148

Анонимен

преди 7 месеца

Ще ни освобождават пак руснаците май!!

147

Хмм

преди 7 месеца

Според мен, очевадно платената статия в Политико е спонсорирана лично от Мистър Коледа.

146

Зозо

преди 7 месеца

Алоууу уж десните, Магнитски не важи на територията на ЕС. Какво го бърка Шиши некъв си Магнитски? Плюс това беше в САЩ с адвокати и се оправи.

145

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 7 месеца

Докъде се докарахме-турските мутри да ни налагат дневен ред.Но къде е МВР,прокуратура,съд?Никой не се интересува от тях!От Велчев,през Цацаран,Гешев и Сарафов няма едно мега дело приключитело в полза на държавата.Няма изход от ситуацията-мафията е проникнала както в държавните структури,така в съда и прокуратурата.Щом има такъв натиск,става дума за МНОГО пари.Лукойл им избожда очите,а за други големи чужси фирми-мълчат.Смешни са с този натиск.После ще кажат,че няма как да смъкнат цените.

144

Няма да я вземат

преди 7 месеца

До истинатаЩе спрат реакторите много скоро след затварянето на рафинерията. Там е лесно. Вкарват нелицензирано гориво, лампичките светват, системите блокират (тези реактори не могат да гърмят, като чернобилските) и с централата е приключено. Никой няма задължение да я ремонтира при нарушени експлоатационни изисквания. Теглим огромен заем, плащаме за нови блокове и мечтаем, някога да ги построят. Понеже, фирмата отсега се знае коя е, шансовете, това да стане са нищожни.

143

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя са го придърпали от Козяк и са се разбрали да не го закачат за Магнитски ако бутне Лукойла, дадено му е лично поръчение, не им дреме, че горивото ще стане 5 лв, нали народа плаща. Войните и схемите на САЩ винаги са за сметка на местното население!

142

гола вода сте

преди 7 месеца

Руки да му целуете на Путин посредственици , без него нищо не можете да спретнете да меляте .

141

Анонимен

преди 7 месеца

Лицето на евратлантическата ориентация

140

Анонимен

преди 7 месеца

Хехе активна кампания на ГЕРБ-ДПс да плюят по правителството като се показват за големи европейци !Къде спяха през всичките години ?

139

Сандо

преди 7 месеца

да благодарим на ППДБ че го доведоха този на бял кон на сцената

138

Зозо

преди 7 месеца

Хахаа, разквичали се тука уж десни ППДБ-та. Абе вие кьорави ли сте, че без Шиши и Боко заминавате при ИТН при нови избори? Смешки сте ЛГБТ-ДС.

137

War

преди 7 месеца

На този му наближава коледата!

136

Добре, добре...

преди 7 месеца

Важното е, че от Посолството ще ти чуят КВИЧЕНЕТО и ще си отбележат червена точка в досието ти. Ако събереш достатъчно, може И да да те изключат от списъка Магнитски.

135

истината

преди 7 месеца

нашите отвъдокеански *приятели* няма да се спрат докато не ни вземат АЕЦ-а и рафинерията както взеха златото ни

134

Минувач

преди 7 месеца

Ако има престъпен режим търси го по-близо ага. Нема нужда да говориш за другите без да гледаш себе си. Ага, представител си на не-констиционна партия ДПС. Това е етническо сдружение което няма място в политиката на Бг. Самия ти си един от големите крадци на пари от Бг народ. И тия пари са за Ахмет Бей и неговите обръчи. Та така Бг сви..ня..та минала и тя към правоерните. Там и ще те за..кол..ят.

133

МУРЗИЛКА

преди 7 месеца

Имаше възможност ББ и Пеевски да допринесат много за обществото за 12 г.-тогава обаче мълчаха,че нямало измервателни уреди,че Лукойл беше държава в д-вата и пр.Сега пълна амнезия за поразиите и натискане за два дни,защото ТЕ така решили да стане на тяхното.Правителството трябва да излезе и да каже какво е правено и какво НЕ за тези години.Иначе ще продължи да губи подкрепа.Защо търпи този натиск,това люшкане от мутрите не става ясно.Никой не му пука за реномето на България в ЕС.Парите са важни.

132

Кой поръча Пепа Пиг

преди 7 месеца

Кой поръча Папа Пиг този път, че взел да гуляе и раздава право. Преди време го изритаха , а сега се го върнаха на бял кон

131

Анонимен

преди 7 месеца

Може ли да ни просветите какво прокопса Италия от продажбата на техния Лукойл?

130

Анонимна

преди 7 месеца

Точно така най заинтересовани САЩ и Турция от цялата ситуация в българската енергетика.

129

ужас

преди 7 месеца

тоз глиган много си повярва