154

Анонимен

преди 7 месеца

До ДО 152. То никъде няма повод за подобни неща. Но хората са различни. На някои им е достатъчно само да им се внушат разни идеи и те започват. А внушаващи колкото искаш.

153

ДО 152

преди 7 месеца

Говорим за гамени и полицаи.....не за БФС.....няма повод за трошене и палене по улиците на София...било спортен, политически, икономически или друг.....който троши и пали да си поеме отговорността....другото е демагогия....

152

Анонимен

преди 7 месеца

150- ЕМИ ЕТО- ОТНЕМАНЕ НА РОДИТЕЛСКИТЕ ПРАВА- КАКВО ПРАВЯТ ТИЯ ДЕЦА ДА РУША И МАРОДЕРСТВАТ ПО УЛИЦИТЕ..РОДИТЕЛИТЕ КАК СА ПУСНАЛИ ДЕЦАТА СИ В ТАКАВА ОПАСНА СИТУАЦИЯ- ТЕ СА ЗАПЛАШИЛИ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ....ОТНЕМАНЕ И ПРАЩАНЕ В ЦЕНТЪР ЗА НАСТАНЯВАНЕ.

151

Анонимен

преди 7 месеца

На ченгетата им плащат допълнително, ако има бой. Колкото повече кръв има, толкова повече им плащат извънредни. Затова са се назобили да бият.

150

Анонимен

преди 7 месеца

До до 144. Ей го невменяемия 153. Казах ли ти ? Ха ха ха ха

149

Анонимен

преди 7 месеца

До до 144. Тоя тролинген е надраскал над 80% от коментарите под всички статии по темата. Не го търси за комуникация. Той си поства лозунгите невменяемо.

148

Какво правиме

преди 7 месеца

Полицаите в Град Бобов дол имат Психични отклонения, носят оръжие, агресивни са!

147

ГАМЕНИ НЕ СЕ ЖАЛЯТ

преди 7 месеца

Само бой ги оправя.....

146

до 144

преди 7 месеца

Явно предпочитате да защитавате пияни и корумпирани унищожители на спорта в продължение на 20 години, които предпочитат безредици, но не и да пуснат кокала.

145

Анонимен

преди 7 месеца

Стоянов пуснал обява за попълване състава на МВР- тъй като снощи полицаите не могле да спрат вандалите които погромиха центъра на София- сега търси балетисти- излизат с пачки и палци и изиграват "лебедово езеро"- той силно се надявал че така ще се хареса БГ полиция на недоволстващите Българи че са използвали палки, спрей и водни оръдия

144

Анонимен

преди 7 месеца

Ако си върнеш записите ,ще видиш че на протеста вчера ,основно са деца. Тези деца са повчечто на 15-20 години. Те излизат на протест и какво виждат, полиция въоръжена, която започва да ползва водни оръдие срещу тях....И.т.н. Тези деца са родени след комунизма и не са склонни да ги мачкат, както теб са мачкали и си се крил като мишка. ..Имсе стига до всичко,коетп виждаш..Търсен ефект на мафията на ГЕРБ,БФС и всички тяхни клонове, какъвто е и СдФР.

143

ЕВАЛА НА ПОЛИЦИЯТА

преди 7 месеца

Вандали не се жалят, те се бият.....

142

Анонимен

преди 7 месеца

Полюцията справи ли се с наркозите по кюшетата ? С наркодилърите ? С бродещите в потайна доба по улиците търсещи плячка ?

141

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 146. Що се мъчиш да лъжеш така неадекватно бе ? И ний имаме интернет и поназнайваме тва-онова.

140

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ, БСП, ДПС и тяхните патерици Възраждане , ИТН ,ВМРО и всички тяхни патерици са убийците на Българския футбол и народа.....Когато го разберете ,можеби ще имаме някакво бъдеще..Иначе виждате на къде отиваме. Аз мисля ,че ще изчезнем, какото са изчезнали и други нации с тяхните езици.Не знам дали това е голяма загуба. Като виждам ,май няма да е.

139

СТИГА БЕ

преди 7 месеца

Да защитаваме трошещите и палещите гамени по улиците....Боже, до къде стигнахме.....

138

Анонимен

преди 7 месеца

Полицията започна първо с водното оръдие и след 20-30 минути полетяха камъните и другите неща..Не е това основното. Първото е забрана за феновете да гледат мач, второ местене на мач ту на едно ту на друго място, трето изкарване на режка техника срещу фенове(пвечето на възраст до 18 години и по-малко). .... И всичко това Боби Михайлов и неговата мафия да не чуват " Оставка".Не виждате ли какво казя на интервюто Лечков: "Феновете не са важни , а клубовете". Като са важни, защо изключиха 148 клуба?

137

Анонимен

преди 7 месеца

Тотална загуба за националния отбор - загубиха мача, феновете, столицата и чалготеката им изгоря! Каква невероятна латиноамериканска драма за чалгарския футбол. Такава варварщина в цивилизована държава не може да се случи.

136

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ-ДПС сега обвиняват Терзиев защо го е позволил, ако не беше разрешил протест щеше да обвиняват, че го е забранилЗаповед от Боко Тиквата беше това. Малки *** от агитките, желаещи да се докажат и долни копои от МВР, 20 години захранвани от Боко и Шиши.Посланието е ясно - "новия кмет не става". Прозрачно е, елементарно е и няма как да мине.Гербопитеците са тоталното дъно.

135

Анонимен

преди 7 месеца

Кой докара с автобуси феновете от провинцията? Чак от Варна, 6 ч. път! На тях им е платено за а дойдат!А транспортът го платиха Лойко и Дебелян. Затова са толкова активни напоследък, Посолството да ги махне от Магнитски.