209

Анонимен

преди 9 месеца

"Ако бяхме толкова печени и всеки беше такъв бияч сианите щяха да треперят и ежедневно щеше да има убити от тях по селата дето тормозят ЕЖЕДНЕВНО старите хора." - 2006-а баща ми даде рушвет от 10000 лева, което тогава беле, акто сегашни 40000 лева, на прокурор, да смъкне обвинението от "опит за убийство" на "прекомерна самозащита", точно, когато хвана един такъв и го понаби. И после се чудиш, ЗАЩО НЯМА ....

208

За

преди 9 месеца

мен, а и за повечето НОРМАЛНИ хора, удар с тръба по главата може да причини моментална смърт или субдурален хематом и резултатът ще е същия. Така че действията на тази банда са си чист опит за убийство. Още двама трима така да гръмат и шведите ще се кротнат. Поне за известно време.

207

Анонимен

преди 9 месеца

До 213...Вярвай ми...Мене хич не ме е страх от престъпници..Страх ме е от закона и понякога от полицаите.Зсщото знам , че последствията ще са за мен.Хич не ми пука дали ще бъда убит.Но искам да видя проснат убиец или престъпник.Това винаги не е възпирало.Ибаче , жална им майка ...

206

Анонимен

преди 9 месеца

"Г-н полицай, с какво сърчице ми застреля детенцето? Само това искам - в очите да ме погледнеш и да ми кажеш." - Със смело! Ще ти кажа. Даже и снимки имам!

205

Анонимен

преди 9 месеца

Най-лесно е да се докаже, ако има удар по главата. ------////------- И как се доказва?

204

Анонимен

преди 9 месеца

До Сата НАТО - Публична тайна е за любителите на конспирации. Това, че един играл с апашите, не означава, че и другите 99 го правят.

203

преди 2 лета

преди 9 месеца

бяха хванали група от 3-4 борци и други. национални състезатели във Варна . ОБИКАЛЯЛИ И СМЪКВАЛИ ОТ ХОРАТА ЛАНЦИ, ПАРИ ВЗЕМАЛИ . После щангиста с наркотици, като Фюри . Нищо . Без убийства . Варненските патрули, просто са преценили и са ги арестували . Е сега стрелеца с толкова награди едва ли е мафиот . Има стойки и легнал , или прав .

202

Анонимен

преди 9 месеца

Айде айде не се правете на гангстери, да не ви се случи да попаднете на въоръжени сиани. Ако бяхме толкова печени и всеки беше такъв бияч сианите щяха да треперят и ежедневно щеше да има убити от тях по селата дето тормозят ЕЖЕДНЕВНО старите хора. Големи сте мъже по форумите или в колите си, като давате *** газ и се пререждате по светофари на фона вътре на мазни сиански кичеци. Слушаме сианска музика, играем кичеци по дискотеките и после се възмущаваме от тях :)))

201

а бе,глупако

преди 9 месеца

До Сата НАТО Точно Щатите са най-светлия пример за това!НЕЩО ОБИКНОВЕНО Е КАТО БЯГА И ГО ПРЕСЛЕДВАТ ДА ИЗВАДИ ОРЪЖИЕ И ДА СТРЕЛЯ!СУМА ТИ ПОЛИЦАИ ЗАГИНАХА ПО ТОЗИ НАЧИН!С какви букви да ти го напиша,та да ти влезе в чутурата!?Аман,бе!

200

Сата НАТО

преди 9 месеца

Публична тайна е, че полицаите играят с апашите. Я са някакви дилърчета, я сводници на ***, а момичетата, дето случайно посред нощ били нападат с метални тръби и полицията някак случайно се появява след 30 секунди, са меко казано доста съмнителни.

199

Анонимен

преди 9 месеца

До 208...Ако ти е мил живота....стой далеч от кражби.И от полицай убиец.Подчинявай се на заповедта му.И се моли да не те задържам аз...Аз не харесвам да убивам веднага...

198

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 204 От коя психиатрия се обаждаш? Най-лесно е да се докаже, ако има удар по главата. Ти обаче мислиш, че да те халосат по главата с желязо не е престъпление. Браво, бе!

197

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 198 Сложи си студен компрес на главата, бе! Как така не е извършил престъпление, след като се е опитал да строши главата на момиче, за да й вземе джобните пари? Не само е престъпник, но е и садист!

196

Сата НАТО

преди 9 месеца

има права и задължение да употреби оръжие.Яко заподозрения, подчертавам ясно, заподозрения се опитва да избяга или посегне към оръжие и прояви агресия ------////------ Човек, който бяга и се е отдалечил на 100 м, изобщо не може да се каже, че проявява агресия. Измисли си друга глупост да повтаряш.

195

Анонимен

преди 9 месеца

Убитият младеж просто е изкарал късмет...Че не съм го хванал аз...Бедна е фантазията на всеки полицай , какви ще са последствията за младежът престъпник.Щвха да го индифицират в лаборатория...

194

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 204 - Абе, твоята щерка да е, ще те питам какви ще ги мъдриш.

193

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 185 Имам предвид екзекуциите от късо разстояние. И те никак не са по-малко отези с карабините. А ти не бъркай убийствата извършени с автомати. Нали има извесна разлика м/у карабина и автомат, или както в повечето НАТОвски страни им казват щурмови пушки, мой ,,учени,, приятелю!

192

Анонимен

преди 9 месеца

Естествено, че не ги е нападнал. Това те го твърдят, а колко е истина е отделен въпрос. Ако са я ударили с метална тръба по главата, последствията щяха да са много много по-тежки.

191

Анонимен

преди 9 месеца

Айде стига плюене по полицаите и защитаване на престъпниците! После ревове, че полицията не си върши работата. Те, само престъпниците са с права в нашата държава.

190

ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 9 месеца

Родителите на тримата членове на престъпната група ще върнат ли на хазната всички пари, които са получили до днес, за да отглеждат и хранят синове, които са станали престъпници? Нали получават всички тези помощи с цел България да разполага с повече работна ръка? А тези родители какво са създали, докато са папали наготово нашите спечелени с труд пари? Създали са napaзuтu и вредители. Сега да върнат парите и то с лихвите!