130

Анонимен

преди 7 месеца

Защо триете думата бок*лук? Нали за това е темата? Ха ха ха. Престаравате се.

129

Анонимен

преди 7 месеца

До До До 121 "Кой е виновен, че не ти увеличават заплатата?" ----------- широко ли ти е на вратлето бе кааун? Радвай се докато можеш, че първите, които ще паднат жертва на ИИ ще са точно офисния плантктон дето сега реве навсякъде "като нямаш пари, нямаш право да живееш"! Като се обърне палачинката и банката ти взема кутийката и на село няма да можеш да се върнеш, че нали разпродаде всичко. Зимата ще си правите тийм билдинги по шахтите на топлофикация.. аа забравих, то и топлофикацията оттече

128

Анонимен

преди 7 месеца

Истината е, че сглобката скоро си заминава! До месеци. Бирниците отиват в небитието! Гледат да доят обикновения човек, а милионерите да лапат! Всеки втори строител продава на данъчна оценка и укрива милиони данъци, а един не са хванали. Тръгнали да изкарват по 200-300 лв от хората. Нещааастници

127

Анонимен

преди 7 месеца

Такса смет щяла да зависи от изхвърления *** на домакинството. Как ще се измери това? Да обяснят стъпка по стъпка? Празни приказки.Контейнерите ще се заключват ли, за да се събира отпадъка само от този блок? А по селата хората дори нямат кофи за *** .

126

Радослав

преди 7 месеца

До 122: защото аз вече съм платил данък за този ремонт. Получава се двойно данъчно облагане. Платил съм ДДС за материалите, за труда на майсторите, платил съм данък за изхвърляне на отпадъците, платил съм акциз и ДДС за транспорта на отпадъците. Затова драго, защото държавата трябва да насърчава съвестните собственици и да наказва тези които бягат от отговорност, а не да наказва съвестните и да облагодетелства тарикатите!

125

До Анонимен 130

преди 7 месеца

Лелелеле пак се почви човекът с вътрешната информация. Аман от фенове на Възраждане без капка мозък.

124

До До 121

преди 7 месеца

Кой е виновен, че не ти увеличават заплатата? Щом е така просто си търсиш нова работа.Дай понеже ти не взимаш пари , държавата да застане на пауза и да чака чудото да се случи.

123

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен "Асанчо продължава да се самоубива" ---------------- хахахха ти верно ли още не си разбрал??? Тия са тука за да изпълнят поръчката и след това палят самолета и към островите! Много му пука какво мисли някой "блатен орг" за него! То бива наивници бива.. ама вашето вече избива на мал...умщина!

122

До циник

преди 7 месеца

Ти си смешеен. Много си ми е добре с имоти, а и цените са им добри. За 3-4 години двойно нагоре

121

До 121

преди 7 месеца

Обяснявам си го като липсата на увеличение на заплатата ми всяка година

120

циник

преди 7 месеца

Брокерите нали ви казаха, че цените само ще растат :) , само не са уточнили, че става въпрос за данъците, а не за самия имот. Сезонът за дране на *** кожи започва и няма да свърши скоро... Много хора ще проклинат момента, когато са се набутали с излишни недвижими имоти.

119

НАП

преди 7 месеца

Всеки, който притежава имот извън основният на който живее по л.к да очаква 3000 лв мнимум за 86кв.м установителен акт за данъчно задължение от НАП или реизионен акт.Запори,възбрани,ЧСИ. Андрешковците неплащащи реални данък имоти,бояджжии,плочкаджии,строителство и прикрити трудови правоотнош приключват скоро.

118

До 122

преди 7 месеца

А за тоя ремонт да не ти е дала държавата пари? Нали от залъка съм си отделил.

117

Анонимен

преди 7 месеца

От коментарите става ясно, че хората много искат добра градска среда и уреденост, ама ако може да е безплатно и да не ги ангажират тях. Не става хрантутници... за да получиш, трябва да дадеш.

116

Анонимен

преди 7 месеца

Ако ми вдигнат данък имот моментално спирам да плащам данък наем! Ще ме хванат за дедовио. Що не съберат милионите данъци от Спецове???

115

АНОНИМЕН

преди 7 месеца

До Радослав Защо да е еднаква ДО нали ка то си правил ремонт ти ще поискаш 2000 на м2, а този който не е правил рамон ще получи при продажба много по-малко. Аман от мислители.

114

До Хахах

преди 7 месеца

Боко само отлагаше неизбежното за да го отнесе някой друг. Ти как си представяш данък, който не е пипан от преди Христа, пък после се оплакваме, че няма пари за това и онова.Щом имаш , ще плащаш.Много е просто

113

Анонимен

преди 7 месеца

Асанчо продължава да се самоубива

112

До Анонимен 115

преди 7 месеца

Данък сгради не е мърдал от 20 години а стойността на имотите се покачи многократно.Как точно мислиш, че в белите държави... или викаш да се стремим към Евразия.

111

Радослав

преди 7 месеца

До 95: не съм много сигурен какво се опитваш да кажеш, но е крайно време всеки собственик да има ангажимент към имота си, а не да излизат с номера нямам пари. Като трябва да се сменят общите тръби, всички да плащат, като трябва да се премахнат падащи плочки, няма как да се измъкнеш с нямам пари! Щом имаш имот, значи имаш и ангажимент да го държиш в състояние което не застрашава живота на другите!