245

Анонимен

преди 6 месеца

Страните в ЕС (а вече има такива) които се обявят срещу политиката на Брюксел спрямо Русия, трябва да си дават ясна сметка за големите предимства които ще имат в бъдеще в отношенията си с Русия.

244

НАРОДА

преди 6 месеца

България уверено върви по пътя на Нацистка България съюзничката на Хитлер, когато 1945 г западните партньори я рапарчетосаха и бяха решили да и оставят само Софийска област, но Рисия отново я спаси. А този път вече никой няма да я спасява.

243

Анонимен

преди 6 месеца

Все ви пречи нещо - и комунизума, и демокрацията, все требе нещо да ви дойде да ви оправи, ама така ще ви оправи, 30 години се търкаляхте в мизерия, ама ще видите следващите 30 години какъв ад ще дойде, младите след 30 години ще завиждат на живота на днешните пенсионери.

242

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ губят в Украйна, Русия се връща на балканите. В момента водят политиката на Хитлер - политика на изгорената земя. Всякакви връзки с Русия трябва да се разрушат и отношенията да се влошат колкото се може повече.

241

Анонимен

преди 6 месеца

Нито комунизмът ни беше комунизъм, нито демокрацията ни е демокрация. Българинът не става за нищо, освен да руши и заличава инакомислещите. И в Македония е същото, защото макетата са българи.

240

Това е

преди 6 месеца

Поредната пушилка и разделение на народа зад която се крие грабежа и разрухата на България.

239

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контранастъплението?

238

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя па, за обичи ми разправя, какви обичи, какво 5 лева. Има ли нормален човек който може да обича такъв народ като българите, такава държава като България! Не става дума да обичаш Русия, САЩ, защо изобщо да обичаш държави, но гаднярката България всички я мразят и презират.

237

Анонимен

преди 6 месеца

Нито един българин не е загинал при идването на съветската армия----------------------------------------------------------------------Долни, нагли лъжи

236

Еврогейска България

преди 6 месеца

уверено върви по пътя на Нацистка България съюзничката на Хитлер, когато 1945 г западните партньори я рапарчетосаха и бяха решили да и оставят само Софийска област, но Рисия отново я спаси. А този път вече никой няма да я спасява.

235

Срам

преди 6 месеца

Нито един българин не е загинал при идването на съветската армия,по от бомбардировките на американци и англичани има хиляди загинали защо техният паметник стой?!

234

Анонимен

преди 6 месеца

Който обича Русия, мрази България. -- Христо Ботев

233

Анонимен

преди 6 месеца

До 258България като държава никога е е имало фашизъм. Всеки български патриот, който е защитавал българския национален интерес пред този на Рашката е бил заклеймен от руснаците като 'фашист' на времето.

232

Червенски

преди 6 месеца

Архитекти лезбийки, построен от дядовците на сегашните управници, на украинските мародери които са убити от руската комендатура. Ето това е историята на паметника.

231

Факт

преди 6 месеца

Знаете как свършиха тези който разрошиха мавзолеят,на бонището на историята и тези ги чака същото.

230

Анонимен

преди 6 месеца

Бавно, твърде бавно, но нещата си идват на мястото, това трябваше да се случи още в първите години след 1989.Кажете кога ще бъде окончателното демонтиране да отидем на място да празнуваме. На комунистите обещавам да раздавам носни кърпички безплатно, а ако имат нужда и тоалетна хартия

229

Анонимен

преди 6 месеца

Ще има ли пак в*онящ до небесата палатков лагер на русофилите пред паметника? И ще бъдат ли пак бити от минувачите както миналия път?

228

Анонимен

преди 6 месеца

Имало си е фашизъм в България. Не точно като в Италия, но с български привкус. И сега пак идва фашизма. Което означава, че пак ще събудите комунизма. И го казвам като неутрален човек. Не съм нито ляв, нито десен. Затова внимавайте с бутането на паметници. Ще възродите комунизма.

227

Скоро

преди 6 месеца

Какво пошло и трагично шоу,колкото и да се мъчат историята винаги побеждава,нея не можеш да я преместиш.

226

Анонимен

преди 6 месеца

По места в Русия до ден днешен хората живеят в землянки. Ах, какъв прогрес!