127

Анонимен

преди 1 година

Тая година беше ли вкусно <отходеното> по Кафявоморие ?!

126

Чоко

преди 1 година

Няма страшно. Догодина тези *** с караваните ще са първи на фекалното море.

125

Анонимен

преди 1 година

До Рендету Бай Тошо унищожи възможностите ни за елитен туризъм, като построи стоманобетнни мастодонти по крайбрежната ни ивица, а пък след това учениците му, с куфарчетата червени пари довършиха започнатото, като уплътниха пролуките.

124

Пародия на държава

преди 1 година

Главният Прокурор Боби Кънкьора няма ли да арестува служителите вземали пробите от МОСВ за фалшиви проби. Как при явно заустени плитко тръби пробите бяха кристал.

123

Анонимен

преди 1 година

Всеки момент очаквам да пуснат две статии. В едната Алибегов да реве, че има атака срещу бизнеса и че снимките на отходните тръби са фалшиви. А в другата да пише с колко процента са поскъпнали имотите по Южното Черноморие :)

122

Анонимен

преди 1 година

Добре де ,а рибите къде seрат имат ли тоалетни?

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - в гърция от всяка барака на плажа, е като на слънчака с 500 000 клекала...

120

Рендету

преди 1 година

Бай Тошо построи прекрасни курорти по Черноморието и превърна Туризма в Отрасъл на Бг икономика, а дотогава малцина в Европа бяха чували, че има държава Бг!!!! След това дойде Демокрацията с Капитализма и Пазарната икономика и .... тотално Ос.р.аха "пейзажа", много меко казано!!!

119

Анонимен

преди 1 година

Въпреки всичко съм сигурен, че и другото лято ще има туристи! А би било толкова хубаво сезонът да приключи за поне 5 години напред, за са се урегулират донякъде нещата.

118

Анонимен

преди 1 година

Мутроморие, сър. Дори мутрите да имаха всичките пари на света, пак нямаше да могат да направят нещо качествено, защото те самите не са качествени хора. Мутри, сър.

117

Анонимен 8

преди 1 година

Атези къмпингари къде и е канализацията като ги гледам как са се набутали все едно е тяхно и няма да и се търси сметка закони къде са

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 Хотелите по морето масово са на една трибуквена групировка на руснаците. Сигурен съм ,че Путин нищо не знае за този конкретен проблем, но виж, близките ни отношения (къде волни, къде неволни) с тази "държава" имат

115

РУСИЯ ПОМАГА ЛИ..??

преди 1 година

ПОМАГА ЛИ, ПОМАГА ЛИ РУСИЯ?.... МНОГО Е ЗАГРИЖЕНА ЗА РУСКИТЕ КАЛИНКИ, НАЛИ?

114

Анонимен

преди 1 година

А РЗИ какво казва по въпроса? Нали твърдяха, че няма замърсяване.

113

9

преди 1 година

Тоя за Гърция дет говори май дори не е ходил там! Приятел, в най-скъпият им курортен остров Миконос затваряха и събаряха заведения, тук нашите "бизнесмени" цяла подпорна стена вдигнаха до дюните! Оставям настрана,че аз не съм чул "така масово да не си мият ръцете" :D в Гърция! Различни вселени сме, да знаеш...

112

Ама как така?

преди 1 година

Нали Ганчовците от село,всяко лято ходят на море,а то било ла.й.няно!?!До вчера,екоминистъра надълго и нашироко по-разните телевизии обясняваше,че измерванията били абсолютно точни и абсолютно всичко било в норми?!?Другарят Драганов нон-стоп убеждава и внушава,че сезонът бил повече от успешен и чудесен?!?Дойде потопа и истината излезе наяве,че както винаги нашенските мушенгии,все класни хитреци и тарикати,не само яко ни удрят в цените ами ни хвърлят и пепел в очите!!!

111

Анонимен

преди 1 година

Не ми плюйте по доцент Кунчев! Хулигански, п ро сти. Той разбира, вие - не.

110

Как Сийка

преди 1 година

Аз па се чипкам в дървено корито с планинска, изворна вода...а пък една друга кака се плицика във вана с пресно млеко...за мен кака, за вас баба ви ШЕР (Шерилин Саркисян). Е не моя да пея кат нея, ама моа да преда вълна и да плета чорапе!

109

баба мара

преди 1 година

преди години мои близки летуваха в лозенец след два дни са се отзовали влекарския кабинет и повече не стъпиха там

108

Анонимен

преди 1 година

Да бе досега никой не е подозирал, че мутрите си изливат отпадъчните води в морето.