54

999

преди 9 месеца

Доста невежи коментатори. ЕС не се управлява от либерали, нямам представа откъде трягна тая глупост, че либералите били виновни за всичко. Най големите партии са ЕНП - дясно консервативна и ПЕС лява. Повечето политики за които се обвиняват либерали, са лансирани от ПЕС. Съвременните социалистическа партии (а и старите от източния блок) са вредни, защото с политиките си за социално подпомагане на парче, стимулират безделието. На ЕС му трябват 10 класическо дясно управление и кризите ще приключат.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Този гнил ЕС се разпада от 50години ,ако продължава така да се разпада ,няма да има държава в Европа която да не е в ЕС.

52

Анонимен

преди 9 месеца

BMW iX M60 - цена $150 хил. Китайски аналог Avatr 11 - цена $57 хиляди с батерия 116kwh -- Аналог хаххах

51

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС счупи рекорд по банкрут. През последните шест тримесечия броят на фалиралите организации в Европейския съюз нараства. Най-голям спад отбелязват хранителните услуги (23,9%), транспортът и складирането (15,2%), както и образователните, здравни и социални услуги (10,1%). Лидерите по фалит са Унгария (40,8%), Латвия (24,8%) и Естония (24,6%).Причините включват енергийната криза и растящата инфлация на фона на отказа от налични руски суровини.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Тия странни европейци! Не щат неграмотни нигъри! Не щат да подаряват милиарди на някаква Украина! Не щат зелен хайвер - да им поскъпва всякаква енергия и да им спират истинските коли и да ги заменят с електрически играчки! Не щат да ядат бръмбари и личинки за да "спасяват климата"! Не щат да ги изнасилват да се инжектират с фалшиви "ваксини", купени без да ги питат, с милиарди дози, за под половин милиард население! Не щат гей паради с месеци и пропаганда в училищата! Какви ЕКСТРЕМИСТИ излязоха!

49

Avatr 11

преди 9 месеца

BMW iX M60 - цена $150 хил. Китайски аналог Avatr 11 - цена $57 хиляди с батерия 116kwh, ($51 хил с батерия 90kwh). Avatr 11 не е по-лош - и дизайн, и комплектация, и комфорт, и салон, шумоизолация, и driving experience и Fahrspass. Натискаш леко газта и моментално излита все едно е без тегло, като перушинка, такава голяма кола. Скоро никой няма да им купува безумно скъпата продукция на европейците, а и самите те дори вече нямат пари да си платят отоплението и държавите печат пари да им го плащат, какво остава за коли.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Руските танкисти, монтираха ли си вече чиниите за нужда във външните тоалетни.

47

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Пред разпад - не. Пред затваряне на външните граници за сирийски и етиопски "инжинери, лекари и адвокати" - да.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Германци, французи, белгийци, шведи и други западни народи вият опашки пред руските посолства, чакайки с месеци и години така жадуваните руски паспорти. Децата на богатите американци масово купуват руски имоти. Русия е световен център на демокрацията и свободното слово. Изобщо Путин е създал рай на земята.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Посрещаме, посрещаме и навремето така обясняваха, че СССР са първи и всеки момент побеждават капитализма и накрая кво? Дермо хаха

44

Анонимен

преди 9 месеца

Осезаемото покачване на цените на храните и намаляването на тяхното разнообразие и качество, много продукти се заменят с нови никокачествени от други доставчици, а цените растат (иначе нямаше да растат, щяха да експлодират). Броя на магазините за дрехи и обувки намалява, което е съчетано с примитивизацията на стоките в тези, които все още съществуват.

43

до 24

преди 9 месеца

О , за вас атеистите левичари никога няма проблем.Падат кулите- няма проблем, гори символа на цивлизацията в Европа, Нотр Дам, ама няма проблем.Е така си заминава Европа....Отричайте истината.Да , историята се повтаря, но сега тия варвари няма да бъдат християнизирани, тук ще има ислямизация.Не ме чети, всъщност нищо няма да схванеш.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Да отстъпи за Украйна, това означава край за запада, край на западната система, и пълна неизвестност как да оцелее в някаква нова система извън сегашната - няма нито инструменти, нито решения, нито някакъв модел - само хаос и ужас. Западът има само две алтернативи - този хоас и ужас, или ужаса от световна ядрена война. И този хаос и ужас е много по-реален от ужасът на ядрените ракети.

41

Анонимен

преди 9 месеца

И кво като Източна Европа напусне ЕС ,това не е разпад ,а заздравяване на ЕС ,който ще стане по-силен и по-богат .А да видим какво ще правят източноевропейците без субсидийте от Германия,Франция,БЕНЕЛЮКС,Скандинавия?Само за една петилетка Източна Европа ще се върне 20години назад.

40

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става със зелената сделка? Индустрията на ЕС мина ли на енергия от вятърни мелници и слънчеви панели?

39

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

РОБИТЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА СЕ СЪБУДИХА И ПРОГЛЕДНАХА И РАЗБРАХА ЧЕ ЕДНА ПРЕСТЪПНА ШАИКА В БРЮКСЕЛ Е СЛУГА НА С.А.Щ. И СЪСИПВАТ ЖИВОТА ИМ.ДОЛУ КОЛОНИАЛНИЯТ Е.С. .ДОЛУ ТЕРОРИСТИЧНАТА БАНДА НАТО,ДОЛУ С.А.Щ. СВЕТОБНИЯТ ТЕРОРИСТ И УБИЕЦ,ПОДПАЛВАЧ НА БЕЗБРОИ ВОИНИ.ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПА НА НАЦИТЕ БЕ ДИКТАТ НА КОГОТО И ДА БИЛО.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Хах... за някои гледам е шок че Русия в момента е първата икономика в европа... посрещайте реалността, че ще ви е тежък живота ако живеете в паралелна реалност..

37

Анонимен

преди 9 месеца

От 15 години се разпада. Хората мигрират кой към Раша, кой към Китай, кой към Африка, трагедия!!!

36

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия, и разправя, че на 10 километра извън москва населените места нямат канализация и руснаците ползват външни тоалетни.

35

Анонимен

преди 9 месеца

И кво като се разпадне ЕС. Въвеждаме рублата или кубинското песо. Германия си вади марката и пак диктува. Левът, лъвът става все по-стабилен. За 1 долар - 15-20 лъва. Нещо такова, телевизори с електронно-лъчева тръба по списък внос от Китай.