47

Анонимен

преди 7 месеца

За да ви стане ясно какво става у БГто просто се разходете някъде по провинцията: примерно видинско, монтанско, шуменско, Айтос, Нова Загора.... После се чудете защо хората дават и двете си кожи за имот в София!

46

Хората от Пустиня

преди 7 месеца

Направиха пай Тука в БеЖето от Рай тъ пи те алчни плебеи комунистически пустиня направиха!!!Е затова Мразя България!

45

Бизнесмен

преди 7 месеца

54 Така е най хубаво Ама требе яко да си краднал яко далаверки схеми измами източване на ДДС Отделно и кората трябва да е от 200 бона на горе иначе се излагаш.

44

До пияница мистик

преди 7 месеца

Да, римляните не са това, което бяха по времето на Живков.Тогава работеха всички,кой каквото може и по-работливите караха москвичи и лади. Сега ги гледаш с триетажни палати и с Ес класи и всички до един безработни и на социални помощи. Как става това? Ало измами, разпространение на наркотици, лихварство, проституция, търговия с бебета, купуване на гласове? Едно време си знаеха мястото и от маалата рядко излизаха (и бяха по-ниски от тревата),днес ние рядко излизаме от затворените комплекси.

43

пияница мистик

преди 7 месеца

До След 20 години === Ама то и сега е така бе, пичага :))) Имам приятел, живее в Бояна една спирка преди киноцентъра. В затворен комплекс, с бариера, въоръжена охрана, подземен гараж, ресторант и плувен басейн за живещите в комплекса. В Манастирски ливади е същата работа. Затворени комплекси за милионери с всякакви екстри и охрана. Само дето плащаш на месец доста пари за такси за поддръжка и какво ли не още

42

Има по София

преди 7 месеца

Не до строени блокове които от години стоят така явно строителя е взел парите на царъците и им е казал а сега си го довършете сами блока.Кой ще съдиш?Тоя който притежава съда?Мут рата от ДС?!

41

До 35

преди 7 месеца

Прав си! Спор няма. Така постъпваме истинските мъже! Само от време на време се питам, що за семейство имам?!

40

Анонимен

преди 7 месеца

Добре добре, статия за баламите, София вече намалява, а следващите десет години преброяването какво ще показва, на всички е ясно. Обаче "греб"-натите пари се наляха всичките в имоти, щото толкова разбират паляците, вече има нои тухлени блокове в Дървеница с 1/2 апартаменти, които са празни, хора пишат по фб групите и като чуят обявен наем на двустаен и се пренасочват другаде. След 10 години ще имаме половин милион празни двустайни и недостиг на тристайни и четиристайни, а сега строят клоаки

39

Анонимен

преди 7 месеца

До пияница мистик 37 С едно дребно уточнение: Тъй като въпросните скакалци вече са налазили Запада, а дигиталните номади се множат, в предвидимо бъдеще в България ще има и доста французи, германци и др. бели хора. Това вече факт в по-привлекателните от София Прага и Будапеща. Скоро ще се усети и тук, колкото и да омаловажаваме достойнствата на страната си.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Поредната, платена публикация от имотната и банкова мафия...

37

STALKER

преди 7 месеца

След 20 години София ше е като гр Припят ще е нещо средно между филма Терминатор и филма Игрите на Глада.Копувайте на кредит още апартаменти.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Пътят на етническите българи от провинцията е един: София или Западна Европа! Оставането в провинцията е безотговорност към децата.

35

Поредната платена от

преди 7 месеца

Строителната мафия статия! Манипулират пазара! Изкуствено надуват цените, за да изглеждат евтини реалните предложения. Каква инвестиция е закупуването на имот в най бедната държава в съюза най мръсната и задушаваща столица?! Нито инфраструктура, нито здравеопазване, нито образование, застаряващо население, рехава икономика, навсякъде корупция и приспано правораздаване !

34

След 20 години

преди 7 месеца

Който иска да знае каква ще е съдбата на София след 2 десетилетия, най-искрено го съветвам да се разходи в софийския квартал - Кремиковци и да огледа внимателно. Ако кв.Кремиковци му е далеч, нека отиде на детските площадки в кв.Дружба и да огледа добре играещите малко дечица, след което да си ги представи с 20 години по-големи. София след 20 години ще е гето с няколко много лъскави затворени комплекси с жива въоръжена охрана. Там ще живеят властимащите.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Много ясно и още ще растат. Извън центъра на София е Бангладеш! Ако си в провинцията можеш да избираш: живот след ромеи или цени ОТ 1500 евро! Ако щеш!

32

България не

преди 7 месеца

Съществува от 44та Съве ц ката ко ч ина умря и комунистическия и тру п се разлага.Това е територия рай за к вите мутрите корумпираните чИнгета ДС национални предатели и военно престъпници!Нормалните хора избягаха!!!патриотизамът е лъжа за балъците!!!

31

Анонимен

преди 7 месеца

До 32 Мечтателю, как виждаш да стане това при положение, че строителният бизнес е на политиците? Да не мислиш, че в Щатите е различно? Там път Блекрок пазаруват на едро и в един момент ще се окаже, че единственият достъпен подслон е кемпера/палатката в разширяващите се "градове" за бездомници. Земята не е от ластик и недв. имоти си остават най-нискорисковата инвестиция.

30

пияница мистик

преди 7 месеца

Като стане въпрос за имоти и постоянно изниква аргумента за демографския ни срив и как сме щели да намалеем след 10 години до 4 милиона. Е, и? Какво от това. Природата не търпи празно. Ще дойдат палестинци, иранци, ливанци, мароканци и разни бягащи от климатичните промени и ще запълнят дупката. Още повече, че нашите братя, римляните вече не са това, което бяха. И те вдигнаха къщи по на 3 ката и карат Мерцедеси. Ама наемите и цените на имотите няма да паднат. Напротив.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Няма как да тропна по масата, защото аз си имам наследствени два имота в София, а тези на жена ми не мога да се разпореждам. Тяхна си работа. Аз там нямам думата. Изгодата за мен беше , че не ми е мрънкала да и давам за кола и една стотинка. Купи си кола за 90 хиляди и всяка година даваше по 5 хиляди за каско, обслужване и подобни. Даже и не знам колко са и останали. Нейна си работа, просто показвам другата гледна точка, само знам, че сега ако иска да продаде колата си едва ли ще й вземе и 15000

28

До 19

преди 7 месеца

Абе не е баш така. Апартаменти под наем винаги ще се търсят. Имам 3 наследствени и два лично купени от мен. В единият живеея, останалите са под наем и не съм имал повече от месец без наематели последните 10 години, което даже и след приспадането на разходите за ремонт си е един приличен месечен доход.