109

Анонимен

преди 10 месеца

Законност не значи справедливост!

108

МислиБе,Анонимен 107

преди 10 месеца

Ако всеки такъв наглец, изтъпанил се да проси на оживено място, изяде по един пердах от някой Динко, броят на просещите рязко ще намалее. Как може да стане това? Ами като полицията не закача Динковците. А сега какво се случи? На ромската общност още веднъж й беше показано, че може да върши всякакви безобразия и измами и това да се разминава безнаказано. Дори нещо повече, който се опита да пречи на ром-измамник, ще бъде наказан от властите!

107

Българин!

преди 10 месеца

Ако се питате, защо България е на това дередже, аз ще ви отговоря! ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е МЕНТЕ - И ПРОСЯЦИТЕ И ПАТРИОТИТЕ! Пък и всичко останало! Като е такъв "голям патриот" защо не вземе да набие някой дилър, дето продава дрога край някое училище или някой от тумбите организирани престъпници, които пребиват и ограбват възрастни хора по селата, а не рядко ги убиват?!? Защо?!? С БЕЗЗАЩИТНИТЕ ПРОСЯЦИ И МИГРАНТИ И БАБА ЗНЕА! Да се направи на мъж на НЯКОЙ ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИК! Ама не му стиска!

106

колко си тъп

преди 10 месеца

за да приравняваш просяк с наркодилър и крадец? Единият стои и чака подаяние. Независимо дали е мързелив или сакат. Проблема си е негов. Не вреди на никого. Не пречи на никого. Не ти влиза в дома, не ти взима на сила парите и не тъпче децата ти с дрога. Исключително е пропаднало днешното общество и става от зле по-зле. Заслужаваме си съдбата. Щом това са ни идолите и искаме да се саморазправим с всеки който не ни харесва. Или можи би завиждате на просяка, че живее без да работи? Просете и вие.

105

Анонимен

преди 10 месеца

До 108Просията и проституцията бяха декриминализирани от КС по искане на бившия главен прокурор Иван Гешев.Въпросния просяк може да проси както си иска .От правна гледна точка Динко Вълев е 100% виновен и е за затвор .

104

Makedon

преди 10 месеца

Bravo za Dinko ..... taka treba be... za Bolgarina samo boj .....

103

Козъгъзъ дуписе

преди 10 месеца

Ашколсун кьопоолар! Трябва да се опазва турското културно наследство в България! Динко и просяка са олицетворение на великата озаманска империя и двамата можеше да са султани при друго стечение на нещата или поне лидери на като нашия жив бог меди или неговия пророк - Аз карагаъ мозъка.!.

102

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Не е проблема в Динко че е лъгал и пребивал, а в това че закона му го е позволил!Щото ония по горе са позле от просяците!За някой лев и крака ще си отрежат))

101

афроамериканец

преди 10 месеца

Да дадеш пари на просяк е показване на средеен пръст на нормалността, инвестираш в търртея, за да си подхранваш егото колко си добричък.

100

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 109 Ти да не си расъл в гората ве мен, аз не виждам никакви реклами :))) То такива екземпляри не требва да пишат никъде в пространството :)))

99

Край

преди 10 месеца

Ако този просяк е невинен - пускайте телефонните измамници от затвора. Няма разлика дали ще измамиш една баба с 5 Хил лева или 5 Хил баби с по левче.

98

Чудо!!!!

преди 10 месеца

Обвинения срещу лечителя?!?!?!?!Та Динко ги излекува!!!!!!Единият проходи ,на другият му порасна ръка!!!!!Слава на лечител!!!!

97

Анонимен

преди 10 месеца

Тези мними просяци са под закрилата на ченгетата. Затова сега обвиняват Динко, а не измамника. Всички просяци, джебчии, наркодилъри и други улични измамници се охраняват от МВР и съответно част от откраднатите ви пари отиват у полицаите. Така че ако решите да се саморазправите с някой такъв измамник, ще си имате работа с полицията.

96

Анонимен

преди 10 месеца

Абе "симпатяги", намалете ги тези реклами бе!!! Досадни сте!!! Тези нововъведените, дето ви изскачат изотдолу, направо са върхът на проsтоията.

95

Олимпий Панов

преди 10 месеца

И двамата са за наказание!

94

Анонимен

преди 10 месеца

До българина Какво е решил Динко в случая про сто парче от Бургас :))) Те отново ще си просят, това не е наказуемо на открити площи, ама селянина от Ямбол е решил да си направи пиар :)))

93

Ние сме Динко, уви

преди 10 месеца

При днешната ситуация в държавата ДИНКОВЦИТЕ СА НЕОБХОДИМИ. Динко е логично следствие от това, което сме принудени да търпим. Обществото вижда, че няма кой да му помогне и самичко започва да се справя така, както може.

92

Резидент разединител

преди 10 месеца

А просяка арестуваха ли го? За измама с цел набиране на средства?

91

Анонимен

преди 10 месеца

Въшката като се наяде излиза на челото. Че и тоя е така. Натрупаха пари от лихварство и се почна показността. Селските буци с G класи, макларъни, ролс ройс и т.н. Та и въпросния клип пак е с такава цел - да го видят какъв газар е и какъв патриот. Паляци.

90

Даааа

преди 10 месеца

Динко е по голям измамник от просяка, не да се пребие ами да се убие трябва! Измамил е хиляди за стотици хиляди. Изгърбил е всичките си работници.