92

ПародиянаПарламент2

преди 7 месеца

Естествено Денков каза накрая че Путин е Хитлер... каквото и да значи това ... А ЕС хрантутниците си човъркаха телефоните, никой не го слушаше. Имах чувството че това е изпит в средно образователно училище , а не Европейски парламент .

91

Подкрепа има

преди 7 месеца

52% от посолствата подкрепят това правителство! Това е най-голямата подкрепа от посолствата досега! Денков щял да предложи промени в конституцията, които да дадат на всеки посланик право на глас, което да се равнява на 10,000 Български гласоподаватели. А Американския посланик щял да има глас с равностойност 1 милион избиратели. Така всичко ще е честно и почтено. И няма да се чешем по главите и да се чудим какви са тия мелодрами дето ни ги разиграват всеки път.

90

Българин

преди 7 месеца

До Анонимен 89 Българския народ не е беден. Това е руска опорка, която пропагандата им набива, за да нямат българите самочувствие, и да са склонни да се подават точно на тази пропаганда , която цели да постави границата между "богатите" западняци и "бедните" българи. Такова нещо няма. Вече ВСЕКИ българин, който е умен, работи му се и инвестира в развитието си, живее европейския начин на живот.

89

Анонимен

преди 7 месеца

Намираме външен враг и го обвиняваме за нашите грешки. Обвиняваме политическите си противници, че са агенти на външния враг. Превземаме медиите. Предизвикваме безредици. Обявяваме, че само ние можем да спрем безредиците с железна ръка. Елиминираме политическите си противници и се окопаваме във властта." Бенито Мycoлини, Aдoлф Xитлeр, Йoсиф Стaлин, Кирил Петков и Асен Василев, Наведенков.

88

Анонимен

преди 7 месеца

Бг дава бронетранспортьори на Украйна , срещу едно тяхно знаме !

87

Урсулка пусна

преди 7 месеца

Урсулка пусна бюджет за РЕФОРМАЦИЯ НА ПОЛА на цялата партия ППДБ!! Има много желаещи да минат под дъгата и под хирургическия слалпел. Киро и Кокора веднага се записали. А Ицето Иванов дори желае да смени не само пола си но и вида си и от хомо сапиенс ГРАНТОЯД мда стане МРАВОЯД от женски пол. Но нещото на снимката ме може да се възползва защото е смърф а те са безполови.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Ето как се пътува с влак стрела в Китай, бизнес класа. https://youtu.be/FgthWgZGb-wБизнес класата е най-луксозната в Китай! Това ли е заплахата? Влакове, самолети, мостове, пътища, язовири и ел. централи, 5джи, 6 джи антени, смартфони и компютри, ел. автомобили,у космически изследвания и космическа станция. И какво ли още не. Обаче това наведено нещо на снимката няма как да пусне източни инвеститори у нас. Ще спре де що има енергиен и друг проект. Друго си е три пъти по-скъпи газ и АЕЦ.

85

Анонимен

преди 7 месеца

На русофилите в България не им остав нищо друго осевн да пискат по форумите. Безпомощни са! Правителството е стабилно и има огромна подкрепа в парламента. Премиера твърдо води България по правилния евро-атлантически път!

84

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 87 По БНТ има новини на турски, защото има български граждани, които не разбират български, и е по-добре да имат български новини на турски, отколкото турски новини на турски.

83

Анонимен

преди 7 месеца

Всички пари , за нато-сащ!

82

Киро Канадеца

преди 7 месеца

Сламен плъх с опорки, написани от ПосолствоТО. Срам за нас.

81

Анонимен

преди 7 месеца

Откъдето е минал американски ботуш, остават само разрушения, пустини, плачещи хора, вдовици и деца сирачета. Това е истината. От 240 години съществуване на тази измислена държава САЩ, само 16 години не е водила войни. И всичките са на чужда територия, без да бъде заплашена американската такава.

80

Анонимен

преди 7 месеца

До Готвят ни..Ние сме СГОТВЕНИ много отдавна , само че народа беден български още се заблуждава , че НЯКОГА ГО ОЧАКВАЛО --- ДА СТАНЕ ПО-БОГАТ !?

79

Пародия на Парламент

преди 7 месеца

Изчете цял конспект без да каже нещо съществено .Смехории, смехории ,то не бяха преразкази кой какво казал за историята еди кой си ..От ЛЕВСКИ ,ЛЕВСКИ какво той казал "България трябва да европейска държава " до Джон Кенеди да цитираме стигна .... . Накрая даже преразказа оная постановка със сирийчето от Украйна което било с паспорт вързан за вратът му (О , Стивън Спилбърг къде си да го заснемеш това )И украинският народ... ах, тоз страдащ украински народ... трябвало да влезе в ЕС.Защото в ЕС има свобода .... ама имало и контрол ???? Естествено Путин е Хитлер... каквото и да значи т

78

Анонимен

преди 7 месеца

По БНТ има новини на турски щото са натовци и било демократично. В парламента има канадци, украинци и всякакви. Руските канали са спрени и се диктува от американското посолство. Кенет наглее с "не се месим" а из Европа има тайни затвори на ЦРУ, а за подслушването да не споменавам. Уикилийкс изкара данни за стотици адреси на банки фирми и университе в България- зомбирани.Абсолютен американски фашизъм.

77

хе хе хе

преди 7 месеца

От всичкото многословие схванах, че хитрите западняци се канят да спрат помощта за Украйна. И да натоварят с нея източноевропейските абдале. Докъдето откарат, после чао на Зеле е да заповяда следващият кандидат за награда от Евровизия. Тарикати са тези западняци:)

76

Неадекватен е

преди 7 месеца

Денков е луд

75

Роб на козяк

преди 7 месеца

Роби на Козяк да искаш! У нас си имаме Наведенков, Ицето Иванов и сие които ежедневно робуват на Козяк! Ходят на работни закуски а после бърже бърже в парламента да предложат я оръжия за Украйна, я Американски уран за АЕЦа, я закупуване на още оръжия от ФАЩ. С робия си изкараха апартаменти коли. Добре си робуват!

74

Анонимен

преди 7 месеца

така е, Денков, Страсбург > Масква

73

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен---71 Нали е доказано че Левски и Ботев , са СОЦИАЛИСТИ , защо ? Защото са се борели за РАВЕНСТВО , БРАТСТВО И...СВОБОДА ! Атлантиците са против тези термини , и кВо шЪ праИМ сега ???