22

Virtuozzo

преди 7 месеца

Браво !

21

Анонимен

преди 7 месеца

По резолюция на оон се създават две държави палестина и израел. Израел редовно заграбва територии, а после идва някой тук и пише че палестинците не били у тях си в териториите завзети от израел.

20

Анонимен

преди 7 месеца

България е била и трябва да остана толерантна държава!

19

мак

преди 7 месеца

Според мен забраната е за да няма патаклами, както има в чужбина, за да няма демонстрации в подкрепа ту на едната страна в конфликта, ту на другата, + развяване на чужди знамена. Но от друга страна - в подкрепа на ук.ри беше ок, барабар с окачване на укр. знамена по институции.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Не разбирам особено защо протестират ? Нали те нападнаха ?

17

ХИЧО

преди 7 месеца

Евреите вършат страхотна работа,като държат в шах всички *** с промити мозъци,които знаят само едно нещо и го повтарят непрекъснато-алахакбар.....Като гледаш някое видео от войната само това се чува.Те мразят християните и добре че не са достатъчно силни,в противен случай биха тръгнали към Европа за свещен джихад.Те са пасмина,която евреите добре обуздават и подчиняват....

16

Влади

преди 7 месеца

В Германия и Франция такива демонстрации изобщо бяха забранени. Във Франция млад ислямист наръга и уби учител и рани още двама. Ние какво ги глезим тия главорези - утре да започнат да колят и по нашите улици ли? Вън мюсюлманските навлеци от България! Това палестинци, сирийци, афганистанци и пр. бъдещи убийци.

15

ддо 17

преди 7 месеца

а 70 000 избите палестинци за последни 10 години какво е - човеколюбие ли ?

14

Анонимен

преди 7 месеца

Значи влизаш стреляш, избиваш 1300 човека като кучета, викаш Алахакбар по улиците - и когато онези насреща дойдат да те бият викаш - Ама момчета айде сега, ние само се шегувахме! Проявете човещина!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Как може шествие да бъде забранено? Ние фашистка държава ли сме?

12

Във Франция

преди 7 месеца

"В град Арас е убит ичител ,има и ранени . Нападателят е крещят " Алах е век", той е задържан ." Мямам спомени евреи да са ибивали или да се правели атентати. Събрали се 50 - 60 безделници, които се опитват да ни впечатляващ. Жалка картинка, но най жалкото е, че не осъзнава колко са не съществени и не значими за милиони българи.

11

Двойни стандарти

преди 7 месеца

До коментар 1. Човешко да навлезе в "чужда територия" и да трепеш? Моля ти се изкарай си гладкия мозък от телевизор и погледни официални данни. Само от 2008 насам израелската армия е избила брутално повече от 6400 човека и ранила над 152 000. За израелците цифрите са 308 смъртни случая и 6300 ранени. Влез в United nation's office for the coordination of humanitarian affairs за повече информация. И това са само официалните данни на "човешкото" отношение на израелците към палестинския народ.

10

българина

преди 7 месеца

до номер 2, 1917 кой се е довлякъл от европа и сащ в чужда територия??? образовай се.... прозззтако

9

456

преди 7 месеца

Няма лошо,разбираемо е,стига да е мирно и кротко!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Нали беше уж забранен. Хм

7

Анонимен

преди 7 месеца

Арестувани ли са? Фандъчка нали забрани минтинга? Следователно са в нарушение и трябва арест

6

КЪДЕ СИ ТЕРВЕЛ..??

преди 7 месеца

САМО ТАКИВА НЕ БЯХА СЕ ИЗХОЖДАЛИ ПО СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ....

5

Посолството

преди 7 месеца

Израел имат законното право да избиват жени и деца в най-големия открит концентрационен лагер в света. Имат и пълната подкрепа на ЕС. Тези 4000 тона бомби за няколко дни са малко. Ще доставим още!Избиването на деца по време на война не е военно престъпление.Ако има отвличане тогава е лошо. Питайте Путин него го съдихме за това!

4

РУСКИТЕ ТАМ ЛИ СА?

преди 7 месеца

БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ ИТН..??

3

Опаа!

преди 7 месеца

Кви граждани кви 5 *** тия всички като ги гледам са клиенти на каналджиите!!!Гледайте наште служби как са си свършили работата - РЕЗИЛ !!!