17

Избирател Пп

преди 9 месеца

Сега трябва да се даде и трибуна на прокопиев , дянков , цецо , овчаров , шиши , божков , баневи арабаджиеви всички да се изкажат колко им пречи паметника

16

Таня

преди 9 месеца

Крайно време е. И полека лека всички руски паметници да се премахнат. А на тяхно място нека поставим велики българи от цялата ни история.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Паметника на съветската армия е направен така , че да възхвалява комунизма.Ако беше направен с идеята да покаже победата над хитлеризма , щеше да има друг вид.Но там е вградено момент на прегръдки на деца с войници.Никъде по Европа не да посрещали освободители..Там народите са се освобождавали.Тук ,,Червената армия" ни освобождава като ние да не сме способни Като че ли българска армия и държава не е имало никога.Товя са абсурди

14

дообрее

преди 9 месеца

тия от ПП е ДБ пси.хо.десни

13

Избирател Пп

преди 9 месеца

Осьдените от затворите за кражби сьщо трябва да дават интервюта по медиите иначе не би било - демократично спрямо тях според мен

12

pi

преди 9 месеца

Трайчо, кажи как изхарчи паричките от продажбата на ел. преносните дружетва.

11

Хаха ха

преди 9 месеца

Какво честно лице от промяната

10

Хаха ха

преди 9 месеца

Честно момче от - дб , тогаеашен реформаторски блокНали другаре

9

Анонимен

преди 9 месеца

8: фейк нюз не се коментират.

8

Знаеме те

преди 9 месеца

Делото срещу бившите министри Симеон Дянков и Трайчо Трайков и бизнесмена Иво Прокопиев продължава с разпити на свидетели днес в Специализирания наказателен съд.Припомняме, Дянков и Трайков са обвинени за продажбата на държавния дял в EVN на занижени цени, а Прокопиев, че през 2010 г. подбудил Дянков да разпореди на шефа на агенцията за приватизация да възложи оценката на последните държавни 33% в EVN на консултантската фирма Булброкърс.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Днес РУ редакторите, Кога можем да очакваме да отразите новината за унищожени руски десантен кораб и подводница???А, гювиндиий???

6

Анонимен

преди 9 месеца

Символите на комунизма трябва да се премахват заедно със символите на национал- социализма.Иждветецся зловредно и носещи само печал и погибел.

5

Мда

преди 9 месеца

И този беше следствен за гепене помня заедно с прокопиевНе сме го забравили

4

Анонимен

преди 9 месеца

Tpaйчo, nak cи nonpekaлил мaй c nлaжa...?

3

Пловдив

преди 9 месеца

Да попитам,как така допреди шест месеца,тази плоча не пречеше никому,а сега,е много пречеща.Жалки хора с дребни душици, палячовци,продажни ***.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Ако си мислите,че с махането на паметници ще привлечете гласоподаватели грешите.Ние ви мислим за болни,които халюцинират комунисти каквито няма от 1989-та година и сме на мнение,че искате да направите война като в Украйна по укро сценарий.Отделно пращате някакви надрусани и пияни като им давате по 15 лева и после те самите се хвалят колко са взели.България е малка,а вие само дрязги искате да правите.За какво се мъчите като изборите са си решени с ала бала?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Това ще е преломен момент.Комунистите няма де да хленчат и залягат