600

Анонимен

преди 10 месеца

Президентът Путин върна честта и достойнството на Русия. ---------------------------------Велик народ, Велика държава, Велик Государь, Велика мощ!

599

Ако тоя

преди 10 месеца

По някакъв каприз на съдбата се озове на фронта ще разбере какво е враг и за какво пълзене става въпрос! Ще се е покрил в първата дупка в първата секунда когато чуе пищенето на мините и воя на снарядите! Ей такива книжни войнолюбци правят най-големите бели.На топло, със солиден финансов гръб и зад гърба на обикновените руски момчета изпращани от такива като него на заколение заради безумните им прищевки!

598

Ммда!

преди 10 месеца

Димон е ударил право в десетката:"Посредникът, който е готов да признае тези очевидни неща, има шанс за успех. Всички останали - никакъв, смята Медведев"Накратко: Русия си взима своите исторически земи(3/4 от днешната територия 404), останалото се разпарчетосва м/у Полша, Унгария и Румъния. Та така.

597

Анонимен

преди 10 месеца

Никой, никога не се е присъединявал към тези примитивни същества по желание. Винаги насила. Не знам колко удобно се чувстват в тази роля да прегръщат и освобождават, без да са желани

596

С такова мислене

преди 10 месеца

Русия няма бъдеще! Не може да искаш да поставиш на колене цял един народ само защото иска да е самостоятелен и сам да определя съдбините си. И ако при нас Българите Русия имаше един ореол на справедлива страна, защитница на правдата и покровител на слабите, то с тази невъзможна за възприемане война той се заличи.Да, Русия е много по-силна и военно и икономически от Украйна.И какво от това? Значи ли това, че все по тази логика ще има право над по-слабия?Това е път към ада, но Русия не го разбира!

595

Ехаа

преди 10 месеца

До Ъхъ ! Е Зелето не е толкова къс, на токчета е почти колкото Путин.

594

Кравар мучи на луна

преди 10 месеца

К 52 прави на дроб един след друг брадли и 3 колесни колесни френски танка за няма и две минути..Красота

593

Анонимен

преди 10 месеца

Кличко освен да се крие в метрото построено по съветско време друго не може и той като теб, приказки по интернет. С тая разлика че неговия го плаща мъска, а твоя го плащам аз . Дрислльо хейтарски.

592

Ъхъ !

преди 10 месеца

Кличко пък казал , че тоя е къс , но той ще го скъси с още една глава !

591

Анонимен

преди 10 месеца

Не ми цъкай минуси а кажи как върви контрата. С коментари от дивана не става. Бягай обратно зеления наркоман да те мобилизира. Не да висиш на моя издръжка и да хейтиш в нета.

590

Анонимен

преди 10 месеца

УкрОлигофренна с коментарчентата дори не разбира че Медведев е либерал. Ако бяха някои по твърди в управлението, не само крайна , но и САЩ щяха да са 404 несъществуващи.

589

Анонимен

преди 10 месеца

Кремъл се постара да увеличи русофобството...и успя! Народа е казал....внимавай какво си пожелаваш!!!

588

прокажена росия

преди 10 месеца

Росия няма да се върне при белите държави още век! Адолф медведев направи така!

587

Скромно мнение

преди 10 месеца

До Русия потъва 725 Защо па потъването на Русия не е добро за никого ? Много си е добре даже.За 70 г. след ВСВ нищо добро не сме видели от тях.

586

карачанаков

преди 10 месеца

ЕХ Медвед ,Медвед пак си прекалел с ОДЕКОЛОНА!!!!!!!!!!!!!

585

ОРОЗ

преди 10 месеца

Еййй, много русофоби се навъдихте бе. Приличате ми на новоизлюпените ОФ деятели , крякащи срещу ,,фашизма,, и царя с надеждата да ги забележат.

584

Анонимен

преди 10 месеца

Истината е, че западът беше твърде милостив с вас и ви остави да съществувате в началото на 90-те, трябваше да ви оставят само московското княжество. Но скоро това ще бъде поправен, сега естествено ще се пънете, но всичко ще свърши след изборите в Русия догодина. Догодина Септември месец ще видим една хрисима русийка.

583

rambaldievskievich

преди 10 месеца

До Русия потъва (725): И, к'во? Да й пречим да потъва ли, бе, а?! 'баси!...

582

Анонимен

преди 10 месеца

1-ва и единствена точка: Никой не преговаря с терористи, товарищ

581

Анонимен

преди 10 месеца

хахахахахахаха :)))))))))))) Наздраве за смешника :))))))))))))))))