21

Кво станаа

преди 10 месеца

Къде останаха 8 милярда годишно на ГЕРБ дето се крадяли, дето ги намери Асен като беше служебен министър на Радев и 3 милярда официален излишък в хазната оставен от Борисов. Сега само дефицити и "изгодни" заеми ...

20

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 10 месеца

Все пак за нас пенЦИОНерите тия леко удебелени и пуфкащи управници са предвидили едни убави 11 на сто повече за новите пенцийки от 1-ви ДжулаЯ догодина; което все пак ще рече един плюс от цел ПР0ЦЕНТ, щот първоначално Г0 беха фиХирали само 10 на сто, което е жив кяр за нуждаещите се от допълнително стимулиране заслужили стари люде!!!

19

Анонимен

преди 10 месеца

Красимирчо Ангелов, какъв е този 100 километров пост бе? Ти изби рибата бе! Мислиш ли че на 100 души поне един ще има да ти прочете открай докрай статията? Изтрещял ли си... що ли?

18

Анонимен

преди 10 месеца

Предвижда на теслата дръжката.

17

toti

преди 10 месеца

По добър от всички други до сега и с реални възможности всеки да се реализира с достойно заплащане...тъка ако върви сме цъфнали до 5год яко бъхтане,без крадене !11

16

До 10.КОКОРЧО

преди 10 месеца

Бля-бля-бля.По същество: За 2023 дупка от 2 милиарда със 7 милиарда нов дълг.Откъде ще дойдат още 10 милиарда приходи за 2024г. не е ясно след като 2023 сме минус 9 милиарда? Виж снимки на България от 1945г и такива от 1989г. , после виж такива от 1990 и 2023( 35г. не си мръднал).Канализацията,ел.преносната мрежа,язовирите,транспортните връзки са ти от комунизма. Изключително строителство оцеляло без никаква поддръжка 30 г. Изобщо не си в час.......

15

Анонимен

преди 10 месеца

Честити ви 34 години демокрация, кравари скаааапани у форума! Доволни ли сте? Днес ви е рождения ден, евроджендерасти! Дерзайте!

14

Време е да отпушим

преди 10 месеца

ДА ЖИВЕЕ ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ. Време е да отпушим България от комунистическата ГMEЧ, която спира прогреса тук. Ние можеше да сме фактор, но Русия иска тук да има СЛАБА БЪЛГАРИЯ, която да може да контролира.

13

ГАНьОВЦИ МАМА ВИДЕБА

преди 10 месеца

БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ПPOCТИЯ НАРОД В ЕС, за това сме и най-бедния. Нема случайни неща. Само за сравнение, понеже знам, че много от вас няма да се съгласят с мене, ще кажа следното: ГЕРМАНИЯ дето е загубила ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА, в момента е водеща икономика, а България, дето пак е загубила, чака наготово някой да дойде да я оправи. ТУК Е РАЗЛИКАТА - НОРМАЛНОТО (ГЕРМАНИЯ) с ДЕГРАДАЦИЯТА(БЪЛГАРИЯ)

12

АСЕН ВАСИЛЕВ ОЧИТЕ

преди 10 месеца

Българите са изостанал народ, който не желае прогрес и драпа в тинята. НЕ РАБОТЕТЕ С БЪЛГАРИ, НЕ СЕ ЗАПОЗНАВАЙТЕ С ДРУГИ БЪЛГАРИ ОСВЕН ТЕЗИ, КОИТО ВЕЧЕ ПОЗНАВАТЕ. ТЕ ЩЕ ВИ ВЛАЧАТ В ТИНЯТА. По възможност БЯГАЙТЕ НА ЗАПАД или поне работете за ЗАПАДНИ КОМПАНИИ, ако искате да имате пари и да не ровите по кофите, заедно с целокупния български народ.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Високи данъци, свободен пазар, ама за нашите хора, на ток и прочие...

10

A

преди 10 месеца

Неграмотници!!! Цифрите са от 0 до 9. Числата са комбинация от цифри. Числата говорят. Кога ще научите българския език, пишман журналисти? Все едно да кажете буквите говорят, а не думите. Това е графата на пропускВателния режим.

9

Петър Славов

преди 10 месеца

Абе къде са 8 милиарда дето ги крадеше Боkо, Kokoра ли ги открадна тоя път, MAMka му и лъжeц

8

Е те тва е

преди 10 месеца

Българина 30 години pИBE че не иска да го крадат, и като се появиха некви дето не крадат (просто защото няма как, понеже всеки ги следи) и са недоволни. Е тва е. Аз освен да емигрирам, не знам кво друго мога да ви помогна ще ви знам и у ВЪШКИTE

7

КОКОРЧО fanbase

преди 10 месеца

Като цяло държавата не е била по-добре от 30 години преход и 45 глад в комунизЪма, но той *** си иска бай Тошо и не иска да чува за друго. Асен направи бюджет ЗА ОТЛИЧЕН, но на пpoстаците, няма как да им се угоди - те нямат и 5 лева в джоба, а останалите крадци са недоволни просто защото не могат да си правят далаверите, като управляват ПП.

6

Брюксел

преди 10 месеца

Кокора ни е подготвил пъклен план.Мигранти от Палестина,конфискация на празни жилища за новата голяма вълна от мигранти и вдигане на данъци за да може да ги храниме.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Баламурниците в коментарите за какви фалити говорите, какви пари няма? По-големи увеличения за следващата година на пенсиите и бюджетните заплати от цялото 15 годишно царуване на тиквонийй.

4

Анонимен

преди 10 месеца

4 милиарда дълг изтеглиха,от които половината ще отидат за оръжие.Искат без референдум да ни набутат в еврозоната,за да плащаме чужди заеми и да откраднат парите,които са гарант по валутния борд.Фашисти!Вдигат леко заплатите и пенсиите,което на фона на инфлацията е нищо,за да ни замажат очите.Популисти!А данък на данъка няма ли да въвеждат?А данък върху кражбите на ПеПейците?Лъжци!

3

анонимен1

преди 10 месеца

Тия зорлем искат ни набутат във валутния съюз, като преди това ще ни омагьосват как ще цъфнем и вържем. ВЕРВАЙТЕ ИМ !!!

2

Анонимен

преди 10 месеца

Звездите ми говорят