23

Анонимен

преди 9 месеца

Представете си само за секунда какво ще се случи в Германия да има показания, че е даден подкуп от 60 млн. евро на министъра на финансите и на премиера..... Борисов и Горанов трябва да бъдат арестувани!

22

до 11

преди 9 месеца

Защото няма свидетели, няма и записи. Вчера Божков казал, че ако е знаел, че така ще стане щял да записва. Но Божков всичко е записвал Даже Манолова е записана, а Горанов и Арнаудова не са. Борисов няма как да го запише, но можеше да запише поне Арнаудова. Няма нито един свидетел при даване на подкупа и нито един запис. За това не са арестувани. То всеки може да си разтяга локуми. Обвинението иска доказателства.

21

Анонимен

преди 9 месеца

То този закон Магнитски нищо не значи в България. Имаме си човек от списъка, който е гръбнака в буквалният и преносният смисъл на промяна на конституцията и съдебната реформа.

20

АнонимеН

преди 9 месеца

ФАЩ ОБЯВИ, ЧЕ ТЕ СА НАРЕДИЛИ НА ОАЕ ДА ПРЕДАДАТ ВАСИЛ БОЖКОВ НА БОЙКО БОРИСОВ КАТО ПОДАРЪК! НО В ЗАМЯНА ИСКАЛИ БУТАНЕТО НА МОНУМЕНТА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ОКУПАТОРКА И ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА И АКО СЕ СЕТЯТ НЕЩО ДРУГО.

19

Пришълецът

преди 9 месеца

Ще му направят мечка:)))

18

баба Кичка

преди 9 месеца

Е разбира се че ще даден 60млн подкупи - той вдигнал 1мрлд, значи 6% е малко за подкупи, трябвало е даде поне 150, малко е дал, затуй е на тва дережде.

17

Смешник

преди 9 месеца

До Анонимен Поредният, който вижда намеса на САЩ чак сега. Такива като теб неосъзнават, че няма вече решения в България, които не се спускат от САЩ. Този режим в момента е по- тоталитарен дори от комунизма. Като прогледата ще е късно за България. Ще сме претопени, без история и осакатени поколения.

16

До 11

преди 9 месеца

Показаният ща на престъпник не струват и пет пари.

15

Майора

преди 9 месеца

Много ми е интереснокск невинен човек се счита за застрашен! Явно тик ома нещо друго което не се казва! Скообикновеният човек не си плати задълженията ,почват да го търсят да ги плати , а тук има неплатени 500 млн лв данъци! И както каза Симеон Сакскобурготскипред закона всички сме равни!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Номер 11 задава най-смисленият въпрос.Ще бъдат ли арестувани Борисов и Горанов след като има свидетелски показания за даден подкуп от 60 милиона лева на посочените държавни служители?

13

байчо

преди 9 месеца

Сега ще се разболее от ковид, дископатия, херния, високо и ниско кръвно едновременно, психо разстройсто, ***+маниакална депресия. Адвоката му ще го изкара по болен от баба на 101 години. После ще излезе че в карцера някой го заплашва да му даде супа с отров-вва или некви други измислици. После на съдията ще му се разболее цялата фамилия, адвоката ще се разболее и той, и ай делото ще се точи 10г

12

Анонимен

преди 9 месеца

Е, нали швейцарския адвокат Стоян Баумайер пред ВИП изхода на летището каза, че до 23.08.2023 Божков имал забрана да напуска ОАЕ във връзка с неговата сигурност и тази забрана отпаднала на 23 август? Щом е отпаднала забраната, значи няма опасност за неговата сигурност. Какво ни будалкат? Можело да му направят нещо!? Те сега ли го установиха това? Какво се промени от решението на Божков да се върне до днес? Не е ли предвидил всичко с 5 хода напред? Нали е шахматист, математик, стратег? Защо сега?

11

АнонимеН

преди 9 месеца

ЕКСТРАДИРАН ОТ ОАЕ СЪС БЕЛЕЗНИЦИ И ПОЛИЦИЯ ДОКАРАН :D А ВАСИЛ БОЖКОВ ОБЯВИ, ЧЕ ДОБРОВОЛНО Е ДОШЪЛ :D

10

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера Васил Божков даде показания, че е дал 60 000 000 лева подкуп на Борисов и Горанов.Бойко и Горанов защо още не са арестувани?

9

Айде бе

преди 9 месеца

То е ясно Старите босове че го правят булка канарчето. Да го учат как се пее.

8

байчо

преди 9 месеца

А, ъ, ами то май и на арабите им писна, или паричките са свършили или и те са си казали че такива бизнесмени не са им нужни. Много му знаеше човката от арабия, ама сега от клетката нещо друга песен запя

7

Анонимен

преди 9 месеца

Театъра продължава, защитения свидетел Божков съвсем скоро ще си пие уискито и пуши пурата, а Боко скоро изобщо няма да е никакъв фактор в държавата и дори няма да има нужда да му отмъщава.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Цирк па руски. Щом един руски слуга ви казва нещо, това е за да създава илюзия, не защото това е реалността.

5

байчо

преди 9 месеца

Според мен да си плати на НАП 500млн данъци и е готов. Тъкмо ще се закърши бюджета. После малко на топлички така 10г и е готов. Само когато има осъдителна присъда за този герой само тогава българина ще повярва че нещо положителни става в нашата държава

4

Начо Културния

преди 9 месеца

В държавата стана толкова интересно, че и най-претенциозните сеирджии нямаме забележки към представлението, само дето се налага да живеем тук...