339

Анонимен

преди 8 месеца

Няма такива неща като ляво , дясно комунисти и антлантически ценности - всеки народ най-мрази предателите. Предателите ще бъдат наказани.

338

Анонимен

преди 8 месеца

То въпроса е ще развърже ли и той кесията да купува гласове за нея, иначе избирателите му все са се литнали да гласуват за нея. Важното е на вуте да му е зле, това че уж са демократи и ще ударят рамо на БСП на кой му дреме.

337

Пумяри

преди 8 месеца

Са Българските политици

336

Част 9

преди 8 месеца

След това и бунтове да правим - няма да има ефект, защото те държат МВР, съд, прокуратура, жандармерия.Веднъж ни излъгаха с Румен Радев, втори път не трябва да допускаме.Ако допуснем да ни излъжат с Ваня Григорова- край на Шенген, на еврозона /тя е върл противник/ и обратно в безвремието на тройната коалиция.

335

Анонимен

преди 8 месеца

Ляво дясно няма значение .. Всички се обединяват против краварския окупатор и Племето на Предателите

334

Част 8.

преди 8 месеца

Силно се съмнявам, че ще допуснат машинно гласуване в неделя. Видяхте как работи схемата с фалшифицираните протоколи и как преднината от екзит половете беше изядена от реалните протоколи.Докато ППДБ и всички демократи не разберат, че България е обект на най-сериозната хибридна атака от Кремъл от времето на преход и не мобилизират всяка възможна подкрепа - опасността да откраднат изборите в София и да ни лишат от кмет е огромна.

333

Анонимен

преди 8 месеца

Резултата ще е 60 на 40!

332

Част 7.

преди 8 месеца

Обясних как са активирали системата със заложните къщи, бързите кредити /зависимости на избиратели/ и футболните фенове. Кои са и менторите - Георги Първанов, Румен Радев, Станишев и Корнелия Нинова. Моника Станишева и е ковчежник, а русофила Малинов връзка с Москва.Ще видите - до петък тя внимателно ще избягва всяка дума, която може да издаде същността и на прокремълски агент. За това предупредих - за Борисов е въпрос на живот и смърт да не допуснат победа на Васил Терзиев.

331

Част 6.

преди 8 месеца

Много неща зная за Борисов, и много съм му спестявал, но не вярвах, че загубата му в София ще го лиши от разсъдък и примитивната му злоба ще надделее. Ваня има всички белези на нов проект - приятна въшност, все по-убрани изяви, умерен национализъм, умерен ляв речник - докато минат изборите и излъже избирателите. Отново БСП стои зад нея и мобилизира електорат. Защо е руски проект - вижте, кой я финансира - Георги Гергов и Кирил Добрев - това е символ на понятието мафия и задкулисие.

330

Анонимен

преди 8 месеца

Всички се обединяват против предателите в полза на краварския окупатор.

329

Част 5.

преди 8 месеца

Още повече че неговите авери по задкулисие се тресат от перспективата след София ръководена от Терзиев, в България да настане истинска национална промяна.Борисов отново си партнира с Георги Първанов, с Румен Петков - човекът на руското външно разузнаване и Малинов - човекът на Лавров.Ваня Григорова е новият перфиден руски проект - новата Румен Радев от 2016 година - поредния продукт на концепцията "Решетников - Бабаков" - миловидни лица с много пиар.

328

Анонимен

преди 8 месеца

Само че *** удобно изпускат, че Ваня е безпартийна, така че който и да я подкрепя, за нея е добре дошло. Сватби с БСП нЕма как да има, не са и рода.

327

Част 4.

преди 8 месеца

Мисията, която му възложи Държавна сигурност и партийната номенклатура бе да убие СДС и дясното у нас, което при правителството на ОДС тръгна да излиза извън контрола на ДС и Кремъл, за това по заръка на генералите от държавна сигурност той създаде ГЕРБ. И тъй като вижда, че загуба в София го лишава от легитимност минава в истерия.

326

Анонимен

преди 8 месеца

Всъщност, дрътия комунист Борисов показа на всички истинския си фейс. Това което не схваща обаче е, че отвращава и собствения си електорат. От тук насетне - само надолу! Електората му не го изпрати в това правителство за да го клати от алчност и да си играе с *** на Радев. Ще го разбере по трудния начин.

325

Част 3.

преди 8 месеца

Борисов никога не е могъл да губи с достойнство и е свръхотмистътилен. Историите за това как губи разсъдък като губи са пословични - спомнете си тенис срещата му с Борис Бекер. И този път не казва нищо ново. Предупредих, че за него няма по-голяма беда от това да го изместят от позицията на първа политическа сила в дясно /това за пред Европа/ и като пръв демократ" на републиката.

324

ДС или БСП

преди 8 месеца

От едно котило са

323

Част 2.

преди 8 месеца

Ситуацията силно наподобява началото на 2016 година и визитата на шефа от руското разузнаване генерал Решетников. Тогава на среща на четири очи, която Борисов държи в тайна и до днес, той поема ангажимент да избере Румен Радев и да ликвидира присъствието в Парламента на представители на прозападната десница, като управлява с патриоти за да прокара Турски поток.

322

До 50 на 50

преди 8 месеца

И да беше призовал Борисов да се гласува за Терзиев, електоратът му, или поне по-голямата част от него, нямаше да го послуша. Ама Борисов не е про100тоКире, а сФаща. ИзЯсни му се, че губи подкрепа заради сглобката и взе да се ориентира.

321

Анонимен

преди 8 месеца

Брутална арогантност - кандидатът за факултет Държавна сигурност в школата в Симеоново, невлязъл единствено заради слаб успех, синът на тежката БКП номенклатура Бойко Борисов, най-големият политически олигарх на прехода, откраднал милиарди, проектът на Държавна сигурност /на Любен Гоцев и генерал Чернев/, громи на тема Държавна сигурност човек, който е атакуван от всички метастази на Държавна сигурност. Епично, нали?

320

Политкоректен

преди 8 месеца

Без Държавна сигурност не може да има държавна собственост. Значи гласуваме за Терзиев. Това е.