160

Анонимен

преди 9 месеца

За троянски кон и милион са много!

159

Разликата

преди 9 месеца

По времето на лошият социализъм България се смали до 9 милиона. А сега по времето на добрата демокрация България нарасна до 6.5 милиона.

158

Анонимен

преди 9 месеца

Един общ работник в Испания напр. взима 3пъти по голяма заплата от същия в България. Като цени на хранителни продукти между България и Испания няма разлика, даже в Испания е една идея по евтино. И не си мислете, че общия работник в България работи по-малко от този в Испания даже обратното. В чужбина всичко което се работи извънредно се плаща, а в България ти се вменява като задължение. И сега си представете за какви пари става въпрос ако имате някаква квалификация.

157

Анонимен

преди 9 месеца

Първанов направи голям шлем! Радев, само голяма кента!

156

Анонимен

преди 9 месеца

На никой не му трябват вече българи. И на българите не им трябват българи. Ние един друг се мразим в червата. Всеки българин си мечтае чужбина. Да избяга далече и да забрави за тоя кошмар. Периодично им се събужда носталгия по природата, върнат се тука потрошат някой, загубят някоя друга година и айде пак на терминал 2. Това сме ние. Народ без бъдеще.

155

Гошо

преди 9 месеца

Защото има монополисти във всяка сфера на икономиката. Защото всичко е на обратно. Тинята е на върха вместо да е на дъното. Защото още хора, които искат да са р***оби, дали на Отоманците или Руснаците, няма значение.

154

Физик

преди 9 месеца

Нищо не изчезва! Преминава от един вид в друг!

153

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Радев го заснели как серет през устата. Такова чудо не бях виждал. Много е способен

152

Анонимен

преди 9 месеца

В кои страни емигрират,г-н президент?Моля уточнете.

151

Анонимен

преди 9 месеца

Щом Радев не е избягал всичко е наред! Ако беше толкова лошо, щеше ли да стои тук?

150

Анонимен

преди 9 месеца

SMRT на фашиста Радев!!

149

Анонимен

преди 9 месеца

Ей, Хахо! Няма да си купим китайски коли! Няма!

148

Анонимен

преди 9 месеца

Това са резултати от американското управление/робство. Как младите да имат деца, като цените се увеличават от днеска за вчера, кредити, заеми, с всичко е така. За работно места да не говорим, няма фабрики, има фирмички тип мама, тати и аз, дето днеска я има, утре я няма. Няма никакви, никакви условия за раждаемост. Обратното е. За това сме най бързо топящата се нация в света. Това ако не е национална катастрофа не знам кое е. Катастрофа предизвикана и подхранване от САЩ, владетелите на страната.

147

Анонимен

преди 9 месеца

Па ти нали си тук.

146

Анонимен

преди 9 месеца

И като емигрират, какво? Никой не ги очаква с нетърпение. Гърбят се уж да си уредят децата. Немили недраги.

145

Анонимен

преди 9 месеца

Г-н Радев вие самия сте част от политическия елит управлявал България през последните 10 години. Хората бягат в чужбина защото в България няма живот, е може да съществуваш ако имаш необходимите връзки, но нямаш ли ги си никой. В чужбина никой не го интересува на кого си човек, интересува ги какво можеш. Съответно парите които взимаш са спрямо това което межеш да дадеш на държавата в която живееш.

144

Анонимен

преди 9 месеца

До Исторически паркПостът ми е иронизация на рашистите които са в екстаз повтарят в множество постове, че БВП по ППС на русия е по-голям от този на Германия и пишат лъжата, че руснаците имали по-добър стандарт от немците.

143

Додж фен

преди 9 месеца

Колкото на Гришата Уала превзе европа толкова и тия Гийли Мийли и тн.Китайските коли са електрички а електричката няманбъдеще никой няма да даде 100бона за кола с пробег 300км и 10 часа да я зарежда

142

Новозеландец

преди 9 месеца

Пия газирана водичка в Окланд и се сещам за подигравките и гавритр на българският чорбаджия-работодател-мутра, спомням си ограбвнаето от държавата-мащеха която се грижи само за своят тъмен етнос. Това вече е минало за мен , скоро ще си изпратя скъсан паспорта с препоръчано писмо до президенството. Спасението е по единично като прабългарите.Поздрави Ню Лунн, Окланд , Нова Зеландия.

141

Анонимен

преди 9 месеца

През тези 10 години Радев беше президент, Борисов беше министър-председател. И естествено българите избягаха.