38

Програмис

преди 10 месеца

Евтини са горивата. В Европа са по-скъпи и трябва да ги догоним. Трябва да смажем Русия с цени и да покажем на Путин, че сме готови да жертваме народа си и народа на Украйна, за да може американците да ликуват.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Само един истински *** може да вярва,че правителство на държава, която няма собствен добив на нефт и газ може да определя цените на горивата!От години е доказано, че България и българите плащат скъпо и прескъпо за горива, само и единствено благодарение на "братята" руснаци!Русия знае че сме малки и искат да ни мачкат по всички направления, ама номера им не минава.България е малка, но ЕС не е!Не го забравяйте ***!

36

АлаБала с Президента

преди 10 месеца

Убийство след Убийство, Подписваме с Кръв, каза ЗаписЪТ, а след това - Като Опоскаме Милиардите - Частни Острови в Тихият Океан и ще НаПравиме Прецедента "Английската Кралица", т.е. без Реални Функции само Титла!

35

Анонимен

преди 10 месеца

така ще е докато не се отървем от лукойл!

34

Анонимен

преди 10 месеца

Държава по всяко време ако поиска може да направи бензина 1 лев. Може дори и 20 стотинки да го направи. Това че цените зависели от Лукоийл или някакви международни пазари са пълни глупости. Само на 1000 километра от нас има места където петрола е по евтин от питейната вода! Вие си задайте въпроса защо не внасяме от там а внасяме от Русия. Българската икономика е джудже. Цялото ни потребление е колкото на един средно голям провинциален град Китай. Пазара може да се захрани от всякъде.

33

Петров

преди 10 месеца

целта на свръхдемократичното дясно правителство е да преминем на велосипеди и тротинетки, да спре всякакъв транспорт, за да угодим на свръххуманния Запад като лека полека изчезнем от картата и престанем да им се мотаем с някакви претенции за Шенген и кво ли не

32

пришълецът

преди 10 месеца

А инфлацията каке...?:)))

31

Анонимен

преди 10 месеца

До 29И миналата година русоробите плашехте със студена зима, ама нещо не ви излязоха сметките!Не разбрахте ли че Европа е стократно по-силна от разпадаща се Русия?

30

На три буустера

преди 10 месеца

Ококор няма файда горивата да са ниски за бантусите, защото ДДС и акциза са 50% от стоинойстта на всеки литър гориво. Как ще си върже бюджета ?

29

Анонимен

преди 10 месеца

тва е се едно някой на пазара да ти каже: "искам да се откъснеш от зависимостта си от големите вкусни розови домати на пешо, дето са по 2лв/кг, и вече да купуваш моите не толкова големи, също розови домати, за 8 лв/кг"....и вие *** *** първо скачате и се радвате, после питате що всичко поскъпвало......*** то трябва и акъл....

28

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

НЕ Е ВЕРНО ГЕРБ ОБЕЩАХА КАТО СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ДА ПАДНАТ И ЦЕНИТЕ ВЪРВЯТ НАДОЛУ!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Кво се оплаквате.Викайте после Слава Украйна.Срещу Русия е по добре да ви изтънее джоба съвсем.Зимата очаквайте големи изненади.

26

Анонимен

преди 10 месеца

До ДО 14Само да уточним обаче какви данъци плащат гърците, щото отдръжките им са многократно по-високи от нашите.За това пенсиите са по-високи, а туризма дърпа заплатите нагоре

25

Анонимен

преди 10 месеца

19 Затова е нужно, час по-скоро, да откъснем от този зависимост, отменяйки дерогацията за руски газ.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Война е, другарки и другари. На война хората страдат. Депутатите - не. Те не са хора.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Еми да санкциите срещу Русия работят страхотно.Сега зимата не само цените на горивата ще растат ами и доста други работи.Ще плащате и хоро ще играете наши искате пълно отделяне от Русия.Така че че си траете.

22

Анонимен

преди 10 месеца

До MenЕвропа само я гледаш на гугъл мапс, като те гледам как неграмотно пишеш!По-евтини горива в ЕС от нашите няма.Тия руски опорки ходи ги разправяй другаде!В "супера" вика!Какъв супер те гони в Европа бе?Те още са на НАР МАГ там :)

21

ghgh

преди 10 месеца

Дойдоха ПП,ДБ и цените веднага скочиха. Това е достатъчно да се сети, човек какви интереси обслужват.

20

До ВЪПРОС

преди 10 месеца

опитваш се да отвориш очите на индивиди дето се интересуват само от пиене, шмъркане, чалга и гумени цици....какви точно очаквания имаш, не знам....

19

Коко

преди 10 месеца

Какъв картел на другите вериги, като Лукойл държи 80% от пазара на горива в страната ?Цените не се определят от правителството, а от Лукойл. Стига манипулации.Единствено Лукойл си играе с бюджета на хората и им бърка в джоба. То по злобата на платените *** тук става ясно кой е крадеца и защо казва дръжте крадеца.