дементно, непрекъснато ще заемат менторски пози: "Вий знайте ли кои сме ний" и ще издуват бузи. И ще ядат насекоми. И толкоз. Нямат нито кураж, нито акъл да направят нещо изненадващо позитивно в своя полза.

47

До 50

преди 6 месеца

Каква фашистка власт бе? :д До 46 г. България е монархия. :)))

46

Анонимен

преди 6 месеца

Тия дето говорите за окупация може ли да я дефинирате? Щото под окупация е държава в която има чужда войска (военни бази). Може ли да кажете точно по кое време е имало руски войски в България? Щото от 2007 има американски даже не са на НАТО.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Олаф Шолц обяви, че Москва е отговорна за спирането на доставките на газ за Европа и увеличаването на цените на електроенергията в Германия!

44

До Анонимен 39

преди 6 месеца

Тогава защо властта, при която беше построен паметникът на Съветската армия, е сринала Паметника на Легионера, който се е намирал там, където сега е входът към метрото при стадион "Васил Левски", а преди него е имало ледена пързалка "Дружба"? Защо във Варна е махнат от пиедестала от зелен мрамор паметникът на известен филантроп, издигнат от признателните граждани и на негово място е курдисан паметник на Васил Коларов? Има и други подобни примери.