41

Анонимен

преди 10 месеца

Значи, тази самоковска пръчка, бивша комунистка много ги разбира тези работи.

40

СПАС

преди 10 месеца

УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ "АРХИТЕКТУРЕН КОНКУРС" ЩЕ БЪДАТ ЛИ ОТГОВОРНИ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД ИЛИ.................НАПРАВО.......:)))

39

Анонимен

преди 10 месеца

Толкова пропаганда не е имало, откакто Златко беше цензуираран даума в коментарите ...

38

Анонимен

преди 10 месеца

До ПроСоТо - Точно! Защото е минала през ... ужасът! През .. терорът! През БОЛКАТА ан това, да си подтиснат в една подтисническа държава, репресиран от ДС и опресиран от цялата ни система ... Затова се бори тяяяя! ЗАТОВААААА! СВОБДА! ЛИБЕРА! ЛИБЕРТА! СВОБОДА!

37

Анонимен

преди 10 месеца

ей МИСИРКИТЕ така и не се научиха как се казва паметника

36

Петров

преди 10 месеца

До ПроСоТоГимназията на Фандъка е съветска, не е руска. Значи палатките са незаконни а да биеш жени и да разбиваш държавна собственост най-нагло посред нощите е законно, герберска пач......

35

анонимен

преди 10 месеца

Думи на кметица от американофилска партия.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Видяхме и за националния ни праник вчера - 70 процента искат, да остане трети март, само 10% искат да го сменят. Сега ще кажете, че това били свръхинтелеигненти програмистчета ... ми кат са толкоз умни,д а изкарат лев и да бегат у чужбинтъ.

33

ПРОТЕСТИРАМ!

преди 10 месеца

КАК ЩЕ ГО МАХАТЕ БЕ! КЪДЕ ЩЕ ПИ КАЕМ И СЕ РЕМ СЕГА? АЗ СЕГА КАТО СЕ СЕТЯ ЗА БКП И МИНАВАМ И СИ ГО ПРЕПИКАВАМ! ТОВА Е НАРУШАВАНЕ НА ГРАЖДАНСКИТЕ МИ СВОБОДИ!

32

Анонимен

преди 10 месеца

А от какъв зор имаме паметник на Роналд Рейгън в Южния парк?!

31

ПроСоТо

преди 10 месеца

Фъндъчка "Завършва 35-а руска езикова гимназия Добри Войников в София и Софийския университет Св. Климент Охридски със специалност Руска филология....Защо?..-Ами защото е ИЗМЕКЯРКА !...Защото по онова време за да постигнеш нещо ,трябва да покажеш любов и преклонение към Русия...И сега същото това БЕЗСРАМНО СЪЩЕСТВО с най-голямо усърдие КОПАЕ срещу всичко руско,защото КЕЛЕПИРЕЦА ВЕЧЕ Е ДРУГ !!!!...Такива като нея ме погнусяват !..А вас?

30

малиии

преди 10 месеца

След Айнтрахт напрао ще ви изкъртим копейките...

29

Анонимен

преди 10 месеца

До До Самоковката - Да бе ... БУвално го измислиха преди няколко години от постовете на някакви луди за връзване професорчета, дето се надпрепарваха, за мастов в Дойче Вече.

28

Анонимен

преди 10 месеца

"носят отговорност за живота и здравето на хората, които водят да стоят по цяла нощ. Това, което мен ме притеснява, наистина, е да не пострадат в тези политически битки, да не пострадат хора" - Не че нещо, ама ако не ги мериха с горящи димки, не мисля че щеше да е мнгоо опасно за тях там. Защо просот, не наредите на полциията, да ги премести, щом е незаконно?

27

Театър Сълза и Смях

преди 10 месеца

Браво Юрдечке, палатките незаконни, но да правиш ремонт на ремонта на ремонта на жълтите павенца е ЗАКОННО!

26

До Самоковката

преди 10 месеца

Данче. МО.Ч.А е на баба ти внучката. Истинското име на този паметник е Паметник на Съветската армия. Никога не се е казвал М.ОЧ.А. Това поМочване се появи преди няколко години по нареждане на Козяк. Софиянци (истинските) могат да го потвърдят. Само Селтици наричат паметника *** защото когато кореняците Софиянци си викаха "Чакаме се на Съветска", вие *** пасяхте кози и нижехте тютюн по чукарите и прескачахте релсите на трамвая като ви докарат на екскурзия групово да не се изгубите в София

25

буци

преди 10 месеца

Положението в България е следното: Пеефски клати всички "демократи от ПП и ДБ" на бавни обороти, докато бойко ги пердаши с 300 образно казано!

24

Анонимен

преди 10 месеца

Фандъкова обяви протестите за незаконни. Какво падение. Какво следва отнемане на човешките права и въвеждането на робство?

23

Анонимен

преди 10 месеца

А УкОпацията на СУ си беше законна отвсякъде :)

22

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!