48

Анонимен

преди 10 месеца

Тя шаха може и сама да си го носи. Някой май го е яд, че не си е направил екскурзията.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Момичето е топ, скромна и умна ми изглежда, само че спорта отдавна ни е в девета глуха и никой не го е*е за него :)))

46

Г557дт

преди 10 месеца

Вие освен да плюете родината си заради една туркиня, друго можете ли.

45

Анонимен

преди 10 месеца

после не се чудете защо българи се състезават за други държави

44

До 37

преди 10 месеца

Историята на украинските бежанци е като приказката за Хензел и Гретел и къщичката от сладки. Отхранвани ги за да ти държат под контрол и да ги пратят за пушечно месо, когато Зеленски си ги поиска. Не виждаш ли че всичките са рускоговорящи? Това е хитрия план - един зловещ геноцид на руснаците живеещи в Украйна като пращат необучени руснаци да се бият с руснаци в безнадеждна и не осигурена .военна операция.

43

Мдааа

преди 10 месеца

Тя не спечели, какво се самообвинявате, че не била спонсорирана. Да беше спечелила и щеше да спечели спонсори. Ама йок.

42

Хахаха

преди 10 месеца

Голяма драма. Туй да ни е проблема на нас.

41

Картечаря Ханс

преди 10 месеца

За Нургюл няма пари държавата от корупционни схеми при които синовете на разни хора източващи ДДС и източващи еврофондове имащи строителни фирми които крадът пари от бюджета друфтат по жълтите павета с коли за по 500 000 лева и са безработни клековете мръсни.новер 6666 само струва 10 000лв!И ушевите корумпаци ги издирват и нява да ги открият нищо че ги знаят кои са.

40

Пффф

преди 10 месеца

И кво като заминала сама в Баку?! То пък ако някой беше с нея можеше и по-зле да се представи. Така е била мотивирана да доказва себе си.

39

до 37

преди 10 месеца

руското посолство да млъкне....защото е много смешно в опитите си да настрои хората срещу света----Целият свят е възмутен от военнопрестъпника путин и неговата безсмислена война. Точно тази война е причина и за инфлацията и за спадане на стандарта ни. Ние добре помним кой започна войната и как се понижи стандарта ни с тази война. Докато бункерното джудже е живо--ще страдаме всички. Но..господ си знае работата.....

38

Тони

преди 10 месеца

Браво момиче ! Дерзай напред и прави това, което обичаш и най много ти харесва .

37

Мнение

преди 10 месеца

Ами тя загуби финала за купата по шахмат, какво я величаете. Ако беше много умно щеше да спечели независимо с или без спонсори и финансиране. Не пари дават победата, а акъла. Чудо голямо станало, айде пак драми и вайкания.

36

Браво на момичето

преди 10 месеца

Браво на момичето за резултата и усилията. Тъжно и е жалко е че е липсвала подкрепа на държавата. Но после като има добър резултат. излиза че едва ли бе с помощта на министерството или на деуго тя е нямало как да не спечелиНо тя дава там от където после може да вземепосле защо българи ходят и се състезават за други държави..тук е важно цели родове да са на сладки постове и да цоцат заплати.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на момичето! Първо-второ място, много важно. Ако не сега, другия път ще вземе златото. За нас е по-важно коя ще спечели- Нургюл или Дебора. Жизненоважно.

34

Защо сама ли?

преди 10 месеца

Защото украинските лентяи живеят на наш гръб,за тях има пари! Защото дарената военна продукция за Украйна достигна милиард! Защото Америка за България финансира Киро,Асен и Тагаренко,а не Нургюл,болните дечица и старците! Защото ни управляват плъховете на Мутрата,защитавани от САЩ!! Днес бензина е 2,90 лева,но за укритие горивото е без пари,Нещастнициииииии....

33

Анонимен

преди 10 месеца

той щото един шах ще ни реши проблема

32

до 18

преди 10 месеца

Така е!Вземат финансиране от държавата.Откриват щатове,назначават се роднини и любовници,а за спортистите-нищо,или само трохите.Скандалите в спорта са единствено за това кой да *** парите.Затова тази талантлива млада жена да няма допирни точки с български федерации.

31

Анонимен

преди 10 месеца

До Ханс Тия ги разправяй на футболистите, как трябва да играят футбол след работа.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Do 25. Тези, дето им викаш украински фашаги се бият, за да не дойдат руските фашаги у нас. Че тогава всички ще станем крепостни селяни. Това теб те устройва, но нас ,нормалните българи- не.

29

4040

преди 10 месеца

Защо, всички се сетиха , че има такова момиче, чак като стигна до финала. Сигурно е и на собствени разноски горката, че държавата ни мащеха.