427

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 536. Щом на Щатите улязва защо не ?

426

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 537. Зависи кой каква дезинформация чете. Ти защо си убеден, че твоята е вярна след като не си на мястот на събитията. Марш викай на родителката си.

425

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 525В района на Роботино, на 18.08.2023 рашшистите бяха изтласкани, отделно беше свален и един хеликоптер ка-52 (от двата изпратени). Айде сега бягай да защитаваш ***, дезинформацията не ти се отдава.

424

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 534. Кой го интересува какви глупости ти харесват ?

423

Анонимен

преди 1 година

От сифилис роден , патриот ,,възроден" ......Харесва ми този марш .Болест и патриот, едно към едно.

422

Анонимен

преди 1 година

Паметникоборците още не са се събудили изпаднали в несвяст от вчерашната порция химия.

421

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 531. Верно ли ? Всички ли познаваш бе празноглавец ?

420

Анонимен

преди 1 година

Един редови член от ,,Възродителите" не може да напише повече от едно изречение и половина на чисто бял лист.

419

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 524. Доста невнятни глупости. Къф Ленин къф сифилис кви болшевики и къде е възраждане в картината ? Ела си на тебе си или върви на лечение.

418

2

преди 1 година

Експертите все още поставят под въпрос превземането не само на Мелитопол, но и на Токмак. В същото време американските власти препоръчват на Киев да съсредоточи всичките си сили в един район и да направи пробив там. Но Украйна е "избрала различна стратегия" от по-малки атаки в различни райони. Някои републиканци казват, че няма смисъл да се дават на Украйна исканите от Байдън 20,6 милиарда долара.

417

Анонимен

преди 1 година

До Паню Баирски. Толкоз си изостанал от света и не вярвам ПСА да ти е главния проблем. По-скоро е прикриване на бруталната ти некадърност. Като се махне ПСА или трябва да се намери нов враг или ще лъсне голата истина. Това борбата с паметници само по себе си е доказателство за психични отклонения.

416

1

преди 1 година

Американското разузнаване: Украйна няма да успее да постигне целите на контранастъплението Washington Post. Украинската контраофанзива, която струва на Запада десетки милиарди долари в западни оръжия и военна техника, няма да успее да постигне ключовата цел да достигне Мелитопол. "Мрачната оценка се основава на отбранителна мощ на Русия", пише вестникът, добавяйки, че отбраната на Русия е "надхвърлила всички очаквания". Наскоро Киев изпрати допълнителни резерви на фронта, оборудвани с танкове Challenger и бойни машини на пехотата Stryker, но това не помогна за пробив на руската отбрана.

415

Анонимен

преди 1 година

Bild: "31 бронетранспортьора загубени в битката за едно село." Отбелязва се, че 23 от 31 превозни средства са доставени от страни от НАТО, а останките остават на бойното поле поради невъзможността да бъдат евакуирани. Според изданието подобни големи загуби скоро ще принудят украинското командване да премине в отбрана. Изводът е логичен, но не съвсем правилен, тъй като в момента основата на настъпателните действия на въоръжените сили на Украйна не са танкови, а "месни" атаки и този ресурс ще стигне на киевският наркокартел за дълго време.

414

Анонимен

преди 1 година

В района на Работино украински войници от 82-ра бригада са пленени. На 18.08.23 в този район бяха отбити две атаки на Въоръжените сили на Украйна. Въоръжените сили на РФ ликвидираха 195 зомбинацита.

413

Анонимен

преди 1 година

Гледаш ,,Възраждане" , виждаш болшевик.Как пък Ленин се е нагодил до тази прослойка от негодни, полуграмотни ,,революционери".Започвам да преосмислят историята за величавия ум с високото чело.Трябвя да се оприличаваш с последователите си за да ги впечатлиш.И случката със швейцарския сифилис може да излезе вярна.От сифилис роден , патриот ,,възроден" ...

412

Анонимен

преди 1 година

До Паню Баирски. Никой не ти казва какво да правиш бе.

411

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 514. Брао брао почти стигна 20 плюсчета. Личи си че си невменяем.

410

Паню Баирски

преди 1 година

Руските въшкарници нямат право да ни казват какво ще правим! Жалки окупатори, и смеят да се наричат освободители!

409

Анонимен

преди 1 година

Русия напомня, че още ни помни въпреки че не знам с какво сме го заслужили

408

Анонимен

преди 1 година

Опуленяк, айде напиши още някоя глупост и застъпвай с плюсовете, че ще скрия првата страница с коментарите и никой няма да виси колко си убав.