9

Анонимен

преди 10 месеца

Жертви няма, защото "Кинжал" не са изстреляни срещу граждански обекти или инфраструктура. Наскоро имаше журналистически писания, че Киев е градът с най-мощна противовъздушна отбрана. Понеже се охранявал от "Пейтриът". Ти да видиш! Оказа се, че "Пейтриът" са безсилни срещу хиперзвукови ракети. Тоест, купили сме си чадър без плат!

8

Закривай окрайна!

преди 10 месеца

Вън неофашистите!

7

Урките - сами

преди 10 месеца

Руснаците им свършиха пералните и нямат повече чипове! Няма руски ракети вече! :)

6

паф

преди 10 месеца

да спиш всяка нощ в бомбоубежища, мазета, метро...това не е живот! и щели да правят контраофанзива, те носа си не могат да покажат! предавайте се и преговори, иначе покрай фашистите и народа ще отиде курбан!

5

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо не ми се връзва. Кинжал са свръхзвукови ракети. Една такава ракета изстреляна от руски изтребител в източна Украйна би стигнал целта си в Киев за от 2 до 5 минути. Как така са засекли изстрелването, че и са съобщили на гражданите да се укрият в бомбоубежища?! От изстрлването до поразяването на целта са максимум 5 мин. не би трябвало да имат никакво време даже да се организират да направят съобщение. Пак украински лъжи.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Няма как да са руснаците, на тях им свършиха ракетите преди година.

3

Анонимен

преди 10 месеца

А как върви контраофанзивата?

2

Анонимен

преди 10 месеца

И как така не сте писали, че са свалени има-няма 130% от ракетите и дроновете.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Вовата не спира да наказва укрите.Бавно но методично продължава да унищожава Украйна.Контраофанзивата се провали и сега Вовата може да прави каквото си поиска.Продължава плющенето.