29

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна засилва сътрудничеството си с ВПК на САЩ и Германия. Първите резултати от това е хиядократното увеличение в способностите на Украйна да произвежда собствени бойни дронове, включитело такива с морско базиране. Очаква се с укорени темпове да се засили производството на снаряди, а шефа на Райнметал, най-големия производител на бойна техника в Германия, обяви, че в Украйна скоро ще започне и производството на Линкс, бойна машина от ново поколение. Ф-16 пристигат в Украйна през май.

28

.!.

преди 6 месеца

Русия ДГД

27

радев

преди 6 месеца

Подкрепям я напълно. Даже, ако южна на нас държава завладее половин България до Пловдив и София, аз веднага ще предложа мир и ще обвиня тези , които не искат мир, че са военнолюбци и убийци на собствения си народ. Слава на Русия-пардон на България ,де.

26

Анонимен

преди 6 месеца

До Хм Руския фашистки режим няма да устиска до 2030. Трябват ви лъжи за по-ранна "пабеда", но проблемът е, че с всеки ден в блатото става все по-зле.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Орязани територии един друг път. Това са области, в които си направиха референдуми и се отделиха от Украйна, но понеже Украйна воюваше с тях, се принудиха да поискат помощ от Русия

24

Анонимен

преди 6 месеца

То и в България имаше много измамени през 1989, че ще имат банани и тоалетна хартия, пропускайки останалото.

23

Анонимен

преди 6 месеца

В обръщението си към руския народ, с което обяви началото на "специалната военна операция" Путин изрично подчерта, че тя няма за цел териториални придобивки. Руските фашисти са патологични лъжци.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно как Украйна ще изплаща "помощите", които са реално заеми и се връщат с лихвите?!

21

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 20 Не САЩ пратиха Янукович да измами украинското общество с обещанията за ориентация към ЕС, след което срещу 3 милиарда от Кремъл се обърна на 180 градуса. Янукович след това избяга не в САЩ, а в Русия, ясно доказвайки от кого е бил зависим.

20

Анонимен

преди 6 месеца

сащ спасиха България от диктатурата на борисов

19

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименФАКТ Е ЧЕ САЩ СПАСИХА УКРАЙНА ОТ РУСКА ДИКТАТУРА

18

Анонимен

преди 6 месеца

Факт е, че САЩ направиха преврата в Украйна през 2014 година, плащайки по 5 милиона долара на ден, за да използват Украйна за войната си срещу Русия. Още тогава беше ясно, че Русия ще се защити, както и стана. Факт.

17

Анонимен

преди 6 месеца

ШЕФКАТА НА БОЙКО БОРИСОВ

16

Анонимен

преди 6 месеца

До Христо Христов "Не знам за кои предложения на Хитлер говориш." За същите като на фашиста в Кремъл. И неговите са същите "предложения".

15

Роберто Кавали

преди 6 месеца

Орязването трябва да е голямо.От Киев до полската граница може да бъде оставена като украинска територия.Ножицата трябва да заиграе и новата Украйна да е не по голяма от България.Всичко друго трябва да е руско.В новите територии руснаците здраво сторят.Нови безплатни жилища,болници, градини.От платеното здравеопазване в Украйна сега стана безплатно в новите територии,големи промени.

14

Христо Христов

преди 6 месеца

До 9 Не знам за кои предложения на Хитлер говориш. Сподели плийз. ПП. Знам за едно за световно разоръжаване от Март 39та, което Великобритания отхвърля

13

Анонимен

преди 6 месеца

До Христо Христов "Украйна - това трябва да е районът около Киев" Руските фашистки мечти такива и ще си останат.

12

История

преди 6 месеца

До ББ 3...коя е Руси че да иска Мински споразумения....това си беше вътрешен украински проблем...както на времето Путин каза никой да не се намесва в Чеченските войни,защото това било проблем на РФ...

11

Фактите

преди 6 месеца

Стана ясно, че още от самото начало всички приказки за "сепаратизъм" и "нацисти" са били за да има претекст за нападение над Украйна и откъсването на богатите на природни ресурси територии и отрязването й от Черно море, с което тя да бъде задушена икономически. Руския грабителски режим е имал тази цел и се е готвил за тази война от най-малко 10 години.

10

Христо Христов

преди 6 месеца

Украйна - това трябва да е районът около Киев. Територия колкото да се устрои като музей, показващ на посетителите до какво води евроатлантизма и слугуването му... И достатъчно голям, та да плаща репарации 200 години на Донбас...