21

Анонимен

преди 11 месеца

По резолюция на оон се създават две държави палестина и израел. Израел редовно заграбва територии, а после идва някой тук и пише че палестинците не били у тях си в териториите завзети от израел.

20

Анонимен

преди 11 месеца

България е била и трябва да остана толерантна държава!

19

мак

преди 11 месеца

Според мен забраната е за да няма патаклами, както има в чужбина, за да няма демонстрации в подкрепа ту на едната страна в конфликта, ту на другата, + развяване на чужди знамена. Но от друга страна - в подкрепа на ук.ри беше ок, барабар с окачване на укр. знамена по институции.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Не разбирам особено защо протестират ? Нали те нападнаха ?

17

ХИЧО

преди 11 месеца

Евреите вършат страхотна работа,като държат в шах всички *** с промити мозъци,които знаят само едно нещо и го повтарят непрекъснато-алахакбар.....Като гледаш някое видео от войната само това се чува.Те мразят християните и добре че не са достатъчно силни,в противен случай биха тръгнали към Европа за свещен джихад.Те са пасмина,която евреите добре обуздават и подчиняват....

16

Влади

преди 11 месеца

В Германия и Франция такива демонстрации изобщо бяха забранени. Във Франция млад ислямист наръга и уби учител и рани още двама. Ние какво ги глезим тия главорези - утре да започнат да колят и по нашите улици ли? Вън мюсюлманските навлеци от България! Това палестинци, сирийци, афганистанци и пр. бъдещи убийци.

15

ддо 17

преди 11 месеца

а 70 000 избите палестинци за последни 10 години какво е - човеколюбие ли ?

14

Анонимен

преди 11 месеца

Значи влизаш стреляш, избиваш 1300 човека като кучета, викаш Алахакбар по улиците - и когато онези насреща дойдат да те бият викаш - Ама момчета айде сега, ние само се шегувахме! Проявете човещина!

13

Анонимен

преди 11 месеца

Как може шествие да бъде забранено? Ние фашистка държава ли сме?

12

Във Франция

преди 11 месеца

"В град Арас е убит ичител ,има и ранени . Нападателят е крещят " Алах е век", той е задържан ." Мямам спомени евреи да са ибивали или да се правели атентати. Събрали се 50 - 60 безделници, които се опитват да ни впечатляващ. Жалка картинка, но най жалкото е, че не осъзнава колко са не съществени и не значими за милиони българи.

11

Двойни стандарти

преди 11 месеца

До коментар 1. Човешко да навлезе в "чужда територия" и да трепеш? Моля ти се изкарай си гладкия мозък от телевизор и погледни официални данни. Само от 2008 насам израелската армия е избила брутално повече от 6400 човека и ранила над 152 000. За израелците цифрите са 308 смъртни случая и 6300 ранени. Влез в United nation's office for the coordination of humanitarian affairs за повече информация. И това са само официалните данни на "човешкото" отношение на израелците към палестинския народ.

10

българина

преди 11 месеца

до номер 2, 1917 кой се е довлякъл от европа и сащ в чужда територия??? образовай се.... прозззтако

9

456

преди 11 месеца

Няма лошо,разбираемо е,стига да е мирно и кротко!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Нали беше уж забранен. Хм

7

Анонимен

преди 11 месеца

Арестувани ли са? Фандъчка нали забрани минтинга? Следователно са в нарушение и трябва арест

6

КЪДЕ СИ ТЕРВЕЛ..??

преди 11 месеца

САМО ТАКИВА НЕ БЯХА СЕ ИЗХОЖДАЛИ ПО СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ....

5

Посолството

преди 11 месеца

Израел имат законното право да избиват жени и деца в най-големия открит концентрационен лагер в света. Имат и пълната подкрепа на ЕС. Тези 4000 тона бомби за няколко дни са малко. Ще доставим още!Избиването на деца по време на война не е военно престъпление.Ако има отвличане тогава е лошо. Питайте Путин него го съдихме за това!

4

РУСКИТЕ ТАМ ЛИ СА?

преди 11 месеца

БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ ИТН..??

3

Опаа!

преди 11 месеца

Кви граждани кви 5 *** тия всички като ги гледам са клиенти на каналджиите!!!Гледайте наште служби как са си свършили работата - РЕЗИЛ !!!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Подкрепа за палестинския народ. Подкрепа!!!