31

Анонимен

преди 9 месеца

Укрите са изобретили дронове, които патрулират, прихващат и унищожават руски дронове!

30

Не като твърди, че

преди 9 месеца

а тъй като не са изпълнени условията на сделката. Журналистите сигурно са учили, че има съществена разлика между твърдение и факт.

29

Анонимен

преди 9 месеца

А трябваше ли? И какво значи осъди? Обща декларация срещу някой на който никога не ми пука. Като на протест срещу правителството.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Руская ракетая са разбила оти имала земля в илюминатаре!

27

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 28. С писане на глупости не стаа бе...няма палюсчета а и не ти са получва а ?

26

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо не разбирам ! Събрали се там 20 държави и приели декларации некакви без да *** канят и питат. Да си ги спазват. Те са си за тех си. Щом не са *** питали мен аз нямам отношение и не съм задължен с нищо.

25

Анонимен

преди 9 месеца

До 22. А защо не ти прави впечатление, че се е стигнало до консенсус? И срещу заграбването на чужди територии и за СПРАВЕДЛИВ мир в Украйна.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Дъpтитe русофили мразят украинците, че руснаците са ги пръснали по Европа, включително у нас! *** oтcko е да се мразят един - друг народите заради политиката на държавите и заради продажните политици! Мога да бъда приятел със всякакъв чужденец, стига да е читав, и е добре дошъл на моята, нашата земя! В същото време, ако имам проблем с npoocтak, дори и да е сънародник българин, примерно русофил, размаазвам му главътъ без излишни емоции, и го оставям да се гърчи!

23

Демократ

преди 9 месеца

До 15. Да, да, прочетох я много внимателно, за разлика от теб. А ти обърна ли внимание на най-важния пасаж "изненадващо бе постигнат консенсус...". И ми изтриха коментара - да живее цензурата, която не дава да пишеш за джуджета. Хи-хи-хи.

22

Анонимен

преди 9 месеца

"Консенсусът дойде изненадващо, тъй като групата е дълбоко разделена по отношение на войната в Украйна, като по-рано западните държави настояваха за силно осъждане на Русия в лидерската декларация"..................Светът не се върти около Украйна. Това, че западът има какво да губи там си е лично негов, а не световен проблем.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Aбе тъй като гледам баш си я осъждат: "Призоваваме всички държави да спазват принципите на международното право, включително териториалната цялост и суверенитет, международното хуманитарно право и многостранната система, която гарантира мира и стабилността" - ама нали трябва да се лее про-руската ви пропаганда

20

gosho

преди 9 месеца

До Горд Русофил severnokoreyska li ti e kolata .

19

Анонимен

преди 9 месеца

Няма как да осъди, след като в състава на G-20 са БРИКС+ и G-7+. БРИКС са мнозинство и Хегемонът и Еесовската Зона са безсилни.

18

хахахаха

преди 9 месеца

Голям успех на БРИКС в Г-20....Франция, Великобритания и Германия клекнаха пред реалноста - без Русия, Китай Индия няма икономика....само САЩ все още държи да има война, за да продава чертежи на банановите републики-колонии като Чалгария на БокоиКиро, литва.латвия и естония - дрипавите джуджета, които лаят като френски булонки пред Руска мечка!

17

Анонимен

преди 9 месеца

Когато САЩ бомбардират поредната държава в дългия списък, никой нищо не осъжда, така че и за руските войни трябва подобно отношение.

16

Германец

преди 9 месеца

До колите ли. Глу.пости, Германия няма нужда от руските ресурси и почти е скъсала с тях. И ще продължава да прави коли (и сам знаеш кои марки), които ще се продават по цял свят, за разлика от масквич и лада.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Абе дермократе, ти въобще прочете ли статията или караш на автоматик?

14

Западняк

преди 9 месеца

До 2. И коя идеология е хубава бе, шушляк?

13

Анонимен

преди 9 месеца

До ХАХА ХА ХА! Проължават. Идва спедащия пакет.

12

Българин

преди 9 месеца

До Горд Русофил Севернокорейска ли? :) Защото само там "пабеди диктатурата"