20

Анонимен

преди 9 месеца

BYD HAN, такси в Шанхай. 218 хиляди километра, нито един ремонт, само редовните годишни сервизи, нито една поправка. Вътре всичко е стабилно, не скърца, нищо не е олющено и износено, вратите без никакъв луфт, кожата на седалките не е като нова, но е напълно здрава.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Автомобилни заводи в Чехия спират работа заради проблеми с доставчици. Автомобилното производство ще бъде спряно частично през идната седмица в завода на "Фолксваген" (Skoda) в Чехия, а този на японската марка "Тойота" (Toyota) изцяло ще преустанови работа заради проблеми с доставчиците. Това обявиха двете компании, цитирани от Франс прес.

18

Анонимен

преди 9 месеца

А руските магазини били пълни с немски стоки? Не може и двете!

17

х

преди 9 месеца

Германия имаше смелостта да иска Северен поток-2. Отмъщението на "партньорите" няма да спре до тук. С Германия като индустриална сила е свършено. Полша е новата Германия, не на последно място защото поляците са достатъчно глупави да се бият с Русия за интереса на "партньорите". Историята се повтаря като фарс

16

Анонимен

преди 9 месеца

Няма значение какво става с контранастъплението, важното е че ние от запада ще подкрепяме Украйна с пари и оръжия дори ще увеличим парите и боеприпасите, толкова дълго колкото е необходимо, каквото и да ни струва това, докато Русия бъде победена, просто няма друг начин, и след като победим Русия ще ни плаща трилиони репарации с безплатна доставка на ресурси и енерги и всичко ще си бъде както си беше преди да си живеем богато като оядени и самодоволни западняци!

15

Христо Христов

преди 9 месеца

Важното е ес да умре, asap.

14

SS

преди 9 месеца

Още през 2020 по време на пандемията писах (ако си спомняте) че ЕС ще влезе в финансова криза и може да се разпадне.Ковида изпревари кризата но и я утежни още повече с напечатаните евро с инфлация която я напомпа .

13

Анонимен

преди 9 месеца

Наближава световна криза ,и Китай регистрира небивало свиване на икономиката за последните 3месеца с 2'6% ,при прогнозиран спад от 0,5%.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Да отстъпи за Украйна, това означава край за запада, край на западната система, и пълна неизвестност как да оцелее в някаква нова система извън сегашната - няма нито инструменти, нито решения, нито някакъв модел - само хаос и ужас. Западът има само две алтернативи - този хоас и ужас, или ужаса от световна ядрена война. И този хаос и ужас е много по-реален от ужасът на ядрените ракети.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Лeka noлeka, aнrлo-aмepиkaнckитe cили ycnяxa ga paзpyшaт ycneшния repмaнo-pyckи иkoнoмичeckи cъюз gonpинecъл зa възxoga нa EC. Жaн Kлog Юнkep нe cлyчaйнo kaзa в kpaя нa мaнgaтa cи "The glory days of Europe are over"... Бpekзит, Иcлямcka gъpжaвa, нaшecтвиe нa Aфpиka и Aзия в Eвpona, тepopизъм, gжeнgъp-иgeoлorия, naнgeмия, akтивиpaнe и финaризиpaнe нa 30 rogишния npoekт нa ЦPУ в Уkpaйнa...

10

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки европеец пъха една перка в задниkа, слага един соларен панел на главата и става автономен, самозадоволяващ се енергопроизводителопотребител. Ще види той тоя Путин!

9

ало журняла

преди 9 месеца

Изобщо нищо не е вярно за Германия, хората пазаруват като обезумели заведения магазините са препълнени яко ви казвам!!!

8

да

преди 9 месеца

санкции, а! вола като рие хвърля на гърба си! прав беше путин - санкциите ще се върнат като бумеранг върху създателите си!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Още да слушат САЩ ,товa беше целта.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Германия затъва, а ние отдавна сме затънали много надълбоко и няма изваждане.

5

SS

преди 9 месеца

ЕС изпада в финансова рецесия .Не се знае какво ще последва от това

4

Анонимен

преди 9 месеца

Тия дори да стоят на едно място Ние и след 100години няма да ги стигнем.

3

Анонимен

преди 9 месеца

всички които харесват ЕС да си вдигнат ръцете та да ги преброя... около мен никой предполагам и около вас

2

Христо Христов

преди 9 месеца

Дано германия бъде унищожена, а с нея и ЕС!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Хахах само Кокорестия,Киро и сие се натискат да ни довършат.