7

преди 15 години

Я не се излагайте, чия работа е да маркира опасните участъци на пътя, като дупките? Това е задължение по закон и странно защо Бойко Борисов не го спазва.

6

преди 15 години

Тия явно не са виждали пътищата в страната, та софийските изглеждат като магистрали дори в сравнение с магистралите, а какво да кажа за останалата част от пътната мрежа. Да дойдат да видят за какво става в Стара Загора (Железник) и ще се скрият.

5

преди 15 години

Че защо да не драскам по асвалта,раздадоха хората по 100 лева на човек и веднага се включих :))

4

DevilishSoul

преди 15 години

Децата не са виновни.. желанието им за по-добър живот ги е тласнало към политиката... Лошото е, че в България думичката политик(а) вече май е *** и май има защо!

3

000

преди 15 години

"за разлика от пътищата в страната, дори в центъра на София водачите могат да разбият колите си"tiq pup4ivite maldeji ne sa li putuvali po magistrala trakiq - 6tot tq cqlata e v dupki!!

2

Рашко

преди 15 години

Не Бойко, а мишката Станишев има вина за това положение! Но младите комунистчета не им изнася и си правят смешни опити да злепоставят добрия столичен градоначалник.

1

DevilishSoul

преди 15 години

Поставянето на нерегламентирана пътна маркировка, пътни знаци и други подобни означения, разсейващи водачите и отклоняващи вниманието им не беше ли нарушение?