109

бос Порточанов

преди 8 месеца

То е ясно, заложниците са ка ***, както и повечето от милтантите на хамаз. В следващите 5 години няма да чуем за тях докато отново не съберат последователи.

108

ГАЗА ПОД УДАРИТЕ

преди 8 месеца

На Израел......каквото повикало, такова се обадило....

107

Анонимен

преди 8 месеца

Представител на Хамас "Не сме убивали цивилни". Това напомня ли ви на някого. Ааааа, мда, на руските фашисти които казват АБСОЛЮТНО СЪЩОТО "не стреляме по цивилни".

106

Анонимен

преди 8 месеца

Прави впечатление колко е ентусиазирана Сороснята от това, че Вашингтон и съдружници почват да бимбят поредното племе в пустинята. Не посмяха самолетоносача да го пратят в помощ на Бандера, но да пази евреите от страшната армия на палестинците - това вече може. Очаквах краварите да напомпат рамбовски мускули на Буркина Фасо, но се оказа Хамас. Империята на Вашингтон обича да воюва само срещу противник, който няма повече от РПГ в арсенала си

105

ЖЕЛЕЗНИЯТ КУПОЛ

преди 8 месеца

Най-железни се оказаха задниците на пленените еврейски войници. Докато лежаха голи по очи в пикапите някакви дечурлига ги налагаха с дъски по задните "куполи" а тия даже не се зачервяваха. Те тва са куполи, баце!

104

Анонимен

преди 8 месеца

117 абе ти съществуваш с тролският речник от има няма десет години, а конфликта там е от 70 . Май на теб ще ти излезе през носа.

103

5000 РАКЕТИ СРЕЩУ

преди 8 месеца

Израел.....Израел леко забавя, но не забравя....

102

Анонимен

преди 8 месеца

Арабите заискаха да преговарят. Това не е руската корумпирана армия с алкохолици. Израел може би има най-подготвената и боесподсобна армия в света. Но разузнаването им се провали, което отдавам на това, че повярваха на Путин. Ще погледнат но първо ще опукат хамас.

101

До 107

преди 8 месеца

Много си войнствен бре....сега тия ракети ше ги изкарат през носа на агресорите

100

Анонимен

преди 8 месеца

103 абе ти нормален ли си, израел е изкуствено създаден след втората световна, кви хиляда години, преди хитлер, ги е гонила инквизицията и сума ти евреи стават слуги на османският халифат, а преди това ги гони римската империя.

99

Кабалчик Талмудов

преди 8 месеца

ВЪН ЕВРЕИТЕ ОТ ГАЗА! ВЪН, ВЪН, ВЪН!

98

ДО 93

преди 8 месеца

Всяка държава сама решава.....тяхна си работа...пък и няма лошо......принудени да да го правят

97

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 105 "никой не иска мир ве" Това е добре, защото боя по тарамбуките така или иначе тепърва започва. А още по-добре е, щом казваш, че и те го искат.

96

Анонимен

преди 8 месеца

Те евреите заложниците са ги прежалили още по време на тяхното пленяване-ама сега ще има яко зарин зоман ВХ и табун по улиците на ГАЗА

95

Анонимен

преди 8 месеца

"Хамас" е ИД. И ние ще я победим точно както както просветеният свят победи ИД" - Откровена лъжа е, че просветеният свят бил победил ИД. До края на септември 2015 г просветеният свят воюваше с някакви ескаватори в сирийската пустиня, а Идил бе в крайните квартали на Дамаск. В края на септември 2015 г срещу Идил се изправи Путин и за малко повече от 2 години ликвидира Идил. Преди 7-8 години езици казваха, че Идил е рожба на просветения свят.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Рашка пак нагази лука, всичко вече се знае , кой ,какво и защо .

93

Анонимен

преди 8 месеца

По-голямата част от евреите в Израел са преселници от Русия, Украйна, Беларус и Полша. Следователно Путин, Зеленски, Лукашенко и Качински, трябва да ги спасят. Сега е моментът Русия и Украйна отново да се обединят в една държава за ужас на Краволандия.

92

5000 СА МАЛКО

преди 8 месеца

Инджев, стига набляга на тия 5000 ракети. Знаем че си циклофреник страдащ от шизофрения и си гонен и наритван отвсякъде досущ като любимите ти евреи. 50000000 ракети трябваше да изстрелят от Хамас

91

Анонимен

преди 8 месеца

Това е война, която ми харесва. От която и страна да се гътне някой - все е добре дошло. Сега трябва внимателно да балансираме. Да даваме оръжие на по-слабата страна, че да се избият повече един друг. Ни xарабелките ще ми липсват, ни евpeйчугите. Тагарчо да прати по 50 БТР-а на всяка от воюващите страни!

90

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 102 "напротив, има" О, сигурен съм, че можеш да обясниш .... ама друг път