319

Анонимен

преди 9 месеца

Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци бягат от зверския режим на руския диктатор и военнопрестъпник Владимир Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. До дни, дори до часове режимът на Путин ще падне и Русия ще се разпадне.

318

Само гледайти

преди 9 месеца

Как ботовете на САЩ ке спамят с Руската икономика! Да хвърлят прах в очите от проблемите в България!

317

Анонимен

преди 9 месеца

Русия е Нигерия със сняг.

316

Анонимен

преди 9 месеца

Познавам един пич женен за рискиня, и той ми разправя, че в Русия повечето райони не са газифицирани, и руснаците ползват външни тоалетни защото нямат канализация.

315

Посолството

преди 9 месеца

Българи признайте си че сте милионери бе? Айде вади скритите милиони!

314

Анонимен

преди 9 месеца

В Германия екоаткивисти от Stop Oil блокираха движението в Берлин и големите градове. ЕС минава на тротинетки и колелета, и на електрически коли, по 200 хил евро, а може и по 1 милион да станат както са тръгнали цените на лития и металите.

313

werno

преди 9 месеца

До АнонименАма туй за вънкашните тоялетни в Русия си е работа на Министерството на Вънкашните работи. То се управлява от един арменец дето се прави на руснак.Та все едно Филип Киркоров - външен министър на Русия...

312

Ко пишете за Русия

преди 9 месеца

Бе ботове на САЩ? Статията е за България? Ири?

311

Ами така е ,вервайте

преди 9 месеца

Ако не беше жената,колата и заема от банката и ако взимах 3000 BGN .....ехееее..... мечти!

310

Посолството

преди 9 месеца

Всички българи са Милионари! Това е долна руска пропаганда!

309

Анонимен

преди 9 месеца

В Русия около 10м души живеят добре в големите градове. По хубавите квартали, разбира се, в гетата на МОсква от СССР-ско време е по-голяма мизерия и от Обеля. Индексът на СБ е по ППС, базиван на БВП и няма нищо общо с това каква инономика била Русия. Целият БВП на Русия без нефтената икономика е колкото 1/5та от Бавария, какво остава за цяла Германия...

308

Анонимен

преди 9 месеца

Русия проведе успешни тестове на термоядрената установка "Токамак", което приближава страната към създаването на нов източник на енергия.

307

До 232

преди 9 месеца

Пич че даже и в Украйна живях! И мога да ти каже че са по богати от българите ;)

306

световна банка

преди 9 месеца

До АнонименЗа рейтинга на Русите. Ми акт те гледам - щоне одиш там у Руссия да те ***, а тука пишеш. Да не ти пиша кво е казал Паисий за такива като теб. Башка ,че аз,Световната банка туй и не съм казал. Башка ,че и по руските сайтове съобщиха ,че е партенка. Виж, има руснаци дето живеят в България. Ама няма българи да живеят та. Ти си най-ПРОСТИЯ пример. Хващай си потурите и там...

305

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера един пич се върна от Русия, разправя, че извън Москва на 40 километра няма канализация и руснаците ползват външни тоалетни.

304

Анонимен

преди 9 месеца

Да живее независима от САЩ България

303

Анонимен

преди 9 месеца

Украинската армия е изтощена, измъчена и много по-малко боеспособна отколкото беше преди. Отбраната е най-сложната военна дейност, и има голяма вероятност непосредствено след започване на настъплението украинския фронт да рухне.

302

232

преди 9 месеца

До Анонимен 318. Пич вече няма желязна завеса. Повечето от нас сме били и в Русия и в западните страни, няма кой да ти повярва, че в Русия се живее по добре от която и да е страна от ЕС. Освен това вземи прочети някъде какво точно значи БВП по ППС щото се излагаш.

301

Анонимен

преди 9 месеца

Реално в Русия тече мобилизация - вярно, наемат се доброволно платени на договор, но все пак е мобилизация. Само за последните няколко месеца са наети на договор 220 хиляди. С предишните 330 хиляди това са 550 хиляди добре обучени и мотивирани бойци. Към тях не влизат вече съществуващите части които провеждат Специалната военна операция на територията на бившата УССР.

300

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?